Магазини Pepco 15

• 68 500
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз вече си взех някои есенни неща. Ако сега не вземем, ще изчезнат до есента.

# 511
Хубави чашки! Много харесвам гъби и жълъди, имам малко от миналата година, но може да взема пак.
Дано не фалират в България!

И аз съм на есенна вълна, но за сега се изразява само в някои покупки от Тему.

# 512
Днес си купих гирлянда с оранжеви есенни листа, много ще ми върви на една полица. От Синсей си взех малка стъклена тиква, която свети с батерии

# 513
И в Бургас са заредили есенни неща във всички обекти, през които минах, но май не от всички артикули. Калъфки за възглавници никъде не открих, но взех много сладки купички като листо.

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 00:35 от Anichka 89

# 514
Още нови неща видях пак във фейсбук
Скрит текст:

Другата седмица и аз ще ходя на разузнаване и лов за чаши😀. Не знам как ще си избера само една като ми хареса повече 😆. И тези купички под формата на листа ми харесват.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 01:48 от Morkovelka99

# 515
Аз бих взела само чаша с форма на тиква - ако изобщо ги пуснат за трети път, предишните два пъти все се убеждавам, че имат някакъв дефект или не ми трябват и не купувах... и бих взела сега една, ако има налична и без дефекти. Пък може да си я използвам за декорация или за вазичка.😂

# 516
Аз миналата година купих от чашите тикви, на моята нищо и няма. На сестра ми и на приятелка не знам как са. Сигурно и техните. Нашите са без обикновените без капак.  Сестра ми не си ги ползва много, защото и били огромни и само ми се кара, че и ги подарявам 😆, а пък аз съм някакъв маниак и само взимам и искам да си имаме еднакви. Скоро не съм си купувала чашки, де, не е имало такива, които да ми харесват. Иначе първата ми работа като влезна е да ида да видя дали няма нови чашки в Пепко😆.
Искам някаква с капаче да става зимата за чай, но искам да е неутрална и затова не купих миналата година с тиквата или коледни такива.
Тази сега под формата на жълъд май ще стане за всезонна.

# 517
Имаха все разни дефекти или крива дръжка тогава.
Чашите си покривам със силиконови капачета за чаши. Много са удобни, а и не са чупливи. Прилепват добре към чашите (стига да не са с някакъв нестандартен декоративен ръб отгоре).

# 518
Такова листо взех от Синсей, много е красиво. От миналата година имам стъклена чаша с капак, като бурканче във форма на тиква. Много ми харесва, но не съм я ползвала.

# 519
Кое листо?
Тиквата с капаче е много красива и аз миналата година много се чудих дали да не купя и нея. Обаче ми се стори супер голяма и така и не измислих за какво да я използвам. Реших, че тази година, ако я има пак и ми харесва ще я взема, обаче няма сега има други красоти. От клиповете, които видях има доста симпатични неща, нямам търпение да ги видя на живо и какво друго има. Не съм попадала на свещи.
След като качих снощи първите снимки, видях и още един клип и добавих още от всичко видяно на мен много ми харесват таралежчетата- много са сладички,  дъската под формата на тиква, купичките листенца, кутията за сладки, чинията под форма на тиква, свещичката с тиква и зад нея се вижда едно симпатично мишле, кашпите. Изброих всичко видяно😆🫣

# 520
Това листо, на което му казваш купичка. Поне това, което взех от Синсей не е много като купичка, по-скоро като чинийка или пепелник, но поне в моя хол стои много красиво. Много хубава топъл цвят

# 521
  • Свети Влас
Тези ми изкочиха току-що във фейса. Много са сладки, дано ги пуснат и тук.
Скрит текст:

# 522
И аз я гледам тази жена. Първите снимки даже май са от нейното видео.
Леле, видях още неща побърках се😆 има и луксозна серия с животински принт.
Аз се възмущавах, че рано, рано извикаха есента, а сега нямам търпение да видя всичко на живо. Много работи си харесах.
Направо с линк към видеото наистина е по-хубаво,  не се сетих и си играя снимки да качвам. Габриела, благодаря, че ме открадна.
Ето още нова стока.
https://www.facebook.com/share/r/1DCCDh3NUj/
https://www.facebook.com/share/r/166oUpPACR/
Луксозната- аз така си я кръстих. Възглавниците ми харесват. Дали сега ще е заредят заедно с есенните.
https://www.facebook.com/share/r/16zox9r3Su/

# 523
  • София/Севлиево
Аз имам чаша тиква с капаче от преди 2 години (май я показвах в темата за декорациите)-няма никакви дефекти,ползвам я за дребни сладки или бонбони.Сега ми се иска да си купя нещо като малка тенджера с две дръжки и капак във формата на тиква,да не е прозрачна и да е оранжева(някъде из интернет мернах такава,но не помня къде)...И някоя чашка във формата на животинка.От миналата година имам лисичка,енот,еленче и полярна мечка (всички са от Пепко,но и в Синсей имаше подобни).Малкият ми син много ги харесва,а и седят чудесно като есенна декорация (но не ми бе много удобно да пия от тях,част от напитките винаги оставаше в чашата). Мечката не съм я пълнила с нищо, защото е с огромна вместимост (около 600 мл)-ползвах я като чаша,в която поставих пакетчета чай и разтворими топли напитки (в темата за коледни декорации я показах).

# 524
  • София
В Синсей има оранжева тиква нещо като купа за хранене с капак. И черна има. Аз си ги взех преди месец.

Общи условия

Активация на акаунт