Магазини Pepco 15

• 68 614
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Аз ги видях чиниите и вдигнах една. Според мен са си тежки за чинии за ежедневно използване (или поне аз съм свикнала на по-леки). Аз погледнах една чиния, защото ми се стори подходяща за малка тортичка или нещо подобно. На вид ми харесват много подобни чинии.

# 376
Как стои въпроса с връщането на бельо, което е във фабричната си опаковка и чисто ново не мерено. Има ли шанс за връщане на парите.

# 377
За чиниите. Имам подобна купа и плато за сервиране от Юск. Според мен са тежки, особено за ежедневна употреба. Едва ли ще се драскат, но мисля, че лесно ще се очукат по ръбовете.

# 378
Как стои въпроса с връщането на бельо, което е във фабричната си опаковка и чисто ново не мерено. Има ли шанс за връщане на парите.
До колкото знам, не може да се връща бельо по никакъв начин. Но ако пазите касовата бележка може да опитате, срокът май беше 1 месец.

# 379
  • Свети Влас
По принцип бельо не може да се връща, мисля по закон.

# 380
Забравих да уточня, че става въпрос за бикини в комплект от 3 бр запечатани. В сайта им намерих информация, че поединично бельо не подлежи на връщане, но комплектите могат да се връщат.

П.с. Върнах ги без никакъв проблем.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 10:16 от dani-ela-80

# 381
Здравейте, включвам се с малко странно питане. Някой взимал ли е от тези играчки, които се потапят във вода? Пробвала съм с кукла, от която нищо не излезе, а сега и тези понита? Аз ли бъркам някъде? Ако някой се е справил с тях, моля да даде съвет.

# 382
Не съм взимала, че ми порасна детето, но така като гледам ти се е получила.
На картинката долу е показана, че от розова ще стане шарена след водата.

# 383
Аз мисля, че може би и' трябва още малко вода, за да падне още една част от розовото. Не съм пробвала такава играчка, но по картинките и аз мисля, че си на прав път.😀
Някой да е забелязал в магазина да е твърде топло? Вчера за момент се зачудих дали не съм излязла от вкъщи с температура (толкова се потях, особено в зоната на пробните), в повечето от другите магазини се чувствах нормално.

# 384
  • Стара Загора
Здравейте и от мен почитатели на магазин Pepco Innocent
От мен нещо полезно :
който не се е запознал с програмата на BG-mamma може да се възползва от лоялната програма, която дава право за събиране на точки, с цел обмяната им във ваучери след това.
Има и нова кампания "Споделена пролет", която е част от Лоялната програма на форума.
Може да проверите точките си и да прочетете по-подробно като отворите профила си в секция Общ преглед, таб Лоялна програма.
Приятно пазаруване Bowtie
#BGMлоялнапрограма

# 385
  • София/Севлиево
Топло е в магазините и още как...

# 386
И според мен е ок още малко е трябвало да поседи във вода,изчоплете го 😁👍🏼
Имам подобно в джоба на якето не помня дали е от там ...предполагам😁за спешни случаи без играчка
Само че основния цвят е жълто-оранжев каквото се падне 👍🏼

# 387
Здравейте. Някой има ли отзиви за този комплект за почистване? Кофата стабилна ли е, изцежда ли се добре мопа?

# 388
Клин от бебешката серия,доста зле ушит отвсякъде ....ама като бързам ...бях с бебето сега го изпрах и видях

Не става да ги обърна... едните черти са леко настрани,както и га го въртя става по-зле

# 389
  • Свети Влас
А не можете ли да го върнате ? Или ако не можете да го използвате за вкъщи ?

Общи условия

Активация на акаунт