Магазини Pepco 15

• 68 610
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
5,50 или 6 лв. Нещо такова. Ама се намират с малко повече ровене , защото бяха навряно в... Не питайте къде. Разместих целия рафт, за да стигна до тях

# 361
Севда, на каква цена са чикийките?
Хахаха, от сърце се разсмях:))))

# 362
И аз с това идвах:-) грешката е забавна Simple Smile

# 363
Грешката е на "Редакторът" на телефона.😂 Аз и затова не го деактивирам, за да ме забавлява!😆😉

# 364
Как се деактивира, никога не съм знаела?

# 365
pppqqq, не знам точно, но са ми давали такъв съвет във форума. Може би някъде от настройките ще е.🤔

# 366
Как се деактивира, никога не съм знаела?
Ако сте със Самсунг- като натиснете да пишете над клавиатурата има "зъбно колело", отваряте го и после "умно писане", после "Текст с превиждане" изключвате.

# 367
Не е Самсунг, но сигурно е подобно, сега ще видя. Благодаря за информацията 👍

# 368
Момичета, здравейте. За пръв път пиша тук, имам нужда от вашата помощ. Харесала съм си комплект чинии от Пепко, въпроса е дали някой има от тази серия и дали знае дали са качествени? 

# 369
  • София
Аз за първи път ги виждам.

# 370
Щипалката, не съм виждала тези чинии, а вчера бях в Пепко. Заредили са нови козметични аксесоари - четки за грим, блендери, поставки за блендери; комплект бамбукова купичка и шпатула за приготвяне на маски; маски за сън и подобни. Взех си един блендер за 1,50 лв., ще видим качеството какво ще бъде.

# 371
Страх ме е да рискувам , защото комплекта струва към 60 лв , малки, големи чинии плюс купички . То всъшност какво може да им стане на тези чинии не знам .Как мислите.. Не съм купувала много от магазини пепко, освен някакви дребни неща, като играчки и чорапи-( които бързо се скапаха..)

# 372
Е какво може да им стане на едни чинии Thinking - да се счупят и да се надраскат.
Ако имаш съдомиялна провери дали се мият в нея.
После разгледай покритието и ако можеш прецени дали ще се драска (например при рязане с нож).
Също бих проверила дали са тежки, но то е защото не харесвам тежка посуда.

# 373
  • Варна
Според мен чиниите са тежки, а аз също не обичам такива неща.

# 374
  • Пловдив
Не са ли прекалено тежки?

Общи условия

Активация на акаунт