Магазини Pepco 15

• 68 407
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Те пък да ги пуснат направо през февруари за следващата година. Таман да го загубиш, докато му дойде времето.
Това ме интересува и мен.
За тази година кога ,ще бъдат пуснати.
Ясно е ,че е рано.
Но кога можем да ги чакаме?
Октомври , ноември или декември?
Не помня моите кой месец съм ги взела.

# 646
Нали съм качила снимка с тефтер от тази година ? Евентуално Ноември/ декември пак да пуснат

# 647
Нали съм качила снимка с тефтер от тази година ? Евентуално Ноември/ декември пак да пуснат
Не съм погледнала годината. Моя грешка.
Днес минах покрай Пепко и нямаха никакви тефтери календари.
Тогава ,ще проверявам по-често.

# 648
Някой писа по-нагоре, че са ги продавали преди месец. Вече е време Лидл да пуснат коледните сладкиши.

# 649
  • моята мила родна страна
А вчера в нашия КИК подреждаха коледната декорация 🥺 През август!!! Все повече ме изумяват с бързането си! 😧

# 650
Имам въпрос за каните-тикви от стъкло. В средата има нещо ксто цилиндър, каква е идеята? Стават ли за чай, ако там се слага билката, не виждам как ще се смеси с водата, а и много тънко стъкло ми се видя. Дали ще издържи на висока температура. Имате ли, за кскво ги ползвате?

# 651
Не съм ги виждала конкретните кани, но предполагам, че са подобни на други видове с цилиндър. В него се слага лед за охлаждане на питието в каната, без да го разрежда. Дано го обясних разбираемо.

# 652
На мен ми харесват едни стъклени тикви с капак, предполагам, че ще стоят красиво, напълнени с бонбони или сладкиши. Много ме изкушават, но се въздържам, шкафовете ми са препълнени и такова нещо, хем обемно, хем чупливо,  не ми се носи вкъщи.

# 653
Не съм ги виждала конкретните кани, но предполагам, че са подобни на други видове с цилиндър. В него се слага лед за охлаждане на питието в каната, без да го разрежда. Дано го обясних разбираемо.
Да, за такъв тип става въпрос.
Май не стават за чай, за съжаление, аз си бера диворастящи плодове и билки и щеше да е много красиво да стои на маса с есенен декор.

# 654
А при вас бяха ли заредили купичките под формата на листа? Щях само тях да купя сигурно, но ги няма.
Някой има ли такова? Сигурна съм, че купих 1 брой, но съм го изгубила или и аз не знам къде е навряно. Щях да го ползвам за пресни картофки, да им махам кожичката или мръсотията. Върши ли работа и за какво друго мога да го използвам.

Четката с гъба бяха свършили в магазините където бях, в единия имаше само пълнители
Имаше и от двата вида преса за чесън. Явно голяма и тя е била изчерпана като съм ходила предния път.

# 655
И аз за същото го използвам предимно. Предполагам, че става и за гъби.

# 656
Имам такова съоръжение, не съм го ползвала. Мисля, че става и за почистване на четките за гримиране.

# 657
Става, да. За лице също - вече зависи доколко на човек му е удобно. За третиране на петна от дрехи, за почистване на обувки също би могло да се използва.

# 658
Вие сте много изобретателни. На майка ми са й го продали, за да си мие съдовете без да ги драска, но не се измива добре и не го ползва за нищо.

# 659
Аз си купих днес ето тази свещ ,която мирише на студени месеци и уют.
Мирише на вкусни коледни бисквитки и още нещо ,което не мога да определя.
Но ухае страхотно!

Общи условия

Активация на акаунт