Отговори
# 240
На запис -> Всичко което не е в реално време. Да се разбира така.
В началото на предаването е например с половин час отложен старт, ама после постепенно настига реалното време и докъм 22.00 вече си в реално време. И към 22 ч. пускаш тричасовото на НОВА, дето е почнало в 20.00. Иначе няма оправия. Така че... хибридна работа. Едното все ще е на запис.  В Хелс Китчън не се и съмнявам, че рекламните блокове пак ще са по 12 мин+.

# 241
  • София
Изгледах двата сезона на станалото хитово корейско екстремно спортно риалити, Physical: 100
https://www.imdb.com/title/tt25274446/

Гледах си го директно в Нетфликс. Сезон 1 го има и по нашите торенти, докато сезон 2 ако искате да си го свалите ще трябва да го потърсите по чуждите торенти, като пиратския залив и др.
Всеки един сезон е по 9 епизода. Шоуто е потвърдено за сезон 3.

Тук вкарват 100 елитни (е, не всички са елитни, но като цяло) корейски (има и американци и те дори се представят много силно) спортисти (мъже и жени), както и хора от специалните сили, пожарникари, спасители и т.н. Като казвам елитни, нивото е златен медал на олимпийски игри, световни шампиони и т.н. Имаме и звезди от UFC.

Има и много известни корейски ютюбъри и певци ама аз не ги познавам. Но по начина по който ги посрещаха явно са популярни.

Игрите са изключително тежки, силови и за кардио. Няма многокомпонентни трасета като в Игри на волята (т.е. игри от няколко елемента), но пък това което се дава тук за мен лично ще е непосилно за над 90% от нашите звезди в ИВ.
Между другото някои от игрите в сезон 6 на нашите ИВ бяха взети именно от това шоу на Нетфликс.

Трасетата, игрите, конструкциите са направени с много пари и всичко е изключително внушително. Не са пестили пари за декори.

Има и социален елемент но на ниво да ги слушаш как се сприятеляват, обсъждат и пр. Скандали няма.
Няма съвети, гласувания и пр. Всичко се решава на арената.

И о каква изненада... Моите любимци отново не спечелиха! Тази тенденция си се запазва. Хахахаха. Grinning
На пръстите на едната ми ръка са тези, които са спечелили и за които аз съм викал през сезона.
Последния такъв е Венци от Островът на 100-те гривни.

За мен единствения минус е, че жените се състезават наравно с мъжете (а какви жени машини има, не е истина) и естествено нямат никакъв шанс. Просто трябва да има двама победители. Мъж и жена. Не знам как я мислят, но губят потенциала на жените.

Силно препоръчвам риалитото!

Сезон 1
Скрит текст:
Тук така силно виках за Yun Sung-bin и как ме е яд, че сам се прецака като избра да участва (а от него зависеше) в тази игра, която не беше точно като за него. Отпадна на полуфинала. Той беше големия фаворит на почти всички участници вътре. Олимпийски шампион и два пъти в топ 3 на световните първенства по скелетон.
Той ми е любимец от зимните спортове. Голяма звезда в скелетона. Бивш топ лекоатлет, спринтьор и скачач.
Викат му ''Айрън Мен'' Уникален, просто нямам думи. Топ, топ атлет. Ама падна си честно от другия ми фаворит в сезона, Jung Hae-min - кардио звяр, топ колоездач.

Победител стана Woo Jin-yong, бивш морски пехотинец и кросфитър, а сега най-известния корейски сноубордист. Не го харесвах много, много и честно казано ми е странно как победи машината Jung Hae-min на финала, ама здраве да е.

Сезон 2 + обобщение
Скрит текст:
Тук дерях гърло за невероятния, топ атлет във всеки един аспект, Hong Beom-seok. Бивш кадър от корейските специални сили и може би най-известния корейски (и не само) пожарникар в света. Hong Beom-seok се считаше както и Yun Sung-bin от сезон 1 за основния фаворит и всички се споглеждаха за него...
Той спечели световното първенство за пожарникари (т.нар. пожарникарски серии / игри), които са изключително тежки и сложни и изискват много бързина, експлозия, баланс и издръжливост.
Значи от първата до последната игра това момче впечатляваше с всичко и побеждаваше с лекота. И на финала в два от три рунда спечели първия рунд и след това загуби следващите два?! Нямам думи.

Победител стана Амути (Amotti). Той също ми беше много симпатичен и ми беше сред фаворитите. Беше сред фаворитите и любимците и на останалите.
Амути е един от най-добрите кросфитъри в Корея и в света, но кариерата му беше спряна след тежка контузия в рамото.

Сезон 2 определено беше по-силния от двата, но разликата не е голяма.

Така имаме два сезона и 2:0 за Кросфита.
Докато в Игри на волята нашите топ кросфитъри са пушечно месо за стюардеси, програмисти и сръбски борчета...

# 242
  • София / Пловдив
Ергенът, заради шоуто което се очаква от Елвиса.
Хелса, фен съм на шеф Виктор и това си е 🫣
На Кантара ще дам шанс от любопитство. Бригадата и Капките ще пускам ей така през седмицата, като пълнеж докато гладя и готвя 🤣

# 243
Аз го харесвам, но не съм чула изобщо да се снима втори сезон.
Преди година още обявиха,че снимат сезон 2. https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/16769671
А иначе не помня къде гледах преди месец,но някой от актьорите сподели,че се очаква новият сезон да се излъчи през пролетта. Но няма нищо сигурно все още,докато Нова не оповести официално.

