Магазини Pepco 15

• 66 220
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Аз за бурканчета ще я използвам малките или тесните но високи и аз нямам шишета. А, имам 2-3 от доматен сос и тях ги използвам лятото за вода или ако си направя някакъв детокс сок.
Сега купих няколко сокчета Куинс, че ми трябват шишета им и за тях ще ми свърши работа. Та това са ми шишета няма и 10 броя.

# 706
  • София
Пепко в Холидей Парк Красна Поляна дали е отворен вече?

# 707
  • София
Момичета, купих си набелязаните неща от зеленчуковата серия. Остана само ето този патладжан да намеря:

Виждали ли сте го в някой Пепко в София?
Днес ходих в 3 филиала на Пепко, няма го. Продавачките разбира се нищо не знаят, получават стока, но не знаят кога и не знаят какво има в палетите с нова стока. Sad Най-интересното / за мен / е, че не знаят за какво им говоря. Днес имах усещането, че с малоумни общувах. Sad

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 16:00 от Amiamo

# 708
  • Русе
Аз също искам от зеленчуковата серия да си купя някои неща,но в магазините в Русе ми казаха да ги търся следващата седмица в четвъртък. Били в склада подредени и нямат право да ги вадят преди четвъртък следващата седмица.Дано няма друго нареждане и да ги изпусна накрая.
Интересното е,че ту в Русе изобщо не заредиха от диспенсърите за алуминиево и свежо фолио

# 709
  • София
Нещата от зеленчуковата серия ги купувах поетапно, не наведнъж. Поне в София така зареждат. Чинията чушка с капак я има, а патладжана не го намирам, а много го искам.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 21:01 от Amiamo

# 710
При нас и аз видях чушка с капак, но не и патладжан.
Много любезни бяха днес служителките, потърсих в кои магазини има един артикул и доста време ми отделиха. За първи път забелязвам, че на касите пише, че бременните майки са с предимство на опашката - много сладко.🥰
Аз се прибрах със сутиен за 6 лв, първи сутиен от Пепко ми е.

# 711
Оох и аз искам да си купя доста неща от тази колекция, но за жалост при нас я няма. Сигурно няма и да я заредят, като си знам късмета …

# 712
  • София
Относно зеленчуковата колекция - по брошура е от 18.9 и затова в някои филиали не я пускат.

# 713
Ох, направо ми писна да ходя всеки ден и да няма нищо. То и без това в нашия забутан град не стигат интересните неща .. Силно се надявам, че ще успея да си купя и аз неща от нея.

# 714
Те и есенната колекция тепърва започват да я показват във фейсбук, а тя вече е изчерпана из магазините.
Аз от зеленчуците нищо май не си харесах. Само една чаша с капак патладжан като я гледах на клипче ми привлича погледа, но на живо кой знае пак каква ще е.

Имате ли техни тавички, пада ли им бързо покритието? Загледах една за тарт, мисля че беше с падащо дъно. Освен за тарт за друго за какво мога да я използвам? И една правоъгълна пак за направата на някакъв сладкиш би била подходяща.

# 715
Купих на бебето един гащеризон от Пепко, който външно е като козина на заек или нещо подобно. Някой взел ли е такъв?Как да го пера?Пише на 30 градуса и без центрофуга.....То значи по-добре на ръка. Аз пера на 40 градуса по принцип, но с центрофуга и не знам как да го третирам. Чудя се 🤔

# 716
В новото Пепко на Мушанов, днес нямаше нищо от "патладжанената серия". Само тези есенни неща са останали.
Скрит текст:

# 717
  • София
Морковелке, чашата патладжан с капак на живо е много хубава. Утре ще я снимам и покажа.

# 718
  • Русе
В новото Пепко на Мушанов, днес нямаше нищо от "патладжанената серия". Само тези есенни неща са останали.
Скрит текст:

Аз търся точно тези комплекти с чушки -чинийки , които са на снимката,но тук в Русе ще ги вадят другата седмица.Явно в София са пуснати в продажба по-рано

# 719
  • sofia

Аз си ги взех преди седмица от Младост 1 , много са красиви

Общи условия

Активация на акаунт