Магазини Pepco 15

• 68 598
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
При нас има от тези вази (?) с топчетата, даже и други видове/цветове. Единият цвят беше прозрачно огледално стъкло с отблясъци като дъга.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 22:24 от dolce miele

# 346
Аз си я взех от Мегамол. Вляво от касите стои.

Ох, страхотна е. Но не съм  в София. Пратих дъщеря ми до единия магазин, но нямаше. Ще я търся упорито. Има ли нещо за закачане на стена?

# 347
  • София
Има, да.

# 348
Виждали ли сте някъде останали две от тези възглавници:

# 349
  • София/Севлиево
Аз си взех чайниче-това със златната дръжка за допълнение към едни чаши,и има капаче.Даже вече влезе активно в употреба.Имаше останали и чинии-цветя(и дори купи)-взех 2,купата ми дойде твърде тежка и тромава и от нея не купих...

# 350
  • София
И аз вчера ги гледах купите, нещо ми идват много големи.

# 351
Много се радвам ,че днес си купих тези красоти и то само за 5,50 лв.
Разкош! С удоволствие ,ще си пия чая! 🥰

# 352
Днес взех един детски панталон, намален от 18 на 4, 75 лв .

# 353
Здравейте! Видях нещо в Pepco Полша. Някой знае ли дали има връзка с техните и нашите магазини? Тук няма това, което видях. Или дали имате информация кога полуават/подменят стока в нашите магазини?

# 354
И аз да се похваля с днешните покупки. Много хубави неща имаше , Великденски.

# 355
Обикновено брошурите на полския Пепко и този у нас се препокриват ( освен ,че цените са малко завишени тук ..ама ). Т.е. ако си видяла нещо в тяхна брошура , валидна от четвъртък , много е вероятно и при нас да е в брошурата от четвъртък . Но ....това дали ще бъде получено в ден 1 , в конкретния магазин , в който отидете и дали от персонала ще се трогнат , че да го разопаковат и изкарат ....и кога ...това никой не може да ви каже . Може нещото да го получат и след 1-2-3 седмици, като до тогава всеки ден да минавате и да ви казват ...Не сме го получили или Ами то свърши Wink
Иначе едно 50-70% от нещата май ги зареждат още първия ден на валидност .

# 356
И аз да се похваля с днешните покупки. Много хубави неща имаше , Великденски.
При нас видях подобно зелено яйце, но без захчвто. Някой дали знае колко струва? Цената му не се виждале. Беше нелепо залепена отдолу и трябваше да отлепвам слоеве от етикета, за да я видя (не ми се занимаваше).

# 357
Обикновено брошурите на полския Пепко и този у нас се препокриват ( освен ,че цените са малко завишени тук ..ама ). Т.е. ако си видяла нещо в тяхна брошура , валидна от четвъртък , много е вероятно и при нас да е в брошурата от четвъртък . Но ....това дали ще бъде получено в ден 1 , в конкретния магазин , в който отидете и дали от персонала ще се трогнат , че да го разопаковат и изкарат ....и кога ...това никой не може да ви каже . Може нещото да го получат и след 1-2-3 седмици, като до тогава всеки ден да минавате и да ви казват ...Не сме го получили или Ами то свърши Wink
Иначе едно 50-70% от нещата май ги зареждат още първия ден на валидност .

Чвера направо отидох със снимката в Пепко и обясних, че е от полския Пепко. Служителката каза, че изобщо не се знае дали ще дойде и тук или може да е след 2-3 седмици. Frowning1

# 358
Като не намерих купички, взех чинийки

И свещи

# 359
Севда, на каква цена са чинийките?

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 16:45 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт