Отговори
# 15
Скрит текст:

Гледам само Игри на Волята.

Пак да се оплача от официалната тема... Толкова необективизъм и обиди не съм чела скоро в тази тема. Гоним нивото на фейсбук групата. С право много хора не пишат, а само четат. То обида след обида. Тук там някой обективен да напише мнение.

Отвратителна е темата. Следила съм всички сезони и не съм пропускала тема досега, но такова чудо никога не е било. Брутални обиди, грозни епитети, квалификации за външен вид, много е натоварващо и неприятно. Естествено, вече не пиша в темата, само чета, като много от постовете скролвам.

Най-най ми е неприятно, че не признават физическите качества на най-подготвените участници, а казват, че продукцията им нагласяла игрите.
Освен да сипят обиди по тях, не им признават абсолютно нищо - нито прекрасното представяне на терен, нито социалната игра.

# 16
Там не чета през последния месец. Пробвах в началото, но няма насмогване.  По време на живото предаване има по няколко коментара в минута, луда работа. А ако ги чета, тогава изпускам от предаването.

Иска ми се да измислят някакво риалити за зимния сезон. Не 2-3 месеца да няма нищо. Ама... мечти Grinning

# 17
В Уикипедия  са написали финалите на предаванията

"Островът на 100 гривни"  -12 декември

"Игри на волята " -13 декември

"Гласът на България "- 15 декември

"Пееш или лъжеш "- 8 декември

"Биг Брадър "-30 ноември

"Бягство към победата" - 14 декември

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 08:21 от Еlpida

# 18
И мен ме учуди, че Брадърът свършва толкова рано. Видях програмата за следващата седмица, в събота пише "Биг Брадър - финал" от 20 до 22 ч. Чак не е за вярване. Доста хора останаха в къщата неизгонени.  Значи то дори не е 2 месеца, а  1 месец и 3 седмици. Започнаха на 8 октомври.

А Нова и БТВ сигурно ще дават финалите на Острова и Игрите в една и съща вечер. Тези номерца сме ги гледали. Една от двете телевизии ще се нагоди с другата.

# 19
  • София
Благодаря за поредната тема, Дяволе.
След това ще ида в анкетата; но гледам само О100Г и Бягството. От ИВ минах през първите 2 епизода (миналата година - заради тъпата Ферма - като бойкот у дома гледахме повечко Волята); от разните там - "Пееш ли, не пееш ли", "Колко кила си", "Кой си па ти, бе" и т.н., както и Гласът - винаги съм гледал по 1-2 вечери за инфо - не са моето, не ми харесват. А Гласът просто от години го бойкотирам. Заради журито от наши хора, най-вече, понеже все пак, имам наблюдения в бранша и не виждам - освен инцидентни - някакви продължения на кариера за отличените във формата. ББ съм гледал малко преди 10+ години (не помня и кой сезон е бил), а от Ергенинът - няколко епизода от 2 сезон (и четях в темата) - вече не си го причинявам.
И понеже тази година не влизам даже в темата на ИВ, пускам това тук - баш в спама:
Скрит текст:
https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/igri-voliata-triabva … charli-shiin.html
Честно, малко ми е мъчно, заради Димо, по-скоро го харесваме у дома. А ножицата е между Токев (който лежа) и Нойзи (който накрая отърва даже колата). Принципно съм ЗА - колкото по-публична фигура си, толкова повече трябва да внимаваш какви ги вършиш. А ще ми е кеф Нова да спре сезона (което няма да стане) и да се съдят с Димо за пропуснати ползи.

ПП. Днес има статия някъде си, че екранната му съводеща - за догодина - щяла да има решаваща дума кой да е новият водещ на ИВ.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 13:28 от EmBrother

# 20
Туджаров е публикувал бординг пас за Коломбо. Май Ники Николов го е поканил в Шри Ланка на снимките на Ергенът (както го беше поканил и във Филипините), пък после ще има официален подкаст с всяка една от отпадналите участнички

Може и тази бордна карта да е от последното му пътуване, от края на декември 2023

# 21
Проверката е много лесна: https://www.flightaware.com/live/flight/QTR654

# 22
Значи отиват да разузнаят локацията, хахаха.  Иначе беше много интересна поредицата на Туджаров за Шри Ланка, нали там посрещна нова година. В профила му в тубата има няколко видеа, много добре са направени.

