Отговори
# 210
Д.Бачорски гостува в АйсКаст. Нищо ново, освен, че планира някакъв проект в САЩ.

А от Спас водещ не става. Детенце, което е застанало до идола си, задава въпросчета  и му се възхищава след всеки отговор. "Ехааа..." Но щом Макарон Бг са спонсори и тук, значи според тях има потенциал Grinning

# 211
ЖДНБ тоя си е татуирал Бонанза Бачорски на гърдите Joy  Joy

# 212
ЖДНБ... Този АйсКаст за първи път го чувам 😆

# 213
ЖДНБ... Този АйсКаст за първи път го чувам 😆
Това е първи епизод.

# 214
  • София
Ето какво показват и сихите цифри от новогодишната седмица и новогодишните предавания

Явно онези с устройствата не списват в Бг мама и не гласуват в нашите анкети... 😉

НОВА категорична печели сблъсъка на трите телевизии (едва ли има учудени), но тук по-любопитната е, че само и конкретно в новогодишната нощ, БНТ1 е предпочитана пред bTV в битката за второто място. Аз не съм гледал, но явно от bTV много яко са се изложили, както бе писано и тук. Нещо генерално е сбъркано с тази телевизия и не могат и не могат да намерят себе си... Гаф след гаф.

# 215
  • София
Сега слушах един брокерски подкаст с НеШопов (участваше в Инфлуенсърски лагер), който дълги години беше в телевизията, от асистент оператор в началото до режисьор, последните години с Маги е работил, после е правил видео клипове и сега е брокер. Влюбил се в професията в САЩ и се насочил натам.

Каза, че подготвя брокерско онлайн риалити. Скоро ще обяви кастинг. Ще могат да се записват негови колеги с малко или много опит. На въпрос дали ще живеят вкъща или ще изпълняват индивидуални задачи, отговори, че микс от двете, но нямало да разкрива повече засега. Ще е състезание.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 10:51 от Niya-

# 216
Е дойде време за новия телевизионен сезон 2025!
Старт на пролетните формати:
BTV:
"Живот на кантар" - започва на 16.02.2025/неделя/ и ще се излъчва в неделя и понеделник 20:00-22:00;

• "Ергенът" - сезон 4 - започва на 18.02/вторник/ и ще се излъчва във вторник и сряда от 20:00-22:00;

• "Аз обичам България" - започва на 20.02/четвъртък/

• "Бригада нов дом" - сезон 7.
    събота, 20:00-22:00;

• "Помниш ли текста?" - сезон 2 започва на 18.02.2025 /вторник/, 22:00-23:00;

• "Колко ми даваш?" - сезон 2 започва на 19.02.2025 от 22:00-23:00

• "Кажи честно" - сезон 2.
    петък, 22:00-23:00; старт: 21.02.2025

Нова телевизия:

"Като две капки вода" - сезон 13 започват на 23.02/неделя/ от 20:00 часа,като ден преди това се очаква благотворителен епизод в партньорство с УНИЦЕФ

•  "Hell`s Kitchen" - сезон 7 започва на 17.02/понеделник/от 20:00 часа. Ще се излъчва от понеделник до сряда в 20:00 часа.

•  "Eдин за друг" - сезон 6 започва на 20.02/четвъртък/ от 20:00 часа. Ще се излъчва от четвъртък до събота в 20:00 часа.

Сезонът на Нова изглежда доста по-постен в сравнение с БТВ.

Иначе това са предварителните тарифи на телевизиите,които са качили по-рано днес. Както знаем в повечето случаи нещата се променят в последните седмици,когато започва голямото надцакване! Така че нищо се не знае! 😁

# 217
Сезонът на Нова може да е по-постен, но очаквам (пак) да сложат bTV в малкия си джоб. 🤪

# 218
Благодаря за информацията!
Голяма промяна при БТВ. Очаквам Кантарът да се чупи в понеделник при пряката конкуренция с Капките.

# 219
Добре, че са намалили "Ергенът" на 2 часа, че миналата година 3 часа беше прекалено, че даже и до 23:30 го докарваха някои дни.

# 220
Сезонът на Нова изглежда доста по-постен в сравнение с БТВ.
По-постен, ама с по-дълги предавания, очевидно 20-23 ч.
Докато по БТВ са 20-22 и после има други предавания 22-23.. Колко ми даваш, Коя е тази песен, Кажи честно,  Помниш ли текста... А тях 100% ще ги повторят след сезона.

По БТВ ще гледам: Живот на кантар (може би), Ергенът, Аз обичам Б-я и евентуално "Бригада нов дом". Предаванията от 22 ч. не са моите. По НОВА ще гледам Хелс Китчън и Един за друг.    Никакви Капки, никакви  Рачковци Simple Smile

Благодаря за програмата Wink

# 221
"Един за друг" какво са го направили по 3 часа вече , това е прекалено  ,а "Ергена "  поне са го намалили на 2 часа. "Капките " явно ще се конкурира в неделя с "Живот на кантар"

# 222
  • Разпиляна във въображението
Явно ще наблягам отново на бтв.

# 223
Все си мисля,че Един за друг ще е само в началото по 3 часа,а после ще си мине в слота 20:00-22:00. Все пак март месец се очаква да стартират Кошмарите с Манчев и  сезон 2 на "Клетката"

# 224
  • Другата България
Това за "Клетката" откъде дойде?
Някакво официално инфо може ли?

Общи условия

Активация на акаунт