Отговори
# 45
Бащата на Гърдева предполагам е доста скучен. Палма/пейзаж. Ще лети явно.
Не, доста конфликтен и токсичен. Хората го нахейтиха доста, след няколко избухвания. Имаше някаква криза, крещя по Марио цяла вечер, как ли не го нарича. Че и с пълна уста, яде и сипе обиди. Пълен простак. Имаше и един скандал с Георги Ланеца, абсолютно махленски се държа за пореден път. Отделно имаше една игра за/против еврозоната и от сорта. Като политически възгледи... типичният соц носталгик и русофил. Чудно защо обаче е избрал да се евакуира не на изток, а на запад, 31 години в Америка!  Големият патриот, дето каза, че Георги "обижда българите", в същото време си е изкарал цялата младост в САЩ! Можело е да се върне, но не го е направил. Що? Това е от тия "скайп-патриоти" дето гласуват за Възраждане, ама по възможност живеят в прогнилия и лош запад.

# 46
Кой е големия фаворит?
Май Марио или се бъркам?
Не се бъркаш:

Луда работа... Сашка Гърдева и Миглена Ангелова трети път, жалко, че последната е достатъчно умна и не си позволи да се включи втори път и да се изложи (както стана с Емануела).
Много е странен манталитетът на нашенският ТВ зрител.

Мисля, че тази година Ергенът ще е с по-кратки епизоди. Предният сезон беше мъчителен, а и вече нямат спонсори - сайтове за онлайн залози, затова и не са им нужни толкова много рекламни блокове.
И съм съгласна, че Островът трябва да е по-кратък, няма какво повече да се включва в епизодите. Час и половина + още едно 30-минутно предаване на гърба му и праймтайма е завършен. Винаги могат да качват допълнително съдържание онлайн.

# 47
Ще оставя това тук в името на доброто старо време. 😊

# 48
И аз.... Други като тях няма и няма ида има!

# 49
Аз лично бих бил много изненадан ако догодина няма нов сезон на Биг Брадър. Освен подобреният рейтинг тази година, това е любимото шоу на Нова за запълване на ефирно време с незначителни разходи. Поне докато не се появиха Игрите с техните 70 часови епизоди на седмица. Не знам дали има друга телевизия на света, където 2 предавания запълват целият праймтайм в 6 дена от седмицата.

# 50
Ох Веско, все тъй смотан си върви.

# 51
И вече познах, че тази вечер ще напусне Веселка. Днес сутринта си дадох прогнозата в темата на Брадъра.  Този с 0.6% е почти сигурно Пацо (бащата на Александра Гърдева), та утре вечер си мисля, че ще изхвърчи той.
Ама пак познах, аааа Grinning Grinning Grinning  Пацата изхвърча.

А за финал: първо място за Марио, второ за Георги. За третото и четвъртото се колебая между Гого, Радостин и Ивонне.  Всъщност може Радо да отпадне още в петък. Но ще видим.

# 52
  • София
Изненадка, Ивонне е аут?! 😮

# 53
Да, Ивонне е аут. И е излязла още във вторник следобед, но го излъчват в сряда вечер. Още в "На кафе" по време на прякото включване се забеляза отсъствието й.  И в подкаста "Голямата сестра", където не спря да плюе по Марио... на няколко пъти се издаде, че този подкаст е заснет поне ден по-рано. "Вие ще видите сцената с токчетата и с танците" довечера... което значи, че подкастът е заснет преди по телевизията да излъчат нейното изгонване. Явно ги гонят от неделя до четвъртък, а ние гледаме от понеделник до петък. И в задачата се пита: защо е това гласуване в НОВА ПЛЕЙ тогава? За обща представа?
Вчера цял ден можеше да се гласува за ИВОННЕ в Нова плей, а тя изгонена още във вторник. И пак във вторник целия ден можеше да се гласува за Пламен, пък той явно изгонен в понеделник.  Да видя и тази сутрин в "На кафе" кой е липсвал от директното включване, да знам, да не гласувам за него, хаха.

# 54
  • София
Хахаха, лъснаха в пълния си блясък.

Аз винаги съм знаел, че тези гласувания са само профоирма и ето ви нагледно, че е пълна пародия и продукцията си определя кой печели, според нагласите разбира се. Никога не е била истинската воля на хората.

# 55
Още един формат на "Седем Осми" ще тръгне по БТВ.   Нов сезон на "Танцувай с мен" от от пролетта.
Скрит текст:
При предния сезон спечели Метин Енимехмедов (дето колата му не запали, ако помните. И беше голяма излагация по време на финала на предаването). А самата кола беше подарък от Орлин Алексиев (мутрата от Делта Хил, приятел на Слави Трифонов и спонсор на "Има такъв народ" при предизборните им кампании, има акции и в 7/8 ТВ).
А Метин Енимехмедов е брат на Октай Енимехмедов, който пробва да стреля по Ахмед Доган, на една от конференциите на ДПС преди повече от 10 години.
Всички са навързани като...

https://fakti.bg/life/930834-slavi-trifonov-s-novo-predavane-po-btv

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 21:03 от diziler

# 56
Значи няма да има Денсинг старс.

# 57
Интересно. Ама време беше вече съвсем да дойде края на предаванията със "звезди", тотално се изчерпаха.

# 58
  • София
Аз съм за Ванеса да спечели Биг брадър.
От малкото което съм видял (което е основно следствие на реакции в ютюб + рийлове) ми се струва най-нормална.
Иначе ясно и за малките деца, че ще спечели Марио.
Но за мен продуцентите се дискредитираха и гласуването на хората всъщност няма никакво значение, а си решават ''боговете''

Доволен съм от сезон на Острова на 100-те гривни дотук, но за мен решаващ ще е финалът за крайната ми оценка. Така че преди да видя тримата победители ще огранича мненията си.
Но все пак според мен правят доста добър сезон (а не го очаквах в интерес на истината, беше ме страх да не се получи нещо като с турския Сървайвър) с малкото с което разполагат като материал. Нека не забравяме, че и много силни и ключови участници напуснаха заради контузии или болести.

Ако си спомняте с какви суперлативи засипах старта на Игри на волята сезон 6.
Но сега, две седмици преди финала смело и категорично мога да заявя, че това е най-наредения сезон, най-слабия сезон и най-скучния сезон.
Т.е. слагам го на последно място от всичките 6 сезона. Смятайте! Пък нека да са топ и свръх атлети (което също не е така след като им видях пълния капацитет на всички играчи).
Това което ги отличава е, че в този сезон имат най-малко слаби звена. Т.е. имаме константно най-силния каст в историята. Но какво от това? Пука ли им на хората, след тази пародия?

# 59
Много ми харесва “Островът на стоте гривни”, определено искам втори сезон, не ме вълнуват тези рейтинги.

“Игри на волята” наистина изплискаха този сезон с 40+ участници, 5 сезона и 5 локации.  Да видим догодина кой ще е съводещият на Ралица.

Относно ББ: Ванеса е симпатична само визуално. Иначе е един от най-мразените от публиката участници. Огромен хейт се излизва по нея и във ФБ, и в БГ мама. Доста злобно същество се оказа. И в същото време “моралистката на къщата”, не спира да намила на всички… моралният стожер. Не млъква. Да не говорим, че… разбра, че Гого има връзка отвън с онази италианката, ама не спря да му се мята на врата и да го притеснява. Та чак и Емануела в живото студио каза “Вие двамата сте супер двойка” и на Гого му стана много гадно. Не съобразява, не млъква…
Аз съм за Марио и за Георги Ланеца.
Гого беше като декорация повече от месец. Накрая му чухме гласчето. Каза “възможно ли е да има земетресение в България?” (по повод един бъзик на ББ, че в момента има земетресение). Снощи изръси “Какво означава “безпощаден”?  Той е милионер наистина. За него награда от 50к евро какво е? Джобни пари.

Общи условия

Активация на акаунт