Отговори
# 195
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

По традиция оценяваме новогодишната ТВ програма + малко БНТ... 😊

На мен Тревожност по-скоро ми хареса.
В момента гледам, Всичко за сина ми.
Давам шанс на повечето Бг продукции, вече ще пропускам само масовките с много епизоди на НОВА и bTV.

# 196
  • София
"Тревожност" не ми хареса. Аз ли не го разбрах, но с мъка го догледах. Надявам се да няма втори сезон. "Всичко за сина ми" ще го гледам, защото у дома всички харесват Рачков с изключение на мен. Чакам с голямо нетърпение "Мамник", но кой знае кога ще го пуснат.

# 197
  • Другата България
“Тревожност“ по-скоро ми хареса, въпреки, че го гледах винаги, докато правех нещо друго.
“Всичко за сина ми“ ще го гледам по-късно днес.
Аз съм от харесващите Рачков.

# 198
  • София
Изгледах така нашумялото риалити шоу за фамилията Бачорски:
''Бачорски & Златната ябълка''
https://www.youtube.com/@Bachorskiizlatnatayabalka/videos

Ами противно на нагласите ми останах приятно изненадан и ми хареса, разбира се с някои изключения, като безумните игри (особено тази с балоните) в последния епизод от сезон 1, както и прекалено многото епизоди, които бяха изцяло посветени на разни чествания за рождени дни. Прекалено дълги и общо взето безсмислени епизоди. Всичко това можеше да бъде показано в един общ епизод.

Аз лично бих характеризирал с-во Бачорски, като българското семейство Адамс... 😀😉

Определено се иска много смелост да си извадиш кирливите ризи пред цяла България и буквално да не спестиш нищо!
Хареса ми, че бяха дадени всички гледни точки и то по няколко пъти и че въпреки всичко те си се държат един за друг и вярвам и се надявам да се сплотят още повече. За съжаление миналото не може да се поправи, то винаги ще стои счупено, но ако само живееш в миналото, това означава да си убиеш бъдещето...

Определено Розалия и Георги ми допаднаха най-много като герои.
Но дефакто нямам лошо мнение за нито един от тях. Защото бяха истински.
Може би все пак Йордан Бачорски ''генерала'' ми хареса най-малко, но дори и към него не питая лоши чувства. Те са такива - каквито са. Показаха се такива каквото са, изложиха се или обратното, но така са си решили.

Препоръчвам.

# 199
  • Другата България
А аз изгледах “Alice in Borderland - Season 2.“
Голяма грешка, напразно загубено време. За мен. Очаквах повече.
Изобщо не ми допадна, дано да няма трети сезон, то и няма да има явно предвид финала на втори.

# 200
  • София
Уф, еее, защо така? :/
На мен много ми хареса сезон 2 и като цяло този сериал е велик.
Ако не се лъжа му дадоха много висока оценка.

Амии, по принцип ще има сезон 3, но наистина ми е странно накъде ще поеме историята... Simple Smile

# 201
  • София
Дяволо, тъкмо Даниел съобщи, че им се е родило днес още едно момче - Боян. Другото развитие е, че се ожениха и Розалия и Олга вече живеят в България. Нещо обаче вече не са близки с Караджов и жена му, които снимаха първи сезон и не са засичани отново да снимат с профи камери, така че може и да няма втори сезон.

# 202
  • Другата България
Уф, еее, защо така? :/
На мен много ми хареса сезон 2 и като цяло този сериал е велик.
Ако не се лъжа му дадоха много висока оценка.

Амии, по принцип ще има сезон 3, но наистина ми е странно накъде ще поеме историята... Simple Smile
Да, защо е трети сезон, като финала е завършен?
Официално ли е обявено?
Чак велик не, не можах да му схвана смисъла, по-скоро не можах да разбера какъв беше смисъла толкова епизоди и кървища да се вместят в едната минута на главния герой.
Да, ясно ми е какво се целеше, начинът на поднасяне не ми допадна.

# 203
  • София
Ехее, днес ли, супер. Да им е живо и здраво.
Аз знаех, че Атанаска е бременна, ама днес не съм влизал в инстаграм, че нямам време, по-късно вечерта.

Ами ето може пък и заради сезон 1 и множеството реакции на хората (и добри и лоши) Атанаска да е решила да дари Даниел с още едно дете, за да миряса пък после пак ще развива кариерата си. Млада е.

А за Розалия и Олга, ами бяха си го казали/обещали на финала (не баш финала с опосумите, ами двата епизода в Швеция) и ето, че не са били празни приказки. Simple Smile

# 204
  • София
Не са точно така нещата, но да не ни се карат модераторите, че обсъждаме. Да са живи и здрави!

Само за Рози ще изкоментирам, в подкаст Даниел каза, че арабин, с който Рози имала връзка в Швеция ги изгонил от къщата им, подписали му документи насляпо, оказало се, че са за прехвърляне на къщата. Беше ходил да ги спасява. Не влезе в подробност, останах с впечатление, че са се оправили, но пък малко след това май си докдоха. Ще е интересно да разкажат, ако има втори сезон. Ясно, че Рози ще се засрами, че така се е доверила, но пък може да предпазят други.

# 205
  • София
Е, защо да се карат модераторите? Нали сме в 'Спамочата' Или аз нещп не разбирам функцията на тази секция? 😮

Мери,
Да, официално е потвърден сезон 3. Чакаме го 2025 г. Simple Smile

# 206
  • София
Защото много ги обиждаха А и Д, заключиха темата да не се разнасят повече след края на предаването, най-вероятно те са помолили. Според мен наистина се прекаляваше от няколко човека, коментарите излизаха от добрия тон включително квалификации за децата. Затова и сега пропуснах да коментирам главните герои. Няма смисъл, днес им е празник.

# 207
При ясни индикации и дата за втори сезон, една от модераторките ми каза, че няма проблем да се пусне нова тема.
Аз харесвам Розалия и Олга, също Георги и Атанас... беше интересно с тях.  Даниел и жените му не са ми приятни, но те са главни персонажи в това риалити, така че... да се гледат и коментират е неизбежно Wink

# 208
  • Stockholm
Кой от Бачорски беше Иванка Курвоазие?

# 209
  • София
Кой от Бачорски беше Иванка Курвоазие?
Атанас, ама напоследък хич го/я няма.

Общи условия

Активация на акаунт