Магазини Pepco 15

• 68 525
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И с лимони имаше много декорации по магазините, но ето изчезнаха бързо. Който взел, взел...Сега са но линия гъби и тикви:)

# 496
От Пепко сякаш са по-тънки плажните кърпи,но са ок за мен,вече имам три,тази г взех на каката с коте

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 17:32 от Mimi9999

# 497
А дали все още имат джапанки/ чехли като за плаж ? Бях харесала на детето едни жълти , защо не взех не знам 🤦 .. Та се чудя, дали има още или са минали вече на ботуши 🙄😆 ?

# 498
Мисля, че има ама вече са по+ скоро на платненки и маратонки за училище. Има много бели тениски и спортни долнища

# 499
# 500
  • Свети Влас
Дано само не се изнесът от България, че много го харесвам.

# 501
  • София
Не вярвам. Мисля, че имат доста клиенти.

# 502
В нашия град отхапаха голям дял от детските магазини, които деряха кожи преди това.

# 503
  • София/Севлиево
В Германия чух,че много бизнеси щели да фалират...При нас едва ли,но не знам след 1.01 дали няма да има отлив на клиенти (ако сте забелязали цената в лв е по-ниска от тази в евро,т.е.ако нещо е 4 евро,то в лв е 7 лв)...

# 504
е ако плащат заплати като в Германия или дори Полша нека да са тези цени. Ако ли не да си направят нови по изисквания само лев и евро

# 505
Във фейсбук ми излизат клипчета на чужденци, които правят тестове на продукти от Пепко. Снощи ми изкочиха такива за нови артикули. Симпатични чашки видях. Дано дойдат и до нас.
Скрит текст:

На цветя е с цветна дръжка, но от видео не се е получила снимката много

Тази под формата на жълъд с капаче доста ми допада

Тези от вън май са матови с изчистени есенни цветове,  а вътре са изрисувани

# 506
  • София/Севлиево
При нас в единият магазин днес зареждаха точно тези есенни неща,имаше доста от тях.Аз искам калъфки за възглавници,видях че има,но още не бяха извадени и наредени,дано не ги изкупят бързо,че чак след понеделник имам ходене натам.

# 507
В Плодив в ритейл парк Пловдив на Менделеев са заредени. Взех си “есенна” покривка, гном с тиква и чашки с тикви, ароматизатор с нещо есенно и едно одеало напомнящо шарката на “Родопското”. Мъжа ми каза, че август не е минал, аз съм имала тикви в главата и пита дали да извади коледната украса.😅

# 508
  • София
От няколко дни и на мен ми излизат клипчета на чужденци с  продукти от Пепко. Много красиви неща показват. Даже си мислех дали при нас ще ги заредят. Но на етикетите видях и цена в лева.

# 509
  • София/Севлиево
Те до 31.12 плащанията ще бъдат само в лв,после май има някакъв период (месец или два) и в двете валути и накрая остава само в евро(и вероятно ще има нови етикети и цени)...

Общи условия

Активация на акаунт