Магазини Pepco 15

• 68 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Чудни са и те.😃
Аз сега осъзнах, че дървените подноси са всъщност поставки за салфетки!😂

# 271
Ето тези ми харесаха и бих си ги взела ако ги видя някъде:

Точно тези искам

# 272
Ау, и аз искам! Сега гледам един китайски сериал, в който конкубините пият "вино" от такива.

# 273
Големи подстрекателки сте!😃 И аз искам!😂

# 274
  • София
Вчера взехме. Имаше налични в Люлин 2.

# 275
Чиниите релефни ли са? Голямата поне така ми изглежда на последната снимка.
Скрит текст:
Бурканчетата са прекрасни!🥰 Любопитно ми е как изглеждат и кутията за масло, тишлайферът...Ако някой има снимки.🙂

Не, не са релефни.

# 276
iana 28 гномчето сега ли е купувано? Харесва ми като допълнение към подарък за дама фен на лавандулата.
Валентински работи при нас имаше заредени, но аз не съм в София.  Даже гномче си взех. Избрах го в червено, че да го ползвам  и за  коледна украса.
Иначе намерих гъбки намалени и си взех. Все ще ми потрябват за аранжировка.
Гномчето е от Кик. Скоро го взех и него.
Има валентински неща в Пепко отдавна.
И гномче купих днес Wink продължавайте с подстрекателствата.. да се разоря съвсем Wink

# 277
А някой купувал ли е от кълбата с пеперудки вътре? Какво точно правят - светят или...? Чудя им се отдавна Simple Smile

# 278
Здравейте, дали някой е видял в наличност този спален комплект с размер 200х220 , колекцията за Свети Валентин? В Пловдив не успях да го намеря за съжаление.

# 279
  • София
А някой купувал ли е от кълбата с пеперудки вътре? Какво точно правят - светят или...? Чудя им се отдавна Simple Smile
Те не са ли светещи като лампи, аз имам подобни.

Преди малко бях до Пепкото в мегамол, откъдето взех чиниите. Няма нито една останала, всичко е опоскано.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 14:21 от iana28

# 280
Те не са ли светещи като лампи, аз имам подобни.

Преди малко бях до Пепкото в мегамол, откъдето взех чиниите. Няма нито една останала, всичко е опоскано.

Ами не знам, видях само, че има място за батерии. Красиви са, но ми се искаше да ги видя "в действие" Relaxed

# 281
Здравейте, дали някой е видял в наличност този спален комплект с размер 200х220 , колекцията за Свети Валентин? В Пловдив не успях да го намеря за съжаление.

Преди седмица-две имаше два комплекта в България Мол в София. Онзи ден - в магазина в Пирдоп, но в по-малкия размер. Полиестерни са, имайте го предвид, както и така популярните в Тик ток пижамки със сърчица.

# 282
При нас нямаше от големите чинии с цветя. Само от малките. И, да, за мен са с лек релеф, и чиниите, и кутията за масло. Нямаше и от бурканчетата...😮‍💨 Но пък имаше купи във формата на цвете, също и чинии. Както и много сладки бели чаши с чинийка (чинийката във форма на цвете, по чашата също имаше релефи все едно е цвете, но ръбът си беше равен горе)- 6 лв струваха. От цветната колекция имаше и декоративни възглавници, кръгли подложки за хранене🥰, подаръчни торбички, даже и много хубави фотоалбуми. Следващия път дано пак да има кутия за масло и от подложките за хранене, че днес бързах и щях със сигурност да счупя кутията.
Взех си обаче комплект от два броя незалепващи форми за сладкиши (с форма на малки сърца са, с откопчаващи се стени- 8 лв) и два комплекта бюстиета 158/164 за тийнката (единият намален на 4,40 лв, а другият беше 2 лв). От формите се наложи да отворя 2-3 кутии (не са запечатани със стикер), явно са от миналата година и повечето все имаха драснато тук и там. Моите са ок, доволна съм от покупките.🙂

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 16:51 от dolce miele

# 283
  • София
Нямаше от купичките цветя, но пък си взех чиния цвете и 2 малки цветчета за декорация. Дървените къщички и лилавата са много сладки, те са от Кик.

# 284
  • Столицата на "Второто българско царство"

Да питам дали сте виждали някъде наличен?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт