Магазини Pepco 15

• 68 400
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Затова казах в предишната ми публикация, че зависи на човек доколко му е удобно. Конкретно за миене съдове и на мен не ми е удобно. Отделя загоряло по тави добре иначе, но за самото измиване с веро си предпочитам гъба за деликатни покрития.
И свещите в тиквите миришат невероятно за мен.🥰

# 661
Затова казах в предишната ми публикация, че зависи на човек доколко му е удобно. Конкретно за миене съдове и на мен не ми е удобно. Отделя загоряло по тави добре иначе, но за самото измиване с веро си предпочитам гъба за деликатни покрития.
И свещите в тиквите миришат невероятно за мен.🥰
Значи имам нужда и от свещ тиква. 😝☺️

# 662
Те май всички свещи са с един аромат. Поне тази голямата от снимките и другите бели с оранжева тиквичка в тях миришат еднакво. Аз долавях май канела и още нещо, което не можех и аз да се сетя какво е. И аз тази голяма мислих да я купя.
Тези, които не се отварят не знам обаче как миришат, може и да са различни.

Виж да го ползвам вместо гъба не се бях сетила. Единствено и само за зеленчуци и плодове щях да го ползвам. Пак ще купя значи.

# 663
Имам такова съоръжение, не съм го ползвала. Мисля, че става и за почистване на четките за гримиране.
дъщеря ми го ползва затова.

# 664
Да, и аз ползвам, но купено от друг магазин и с друга форма, по-твърдо е. Продават го за миене на лице.

# 665
  • Пловдив
В никакъв случай не препоръчвам миене на лице , храна ,чинии и каквото и да е.При мен силиконовото кръгло нещо пускаше боя и директно го изхвърлих.

# 666
Mоето подобно е от Т-маркет и не пуска нищо. За това от Пепко не знам. Просто коментирах за какво би могло да се използва.

# 667
  • София
Има вече заредени тези ароматни топчета? Цена 4 лв.

# 668
Какво е предназначението на тези топчета ?

# 669
Да се поставят из гардероби и шкафове, дамски чанти за аромат. В синьо има показано приложение, но не се вижда на снимката.

# 670
  • София
Какво е предназначението на тези топчета ?

Написала съм - ароматни топчета. Поставят се в шкафове, гардероб и където прецениш.

# 671
Може и в обувки да се сложат - държа такива в обувките си за спорт.

# 672
  • Козлодуй
Оооо аз помислих, че са за пране и тъкмо си помислих да ходя да си купя Simple Smile

# 673
Купих си намалена плюшена нощница (изглежда като да е изостанала от Валентинската колекция), казаха, че може да се връща. Това така ли е със сигурност?

# 674
Може да се връща Долче, само бельо/чорапи/бански не приемат дори да не са разопаковани (или ако някъде се съгласят е на добра воля).

Общи условия

Активация на акаунт