Отговори
# 75
  • София
Аз лека-полека се настройвам на коледна вълна. Simple Smile

Хмм, твърде рано е за КнИ 4 и ДиК 2 Wink
Очакват се чак Юни/Юли' 2025 г.

Виж, Бачорски 2 би трябвало да е по-скоро. Я късна зима, я ранна пролет' 2025 г.
Което ми напомня, че май трябва да видя този прословут 1-ви сезон, заради който дори заключиха темата в секция Телевизия, което мисля, че се случва веднъж на високосна. Май за последно се заключи темата за Игри на волята сезон 1 в секция Телевизия след скандалния финал на сезона и част от ядрото на тази знакова тема създаде именно спамочата тук. НО, минали работи. Simple Smile

Дизи, изброените от теб сериали на БНТ едва ли ще имат нови сезони.
По-скоро да се попита какво се случва около Под прикритие, нали уж щяха да го подновяват или е било само мерак, без да е официално спуснато...

От всичките изброени предавания от Дизито ще гледам само Ергенът и Един за друг. Хелс Кичън ми е под въпрос. Ще видя и реагирам на момента.

# 76
Трейлъра на "Всичко за сина ми". Е не можеше ли без Рачков?

Някой ще гледа ли?

Представяне на филма в сутрешния блок на БНТ1: от 2ч06мин нататък:

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 00:22 от diziler

# 77
  • София
Аз ще го гледам да.
По принцип не изпускам продукции на БНТ, а и така или иначе Януари месец няма какво да се гледа...
Освен любимите ми зимни спортове + стандартния футбол и тенис.

# 78
Аз пък мислейки за Todo sаbre mi madre написах "Всичко за майка ми", ц ц ц ...коригирах се. Май и оттам са взаимствали заглавието в този сериал ("Всичко за сина ми").

И аз давам шанс на нещата на БНТ, ама някой път са пълно разочарование. Като най-пресен пример ще дам сериала "Войната на буквите", пълно недоразумение. Същото важи и за филма "Ботев".
Преди това се надявах сериалът "Четвърта власт" да ми стане интересен, но го зарязах по средата. Минаха няколко години, свалих си от Замунда всичките 12 серии и пак ги гледах до 4-5 еп. някъде. То не се трае.

"Порталът", "Вина" и "Денят на бащата" ми харесаха.

# 79
И аз бих гледала Порталът 2, но не мисля, че такъв е сниман. През пролетта и лятото в СУ се ремонтираха кабинетите на всички етажи и по коридорите беше нещо страшно.

# 80
Аз щв гледам кулинарните предавания. На Хелс Китчън съм фен още от времето на GTV, когато го излъчваха Американският вариант с Гордън Рамзи.
Черешката на тортата също ще гледам, когато мога.
Нямам търпение да свърши есенният сезон. Освен Игрите, които цял епизод не мога да изгледам, друго не гледам.

# 81
Аз щв гледам кулинарните предавания. На Хелс Китчън съм фен още от времето на GTV, когато го излъчваха Американският вариант с Гордън Рамзи.
Това не го помня, но по GTV помня Перфектната вечеря, харесваше ми.

# 82
  • España
Щом ще има “Кой да знае “ , аз съм доволна !
Бих се радвала и на “Порталът 2” , ама ще видим ….
С “Алфа” ми е интересно какво става…. Уж “отворен финал” имаше….
От другите , единствено за евентуален нов сезон на “Денсинг Ст бих обърнала подобаващо внимане …

# 83
"България търси талант" и "Като 2 капки вода" къде ги забравихте?

# 84
"Като две капки вода" е написано, не е забравено. Най-вероятно ще е в понеделник. "Хелс Китчън" във вторник, сряда и четвъртък, "Един за друг" в петък, събота и неделя.  Поне така беше през пролет 2024.

А за "България търси талант" има ли обявен кастинг, някакъв анонс, че ще го има през пролетта?

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 11:32 от diziler

# 85
  • Stockholm
Е нали говореха, че ще го спират Като две капки вода поради изчерпване. Ужасно ще се радвам ако го има. Иначе ща не ща, ще гледам Ергенът и Кой да знае, както и Черешката.

