Магазини Pepco 15

• 68 588
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
И аз до днес не бях виждала Боя за яйца

# 331
Може да ги прибират, за да не се счупят и да ги дават на касата при покупка. Есента си купих чаша с капаче и на касата ми дадоха стъклена сламка, дори не знаех че върви с чашата.

# 332
Мавина,в Пепко до Билла няма такива чайници,ако него имаш предвид и в Сити центъра също,в Ритейла провери ли?
Добре ,че каза да не се разкарвам до другото Пепко до Билла.
Точно в Ритейл ходих. Аз живея отсреща и ми е наблизо. Пресичам и съм там ,но имаше един чайник и той беше счупен. А е наистина прекрасен.
Ще продължа с търсенето на чайници. 😌
Явно са много демоде след като почти никъде няма. 😔

# 333
  • Вдън горите тилилейски
Аз мисля, че имаше в Сити центъра, но май при посудата, е не отпред на регалите.

# 334
Аз мисля, че имаше в Сити центъра, но май при посудата, е не отпред на регалите.
Това в кой град е?
Защото аз не живея в София.

# 335
Да. Даже има и бои за яйца вече
Откога в Пепко има бои за яйца?

# 336
Севда, а къде точно стоят боите за яйца? Не видях при нас.
Обаче беше залято с великденски и пролетни артикули, а от цветната серия имаше малко (чак не повярвах).
Скрит текст:
Не устоях и си купих великденски формички за бисквити, силиконова форма за печене овца😆 (приятелка ги обожава, ще и' изпека сладкишче в тази форма🙂), едни намалени резци за бисквитки, блуза поло за мен Soft touch, едни щипки за коса.

# 337
Стелажа срещу касата
Молбата ми за купички цветя е валидна. Ако някой ги намери, ще съм благодарна ако ми ги купи.

# 338
Севда, гледах за купичките при нас и не видях. Може пък да заредят по-късно, те не са ли от великденската колекция?
Имаше много симпатични зелени декоративни яйца, като покрити с трева са. Някой знае ли каква им е цената? Не ми се отлепваше лепенката отдолу, за да видя цената (много ме дразнят, когато слагат така цените!). Имаше и симпатични декоративни зайчета.🙂

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 12:59 от dolce miele

# 339
Днес ( вече вчера Simple Smile ) бях в Пепко. Имаше много великденска декорация. Снимах ги, но не мога да кача снимките, форматирам и все са по-големи, не мога да се занимавам да ги кълцам повече. Взех си 3 много симпатични тролчета и 2 метални кашпи.

Севда, запомнила съм за твоите чинийки, погледнах, но нямаше за съжаление.

# 340
  • Вдън горите тилилейски
Това в кой град е?

Сливен Wink

# 341
На мен във фейса постоянно ми излизат клипчета със новите неща от Пепко. Снимах ей тази украса, много е сладурска. Гледам обаче, че я няма в новата брошура.

# 342
  • Свети Влас
Имам чувството, че тези неща от клипчетата тук при нас ги няма ( или поне не аз не съм виждала )....

# 343
Това в кой град е?

Сливен Wink
В петък или събота може да отида. Ама като си знам късмета.

# 344
  • София
На мен във фейса постоянно ми излизат клипчета със новите неща от Пепко. Снимах ей тази украса, много е сладурска. Гледам обаче, че я няма в новата брошура.

Аз си я взех от Мегамол. Вляво от касите стои.

Общи условия

Активация на акаунт