Отговори
# 165
  • София
Така ли беше. Може, на мен ми се стори много бърз Биг брадър. Чак два месеца. :о Мхм, давам му месец и половина. 😀

Да, така беше в началото с турския Сървайвър. И след супер провала в началото с тези дълги и монотонни игри и с воденето на Ваня, промениха почти всичко. И с тези безумни есемеси за които гласуваха роднини и приятели само, абе безумие след безумие.
И после го забавиха шоуто с дните, за да има време за обратна връзка със зрителя и корекции, ама след дъжд качулка. То когато стана интересно си го гледахме само ние, т.нар. риалити фокус група. 🙄

# 166
А знаете ли дали ще има трети сезон на "Бягство към победата"?

П. П. Снощи сънувах, че участвам и ходих в един музей. 😃

# 167
Да, Брадърът беше 1 месец и 23 пълни дни.  Надявах се да е два пълни месеца, но не. Явно така са го планирали. 8.Х.-30.Х.

"Бягство към победата" нищо чудно да има пак. БТВ са сключили договор със "Седем осми" за няколко предавания, сега връщат и "Танцувай с мен", така че...

# 168
А знаете ли дали ще има трети сезон на "Бягство към победата"?

П. П. Снощи сънувах, че участвам и ходих в един музей. 😃
Около април-май ще обявят ако има. Според мен ще има, стискам палци.

# 169
  • España
Този сезон единственото предаване , което следях беше “Островът на стоте гривни”. Сега , като ми се отвори свободно време след празниците, смятам да изгледам някое друго . Дайте съвет : “Игри на волята” или “Бягство към победата”, моля ?

# 170
Препоръчвам "Игри на волята". Ама как ще го гледате? От Nova play?

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 15:47 от diziler

# 171
  • España
По neterra . От чужбина .

# 172
Аз пък бих препоръчала Бягство към победата.

# 173
И аз препоръчвам "Бягство към победата".
Не съм гледала "Игри на волята ", но от мненията в различни теми във форума нямам и желание.
Бягството е много позитивно, занимателно, разтоварващо, можеш да научиш някои неща.

# 174
И аз съм за "Бягство"-то. Игри на волята е изключително объркано и нагласено.

# 175
  • София
Сравнение на сезон 6 на Игри на волята спрямо сезон 5

Топ 5 на конкуренцията на шампиона Игри на волята 2024 и 2023 (може да се види и съпоставка между Островът на 100-те гривни' 2024 и Фермата сезон 9' 2023)

Островът на 100-те гривни' 2024 спрямо Бягство към победата 2' 2024

# 176
  • София
Дяволо, благодаря. Статистиките са хубаво нещо, още по-хубаво би било да са и такива, а не нагласистики, според платеното от двете телевизии.
Излиза, че Бягството е било по-гледано от ОСГ? А по "рейтинговото развитие" от старт към финал пък става ясно, че Бягството (независимо от участници и зрителски пристрастия) е грабнало повече хора - докато Островът е разочаровал и отказал започнали да го гледат хора. Има логика - като отбележим именно развитието на видяното в телевизорите ни. Да си правят сметката родните супер-мега-шоурънъри...
(Толкова много изписахме само тук. И уж ни четяха "отговорните фактори". Ще почакаме и ще видим какво им е влязло в непогрешимите главици. Предлагам сборен сезон "БоБ" - Бягство от Белене. Едни са ги стоварили там да оцеляват - а други бягат към тях да ги спасяват. Накрая идват недрагите зретиле и атакуват офисите на Боговете от машината. Къде ти... Simple Smile)

Хайде, нещо весело за празничната вечер.
Филмите, сериалите и книгите, които споменават България
... един от персонажите (в ролята: Стив Мартин) разбира какво още пише върху ставата, защото е научил български, докато озвучавал сериал за пазара в... Македония.
https://www.actualno.com/viewpoint/filmite-serialite-i-knigite-k … news_2365562.html

Весело посрещане и пълна трапеза довечера на всички! Wine Glass

# 177
  • Другата България
Не мисля, че “Бягство към победа“ е било по-гледано от О100Г.

Някой чул ли е, че новия ерген ще е Мартин Елвиса?
В смисъл - фейк ли е?

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 11:34 от Merri_An

# 178
В темата за Ергенът поне две потребителки с вътрешна информация потвърдиха, че Мартин ще е единият ерген.

# 179
E нали БТВ официално бяха обявили на ФБ страницата си, че е един модел (забравих му името), доста млад. Той участва в кастинг битките на Игри на волята.

By the way чутовна глупост върви в момента по БНТ, "Между два бала". След 3 успешни новогодишни програми по време на пандемията, тази е пълно разочарование, поне според мен. Кой измисли този сценарий с връщането в 924 г. ? Уж "хумор", ама толкова тъпи диалози... направо потрес.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 23:28 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт