Майки, ще подкрепите ли Църквата срещу убийството на неродените деца?

• 24 196
  • 596
  •   1
Отговори
# 285
Ако една религия е хуманна, тя не би избивала хората вярващи в други богове...

Вяра и религия е едно, царква и други религиозни общонсти или институции съвсем друго  Peace
протестанството, лутеранството и т.н. не се ли водят различни религии?
(Простете за невежеството, не съм имала време да се образовам по въпроса)

# 286
а вие усещате ли се кога е пусната темата - точно преди международния ден на жената, когато се отбелязва края на зависимостта на жените от мъжкото слабоумие

точно свободата да направиш аборт е елемент от едно демократично общество, където жените имат равни права с мъжете

ама не, на някои велики българи като духчето това им пречи
те искат да командват парада

сори, брато, няма как
и нищо не може да спре една жена, решила да абортира

аборти винаги е имало и ще има

затова е по-добре да се гарантира тяхното правилно изпълнение в стерилна обстановка от лекар, а не кой знае къде от някой самоук
даже тук в Шведско , където имат доста добро обучение по сексуална култура в училищата, аборта се използва като предпазна мярка, така че явно и това не помага
а за църkвата няма да коментирам, до такава степен се излагат ежедневно, отдавна нямат никакъв авторитет

честит празник на всички жени
и винаги да се чувстват равни на мъжете (на пук на църквата и мъже като духчето)

# 287
...протестанството, лутеранството и т.н. не се ли водят различни религии?...
                Тц, всички са християни... Виж, будизма е друга религия.

И не че се явявам защитничка на Воден Дух (ъ!), но да се разпитва толкова настойчиво някой за сексуалния му живот не прави добро впечатление.

# 288

И не че се явявам защитничка на Воден Дух (ъ!), но да се разпитва толкова настойчиво някой за сексуалния му живот не прави добро впечатление.

bouquet Истинска дама!  Heart Eyes   bouquet

# 289

Какво означава религия, какво означава секта? Имаше нещо обвързано със съгласието на папата, но не помня точно...
Ъ, аз го попитах само за "чистотата" му, понеже той я беше споменал вече...

Воден дух, благодаря за честитката, ще пиеш ли едно питие довечера за мое здраве?

# 290

bouquet Истинска дама!  Heart Eyes   bouquet

Права си, но още по-лошо впечатление прави някой да пропагандира нещо толкова запалено, без сам да е пример за това.  Peace  Иначе изобщо не ме интересува сексуалният му живот, бъди сигурна. Моят си ми е достатъчен.  Wink

Но аз мисля, че той ни отговори. Нормално, просветлението идва не винаги, когато си на 15...да речем. Току виж вярата го споходиласлед като е спохождали спохождал разни девойки  идевойчици. Сори, разлигавих се. Тръгвам си.

# 291
Искам да препоръчам на Водния дух да прочете книгата -Свещения вертеп .

# 292
Какво означава религия, какво означава секта? Имаше нещо обвързано със съгласието на папата, но не помня точно...
Ъ, аз го попитах само за "чистотата" му, понеже той я беше споменал вече...
               Незнам дали съм истинска дама, но ако сега намине един истински мод, мисля, че ще препоръча отделна тема за горното  Whistling...

# 293
А ти пък каква си, що си, че толкова държиш да разбереш?!?  newsm78
Аз съм си аз, същата отпреди 36 почти години. Mr. Green
И въпросите ми не са персонални, а принципни.
отговаряш избирателно ти.....също като в парламента. Mr. Green

# 294
Тцъ, тцъ, тцъ - аз съм пуснал темата да разбудя заспалите души, пък то докъде се стигна - сексуалния живот на Воден Дух....
Пък после разправяте, че мъжете само за секс мисилм  Simple Smile
Утре ще искате сигурно да знаете и колко му голям на Воден Дух инструмента за водене на сексуален живот, след това - женен ли е Воден Дух, и т.н....  Mr. Green

Разбира се, че ще ни интересува сексуалният ти живот. След като си се писал "народен будител"  ooooh! и говориш за въздържание преди брака и прочие, трябва да знаем какъв е личният ти пример. Не се връзва просто. Иначе вече знаем, че си протестант и че имаш приятелка и не си женен, от едни други теми, е, тая твойта приятелка пази ли се за теб аджеба и ако да - ти как се справяш със ситуацията? Или просветлението те е налегнало много след като вече си започнал сексуален живот и няма как да се опазиш. Бе мани.

http://www.vbox7.com/play:3e1baabb
Късно е, Деси - трябваше да се срещнем по-рано  Simple Smile
Бягаш от вЪпросите ни като дявол от тамян.....и като министЪр от парламентарен контрол в петЪк, zаЩо ли? newsm78

А ти пък каква си, що си, че толкова държиш да разбереш?!?  newsm78
След като призовава дамите да се пазят "чисти" сексуално за мъжете си и не отговаря дали той отговаря на дамите по същия начин - мисля че е повече от ясно  Mr. Green Просветлението му уви е дошло твърде късно след като вече е имал вземане даване с тия неморални жени, дето си "вдигат краката"  Mr. Green Фанатизмът не води до нищо добро.

# 295
Да, там където се прави всичко по "канон", мъжете се държат за ръце.  Wink

# 296
  • София
Аз със закъснение, но с мнение.
За абортите с две ръце

обосновка:
Предистория - родих на 18, не твърде рано, но с никаква подкрепа зад гърба си. Вярвах, че любовта е достатъчна и важното е, че искам това дете, а останалото само ще се подреди.
Любовта довреме, тоест 5 месеца и айде обратно при мама.
И следващите 12 години билести, грижи, разправии, любов и харчове - аз сама си.

Извода - първия път не направих аборт и не съжалявам. Справям се сама и то успешно, въпреки непрекъснатит простотии дето ми ги сервира живота.
Но! Следващия път ще направя аборт ако не съм сигурна в мъжа до себе си или не съм спокойна, че мога да издържам децата си сама. Защото няма кой да ми помогне, а едва смогвам с едното. И съм се нагледала на примери за родителска любов и липса на дрехи храна и образование.

А жените ако искат да си седят девствени до брака - това си е техен проблем.
На мен никой да не ми се бърка в моите решения, щом засягат само мен.
Защото винаги съм подозирала, че мъжете биха искали девствена съпруга само, за да са сигурни, че никой не я е ползвал преди тях. Като с колата. Новото си е по-добро от втората употреба.

# 297
Като с колата. Новото си е по-добро от втората употреба.

Определено - след всяка смяна на собственика цената пада наполовина. И още нещо - не-девствената жена е като динята - всеки я чука, но накрая един я взима  Simple Smile
И двете мисли са на Карбовски - невероятен е!

# 298
  • София
аз Карбовски обичам да го чета, но не бих го взела за мъж
защо ли, а
и дали още е девствен в чакане на Единствената

# 299
  • Сливен

Определено - след всяка смяна на собственика цената пада наполовина. И още нещо - не-девствената жена е като динята - всеки я чука, но накрая един я взима  Simple Smile
И двете мисли са на Карбовски - невероятен е!
О, да! Невероятна мъжка свиня  Sick

Общи условия

Активация на акаунт