# 86
На мястото на Биг Брадър сега дават някакъв сериал "Много мой човек" (май го повтарят)... с шапка Hidalgo в началото, продуцент Краси Ванков. И вътре познати муцуни от София-ден и нощ,  Михаела (Рая се казваше героинята й).. Башар и той играе. А диалозите едни тъпи и безмислени...

И добра новина:

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 00:16 от diziler

# 87
  • София
Излязоха резултати от по-предната седмица.
Финалът на Биг брадър събира много добър рейтинг. Нормално. Като цяло мен лично ме изненада, признавам си. Генерално може да се каже, че този ей така от нищото дошъл и направен сезон (и супер кратък за май няма и месец), че и регулярно излъчван след 22:00 ч. събра един доста добър рейтинг. Сгреших, че ще е провал. Когато бъркам винаги съм си признавал.
Обаче ако повторят тази формула, там вече според мен няма да им се получи. Обяснението ми е, че явно 'хайпа' по нещо така любимо и вече доволно старо шоу е докарало много фенове пред телевизорите, но продължавам да смятам, че времето на Биг брадър изтече, защото Къщата на инфлуенсърите е много по-популярния в момента 'тренд' и не виждам как това може да бъде обърнато, просто защото година след година самият Ютюб ще взима все по-голям и по-голям дял от телевизиите. И като цяло, интернет. Все по-малко хора гледат телевизия. Особено сред по-младите.

Друго за отбелязване не виждам. Лидер си е все така ИВ.
Все пак е хубаво да се види, че Островът на 100-те гривни се завръщат в топ 10.
Другата седмица ще видим резултатите от финалните седмици на Игри на волята и Островът. Ще е любопитно.

# 88
Да, Островът е на десето място. Реално сигурно е на второ. Видях в статията, че е уточнено долу, че графиката отразява само директното гледане по телевизията, не обхваща онлайн гледанията. Предполагам, не обхваща и гледащите с интерактивна телевизия  в отложено време.

И друго:
БНТ започна снимките на сериала "Мамник" по романа на Васил Попов. Очаква се в идния есенен сезон да го пуснат по БНТ1.

В петия сезон на Maximal revenge ще участват Виктор Гогов и Венци от "Островът на стоте гривни" (Гогов го разкри в Надкаст)

# 89
  • София
Аз го слушах Гогов, ама дали за истинския Максимал Реванш ли каза или за някой от множеството им 'локални' ивенти? Защото догодина максималите се завръщат ама още е рано да издават кои ще са поканените звезди.

Мен ме е яд, че не ги публикуват и тях в ютюб канала си (по-обикновените ивенти).
Ето сега е имало битка между Фермата и Островът, като Фермата е била предвождана от цар Петър, а Островът на 100-те гривни от пожарникарското камикадзе Венци и е била много оспорвана битка, като отбор Островът печели с 1 точка или нещо такова е било.
Ако си спомняте бях пускал гифчета как Дзами и кой беше още не помня вече прегръщаха Венци.
Ама не знам пълните отбори и кои точно са участвали.
И жалко, че продуцентите на ИВ спират своите участници от подобни мероприятия. Много са жалки.

Защото как си го представяш Гогов на халки и силови трасета?
Венци е ок за там, той е готов и за ИВ, където също ще е топ претендент, ама Гогов... Мхм.

Гуспата да покани Влади, Дзами, Миро, Алекс, Георги, Шериф, Кънчо, Бистра. Я виж колко участници може да докара, все ще са добре в игрите. Simple Smile

Сега в инстаграм ми излизат едни видеа пак дело на Гуспата, прави някакви 'нинжда трасета' пак по отбори. Това е нещо ново. Видях Боби (сезон 2), Борис (сезон 3) и Светлин (сезон 6) в залите и май отбора на Светлин води.
Май имаше и други познати физиономии ама нямам навика да гледам в инстаграм, ако не е по-кратичко.
И това също не се публикува в канала им. Дразнещо е.

Общи условия

Активация на акаунт