# 23
  • София
Някой може ли да ми обясни какъв е този исторически финал от 9 човека в новия Биг брадър а.к.а. Съдби на кръстопът? 😮
Радвам се, че зрителите са разкарали Бебка и Виктор сълзата.

Няма ли елиминации, полуфинал, нещо?
Защото на сайта на НОВА бяха закачени портретите на деветимата останали в къщата и се приканваше публиката да гласува за победител, за един от тях. В шок съм.

Кой е големия фаворит?
Май Марио или се бъркам?
А този Георги на който май викате Гого, ''милионера''
Атижа?

# 24
От утре до петък всяка вечер ще гонят този с най-малко гласове. Така на финала в събота ще са само четирима.
Иначе Марио е големият фаворит.  Потенциални изненади може да има от Гого или Ивонне.  Но е слабо вероятно според мен

# 25
Някой може ли да ми обясни какъв е този исторически финал от 9 човека в новия Биг брадър а.к.а. Съдби на кръстопът? 😮
E с този въпрос се издаде, че не си гледал снощи. След като излезе Виктор, казаха, че идната седмица ще отпада по един, и от 9 ще спаднат на 4, тъй като през делниците ще отпаднат 5 души. Но вотът е положителен и ... целият ромски вот се съсредоточава в Георги например. Мен той не ме дразни, но Пацо (бащата на Александра Гърдева) и Веселка от Къщата на инфлуенсърите ... се оказаха доста противни. Видяхме и лошите черти на Веселка, не искам тук да я коментирам. Достатъчно я обсъдиха в брадърската тема.

Миналата седмица Марио беше с 81% вот, Виктор с 10% и Беба с 9%.  Тази седмица бяха номинирани четирима, заради равен брой гласове на третото място. Но Марио пак беше с доста голяма преднина.
Никога не са били номинирани Ивонне (жената-мъж), Гого (милионерчето с тънкото гласче) и Радо (от "София-ден и нощ" и "Братя"). Може и за тях да има висок вот. Ще се разбере в понеделник.

# 26
  • София
Окей, мерси, президенте.
От малкото, което съм гледал нямам някакви симпатии, но виждам, че хората масово харесват Марио. Не знам дали не е и от някакво съжаление... Може би останалите му изписват веждите.
Ивонне е интересен типаж май.

п.п. Дизи, мерси. Е, аз не гледам, защо си мислите, че гледам? Аз ако гледах щях да пиша в специализираната тема. Просто гледам някои от по-кратките обзори в ютюб + рийлове.

# 27
Дяволе, изпускаш. Ама ти си знаеш. За мен е по-интересно от КнИ и Д&К. Има разни детски игри, които им измислят, което е тъпо, но общо взето си е в познатия формат.
Ивонне така и не се разбра от кой пол е.

# 28
  • Stockholm
Аз само да се запиша и тук Joy
Гледам ИВ заради Сезон 1 като верно куче. Ясни са ми всичките им  шмекерии. Вероятно заради това, че се излъчва в  есенно-зимното време, продължавам да ги следя. Не успявам  да ги комбинирам с Островът. Ергенът гледам чат пат. Биг Брадър...еми не мога Joy

# 29
  • София
ТВ рейтингите за седмица 46 (11.11 - 17.11)

Странно ми е, че 'Пееш или лъжеш' е пред Гласът, но щом са рекли...
Иначе за отбелязване са три неща (останалото е дъвкано, а и няма развитие нагоре или надолу)
Биг брадър отново е с над 10.0 рейтинг ; Стани богат се задържа в пиковата си за сезона зона (малко над 8.0) ; липсва продукция на БНТ1.

Общи условия

Активация на акаунт