Магазини Pepco 15

• 68 617
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Може да го върне ако има етикет.
Брак има в много от магазините, не само Пепко.

Евтините им тениски се разширяват и разтягат шевовете (завъртат се странично), но аз основно ги използвам за спане.

# 391
Хич не съм им доволна от дрехите аз на пепко,умалени,след втората сушилня се свиват,раздърпват,памука е с много ниско качество.Там ходя главно за домакинските неща и разни канцеларски,има разнообразие и интересни неща.Боксерките им обаче са страхотни,единствения магазин в който има момчешки боксерки без ластик на кръста,само такива взимам за моите момчета,и памука е много качествен.Някой ако държи ще ги покажа.

# 392
Лещичка, я покажи какви боксерки взимаш.
Да видя дали за тийна няма да намеря.
Последно ми взимах мъжки С (защото няма хС) и каза, че му били добре.

# 393
Лещичка и аз вземам оттам боксерки за младежа. Имат шарени и мога да ги различа от на баща му. И шарени чорапи за маратонки купувам. Остана му навик от гимназията да ги носи . И за мен е удобно, че знам кои чорапи на кого са.

# 394
Не намирам снимка от нета,по три са в комплект има черни,сиви и тъмно сини,като понякога са и трите цвята в един картонен пакет.Вторите сам си ги избра заради шарените копченца,но не иска да ги носи,само се оплаква от ластика.Снимах ги за сравнение.Те бяха по седем в пакет,с цветовете на дъгата,много са ефектни иначе.
Скрит текст:

# 395
По темата на бельото от къде купувате потници за под блуза за 8-9г момче ?
Вземала съм от Пепко но модела е къс и широк. Бях много доволна от LC waikiki но при нас го затвориха.

# 396
Потници взимам от лидл аз,много съм доволна,хубав памук и са дълги.Лошото е че не винаги ги има,затова се презапасявам като пуснат.

# 397
И аз харесвам лидълските потници.
Някой има ли мнение за "сутиените", които се лепят? Без гръб са, отпред се затягат с връзки. Вършат ли работа, могат ли да се използват многократно?🤔 Не съм използвала такъв досега, а тийнката иска за дрехите с по-необичайна кройка...

# 398
Миналата седмица връщах Аромадифузер, от този тип с пръчиците и порцеланова чаша, които планувах да сложа към подарък за 8ми март.
Но не ги употребих с тази цел, не ми се задържаха за лична употреба и реших да върна.
Чашата си беше опакована в хартия,  както ми я сложи момичето на каса,  при купуването.
При връщането получавам въпрос-  Защо връщам ?
Аз отговарям същото , което написах по- горе, което е истината.
И ми се казва, че не мога да върна "току така", защото съм си решила 🤔
Трябвало да има причина.
Казвам,  че досега съм връщала броени пъти и то предимно дрехи за децата и не съм наясно с тази политика..
Аз естествено съм наясно, че такова нещо няма,  но не искам да задълбавам ...
При което тя ми казва, че в този случай имало причина- не му става дрешката..
И си го пишело.😯 Ти да видиш...🙄
Тогава вече се принудих да и покажа , нагледно на госпожата, какво наистина пише...🤷‍♀️
Започна едно шикалкавене, само и само да се оневини и да не каже едно просто                 " Извинете"

# 399
Някой има ли мнение за "сутиените", които се лепят? Без гръб са, отпред се затягат с връзки. Вършат ли работа, могат ли да се използват многократно?🤔 Не съм използвала такъв досега, а тийнката иска за дрехите с по-необичайна кройка...
Моята дъщеря има такъв, но не е от Пепко.  Казва, че й е удобен и седи стабилно. Някакси залепва доста здраво за кожата. И като не го носи го прибира в кутията му. Още не е пран и не знам какмо ще стане след това.

# 400
Тиганите на Питър Кук безвредни ли са? Пише, че са без PFOS и PFOА, но са от алуминий. Благодаря Flowers Hibiscus

# 401
Аз ги ползвам ,вършат ми работа дори ги мия в съдомиалната

# 402
Много умалени да...помня бях купила едно дънково яке на каката 122,добре че беше с мен и мери...а тогава беше 116 даже й беше голямо малко 116 😃
Клина за вкъщи все пак е бебе расте бързо

# 403
Някъде в София да сте срещали тези якета, има ги и в бежаво:

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 11:15 от ranimi

# 404
Софи, ти беше в Петрич, нали? В кой от двата магазина ти се правиха на интересни?

Общи условия

Активация на акаунт