Отговори
# 225
Явно ще наблягам отново на бтв.

И аз така.

По Нова нищо не ме привлича. Капки отдавна спрях да гледам, Един за друг ми е много тъпо, Хелса не е моето кулинарно риалити.
А ако е вярно за Клетката и става въпрос за онзи посредствен сериал - тотално съм пас.

# 226
  • Другата България
Аз го харесвам, но не съм чула изобщо да се снима втори сезон.

# 227
Нищо не ме привлича от пролетния сезон.
Първите сезони на "Помниш ли текста" и "Коя е тази песен" гледах от време на време, харесаха ми, може би пак така ще ги гледам.
Мислех "Живот на кантар" да гледам поне в началото, но може и да пропусна.
Всичко друго не е моето.
Вкъщи сме фенове на "Новите съседи", гледаме и всички повторения. Последните два сезона не са толкова интересни, както предишните, но гледаме.

# 228
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
1 стр. е основно обновена!

Благодаря на Krushmar за подредения пост с новите шоута по bTV и НОВА.

Аз лично ще гледам със сигурност Ергенът и Един за друг.
За Хелс Кичън се колебая.
От останалите заглавия няма да гледам абсолютно нищо.

Твърдо против съм тричасовите епизоди и това рано или късно окончателно ще убие телевизиите.
Жалко, че не го осъзнават. В момента осребряват последните по-сериозни пари от реклами, които до няколко години ще секнат, защото ще се пренасочат към Ютюб, където са много по-гъвкави.

Нищо няма да гледам в реално време. Само на запис!

# 229
Гласувах. Но пак се колебая на кое се казва "на запис"?  Гледам с отложен старт, но не след като е свършило предаването. А пускам към 20.30 това, което е започнало в 20.00. Това какво се води, "в реално време" или "на запис" В смисъл, пак си го гледам по телевизията, просто не искам да си губя време с реклами и затова пускам към 20.30-20.45 и до края на предаването настигам реалното време, като прескачам рекламите. А "на запис" означава да изчакаш нещо да е приключило, да го качат някъде в интернет и оттам да гледаш "запис".
Та, аз избирам опцията "с отложен старт", тоест почти в реално време.

И да, ако дават по двете телевизии неща, които гледам, избирам първо тази с по-краткото предаване, за да може веднага след края му, да пусна отначало по-дългото предаване. А не да се гледа до 2 през нощта Grinning

Не гласувах за нито един канал, защото важни са предаванията, а не канала. И по двата има какво да се гледа. И по двата има хубави неща, и по двамата има глупотевини.

# 230
Категорично съм на БТВ, нищо в програмата на Нова не предизвиква интерес у мен. Може би ще хвърлям едно око на Капките според участниците.
Не съм фен на тричасовите епизоди, изтощават ме и губя интерес. Не съм фен и на тричасовите филми между другото. За съжаление не мисля, че телевизията се интересува от мнението на публиката (парадокс), нито че изобщо има начин да го чуе и БТВ са съкратили предаванията единствено поради факта, че трудно ще запълнят тричасови блокове откакто забраниха рекламата на хазарт.

# 231
  • София
И аз съм против тричасовите епизоди. За нормално работещи хора е безумно и е видно, че огромен процент гледаме на запис и по лъжичка.

# 232
  • София
На запис -> Всичко което не е в реално време. Да се разбира така.

Записано на диск ; гледате със закъснение (отложен старт и т.н. опции) ; сваляте от торент ; гледате онлайн в разни сайтове.
И т.н.

# 233
И на мен тричасовите епизоди ми идват вповече. Отива ми цялата вечер.
От изброените само капките гледам, като тази година първо ще видя участниците, и тогава ще преценя.

# 234
Хелса в реално време. Нова тв. за Ергенът - ако иам време. Толкова.

# 235
  • Разпиляна във въображението
"Живот на кантар", "Ергенът", "Аз обичам България" и "Бригада нов дом". И "Мамник".

На Нова ще обръщам, ако там дават нещо по време на рекламния блок по бтв.

# 236
Ергенът, Кантарът, Бригадата, Аз обичам България по БТВ.
По Нова нищо.

Мамник ще гледам, надявам се на добра екранизация.

# 237
  • София
Ще дам шанс на повечето предавания без Хелса и Бригадата. Със сигурност ще гледам Ергенът. Досега гледах всеки сезон на Един за друг, но ако не са подновили игрите, може и да пропусна.

Гледала съм американския кантар и ми беше интересно и мотивиращо, така че ще пробвам и нашето.

Останалите предавания ще ги гледам, ако ги хвана и имам време, те не изискват човек да ги следи.

# 238
Традиционно пролетния ТВ сезон съм само на Ергенът. Ще ми бъде любопитно да видя какво ще представлява и Кантара, но не съм сигурен дали ще го следя, така че не гласувах за него в анкетата.

# 239
Ще гледам по-"малките" продукции (Колко ми даваш, Помниш ли текста, Аз обичам България, Бригада Нов дом), защото всеки епизод е отделен и не е нужно да поемам ангажимент да започвам нещо и да го следя. Капките се изтъркаха страшно, но ще изчакам да видя участниците и не изключвам да върви за фон на мястото на Гласът от есенния сезон.

БГ сериали - не, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт