Магазини Pepco 15

• 66 217
  • 743
  •   2
Отговори
# 720
  • София/Севлиево
Купих на бебето един гащеризон от Пепко, който външно е като козина на заек или нещо подобно. Някой взел ли е такъв?Как да го пера?Пише на 30 градуса и без центрофуга.....То значи по-добре на ръка. Аз пера на 40 градуса по принцип, но с центрофуга и не знам как да го третирам. Чудя се 🤔
Аз бих го изпрала на ръка...

# 721
Много са симпатични тези чашки патладжан наистина. Аз на живо не ги видях. Имаше от червените чаши чушка, солничките и още нещо май видях, обаче забравих какво беше

# 722
  • Русе
Виждали ли сте самосвал CAAE в Пепко? Никъде не намирам в интернет. Чудя се дали да ходим към Пепко,трябва ни спешно. Вчера синковеца го е взел на заем от комшийчето и довечера трябва да му го върнем. Единственото решение е,да закупя ново.

# 723
Не аз поне не съм виждала ..в момента даже е доста постно от към играчки ..

# 724
  • Варна
Купих това нещо и се чудя какво му е точно предназначението 😄 (ще го подарявам за кухнята на сестра ми - зелена е кухнята и ще й пасне, а и тя е биологичка))

# 725
  • Пеликания
Пише стъклена дъска, предполагам за рязане Grinning

# 726
  • София
Бях о ещала на Морковеюка снимки на дупките на солниците и на чашата патладжан. Извинявам се за забавянето. Simple Smile

# 727
  • Варна
Пише стъклена дъска, предполагам за рязане Grinning

Няма ли да затъпее ножът, ако се реже по стъкло?
Освен да я ползва като декорация или като табла за мезета))

# 728
Точно така си я представям и аз, както Киса плюс, ако е подходящ размер-върху котлони или гръб зад тях( да не пръска по стената).

# 729
  • Пеликания
Имам стъклена дъска за рязане от Лидл, нямам никакъв проблем с ножовете, но вече всеки си преценява.

# 730
Много е симпатична тази чашка, дано я намеря и аз в нашите магазини.

Дъската и аз я гледах на живо е симпатична, но ми се стори много тежка и голяма.

# 731
Имам такава дъска от лидъл купих я за да предпазва  гърба на кухнята от котлоните готвя на газ ...върши работа!!

# 732
Днес я видях дъската, много е красива. За съжаление, не можах да измисля къде да й намеря приложение. Зад плота нямам гръб, а големи лъскави плочи, които се чистят лесно

# 733
И аз не измислям за какво да я използвам иначе и на мен ми харесва, а и имам опасения, че много бързо ще я счупя.

# 734
  • София/Севлиево
Аз се чудех какво е това,а то било стъклена дъска(ама много тежка).Имам една от Емаг,ама тъй си седи.И миналата година за Коледа подарих ръчно правена,но се използва като декорация (вероятно някои хора си режат върху нея, обаче не съм сигурна колко време би издържала на постоянно мокрене и миене).
Тази зеленчукова колекция май ще я пропусна.Ще отида да я погледна,но мисля че нямам нужда от нищо (засега).Ще чакам коледните.

Общи условия

Активация на акаунт