Изстръпнанлост около сърцето

• 316
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, от известно време ми се случва следното. Имам усещаме, че цялата страна около сърцето ми е изтръпнала. Освен това постоянно ми става лошо, а ада настава когато стане време да си лягам. Много ми се спи, но легна ли това чувство се усилва. Въртя се от една страна на друга, и толкова ми става лошо, а изтръпването вече е доста по-силно, че се налага да стана. Въртя се от ляво на дясно. След това някак си успявам да заспя нормално, но в полу легнало положение. Съня ми е разпокъсан, защото понякога се събуждам защото ми е станало лошо или ми е изтръпнала страната (сърцето). Посещавал съм кардиолози няколко пъти (3) и тримата ми казват, че сърцето ми е добре. Дори на скоро преди 4 дни ходих последно. Преди много обичах когато не съм на работа да спя за обяд, но сега вече ми е ад и не го правя, защото не се чувствам добре. Само да вметна, момче съм на 34 годишна възраст. Моля ако има някой с проблем като моя, да ме посъветва как се справя с него и възможно ли е да е нещо на нервна почва. Как да процедирам?

# 1
Пробвай с билкови таблетки мента, глог, валериана и маточина.

# 2
Това не е сърце и не е за кардиолог. Виж невролог.

# 3
Пулсът как е?
Имах подобни усещания при проблем с щитовидната жлеза, но бяха съчетани с ускорен пулс, когато се задълбочи проблемът се появи и шум в ушите.
Може да е и неврологично или съчетание от двете.

# 4
Това не е сърце и не е за кардиолог. Виж невролог.
Не е за невролог, а за психиатър

Общи условия

Активация на акаунт