# 244
  • Другата България
Аз го харесвам, но не съм чула изобщо да се снима втори сезон.
Преди година още обявиха,че снимат сезон 2. https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/16769671
А иначе не помня къде гледах преди месец,но някой от актьорите сподели,че се очаква новият сезон да се излъчи през пролетта. Но няма нищо сигурно все още,докато Нова не оповести официално.
Хмм, това съм го пропуснала.
Дано.
Ще гледам, ако има втори сезон.

Иначе, Капките почти сигурно ще гледам - зависи и кой участва разбира се.
Хелса е на кантар, по-скоро не, или поне отчасти.
Решила съм този пролетен ТВ /полу/сезон да почивам повече.
На “Ергенът“ не съм гледала нито един сезон, но ако Елвиса участва поне ще го следя задочно тук във форума.

# 245
И аз да си кажа какво ще следя,като благодаря на Diavolo за анкетата!
По Нова - Като 2 капки вода - това си ми е любимото предаване и ще го гледам със сигурност. За Хелса и Един за друг по-скоро съм пас,може би само стартовите епизоди.
За първи път се очаква да съм повече на БТВ,понеже Нова винаги си ми е била фаворит.
И така по БТВ - Живот на кантар- защото ще е нещо ново и ще дам шанс. Ергенът никога не съм го гледал,но сега заради Марто Елвиса ще ми е интересно да го следя.  По-късните шоУа там Колко ми даваш и Познай песента,няма начин да си ги пускам. Та май ще е това.
МАМНИК  го чакам с нетърпение ,тъй като обожавам хорър сериалите.

# 246
Дяволче, благодаря за анкетата! 🥰
И аз да си кажа какво ще гледам(е). Капките и Хелс Китчън вкъщи се гледат семейно в (полу)реално време. Дори малката е фен на Виктор Ангелов. Един за друг ще гледам на запис, защото ММ не го понася това шоу. 😁
Вкъщи bTV не се пуска, но... заради Елвиса се замислям за Ергенина, от който не съм гледала и минута. 🤔

# 247
Елвиса май е на 38, но изобщо не му личат, а и е голяма свежарка. Но да видим сега когато всички знаят, че има пораснали деца, че е имал връзка с Емануела... Не всяка 20-25 годишна ще иска да става мащеха на 15 годишни Wink Задължително ще се гледа.

И аз благодаря на Дяволо за анкетата. И все си мисля, че трябва тази тема да е в раздел ТЕЛЕВИЗИЯ, за да я виждат повече хора, които гледат тези предавания. Модератор не може ли да я премести?

# 248
  • София
Благодаря и аз за анкетата. Гласувах, но нещата могат и да се променят според настроенията и какво как ще тръгне (имам и вече половин хард събрани филми и сериали за гледане - отлежаващи).
Хелса и Бригадата - твърдо. Един за друг - ако има интересни двойки (т.е. може и да е не изцяло). Капките - абс.сигурно, че възнамерявам, но ще зависи най-много от състава на "капещите".
2-часови за сметка на по-дълги. Разните нови Кой си/Колко тежиш/Къв го работиш и т.н. не ме привличат. Ергени и Брадъри - не.
Зимният сезон на разните ми "дискавърита" е любопитен с някои продължаващи загадки и нови/премиерни теми и дестинации. А и Шампионска лига тази година е с повече отбори/мачове. Гледам в реално време (но имам възможност за два канала/екрана едновременно).

# 249
И моите предпочитания са като тези на ЕmBrother, с тази разлика че ще "загледам" "Кантара" и малко от "Ергенът" само заради Елвиса, не съм му фен, но имам известно любопитство да го видя след ИВ в ново амплоа.

# 250
  • Другата България
“Мамник“ кога се очаква да започне?

# 251
Май още го снимат. Предполага се... есента или идната зима.

# 252
Капките и Хелса ще са номер 1 и 2 всяка седмица (изключвам Новините). На Един за Друг ще си зависи от каста. Миналата година не бяха от най-интересните и си пролича в рейтинга. От Нова какво ще дават от 22:00 вторник-петък? Нали уж епизодите на Хелса и Един за Друг тогава щяха да са само по 2 часа? Ако всеки ден са по 3 часови блокове вече е прекалено..

От Бтв най-рейтинговите им ще бъдат Бригадата и Аз обичам БГ. Това за дебеланите ще е пълен провал. Ергеня не само, че няма да се качи от миналата година, ами и може да спадне, след като хората взеха да усещат каква тъпотия е. Май от дадената програма тука нямаше какво ще дават в петък?

# 253
  • София
България избра - кои са знаковите думи и личности за 2024 година
Скрит текст:
„Думите на годината този път се родиха трудно. Почти около всяка от предложените на финала 10 думи витае парадокс или е натоварена с ирония. Точно както е в живота ни. „Шенген“ – тъй дълго чакан, че радостта се размина с пристигането му. „Дубайски шоколад“ – луксът на преситения и в същото време гладен живот. „Санитарен кордон“ – илюзията, че политиката има нещо общо с хигиената“, гласи анализът на Веселина Седларска, член на журито.
За 2023 г. първенци бяха „изкуствен интелект“, „сглобка“ и „времеубежище“. През 2022-ра на челни позиции се озоваха „война“, „инфлация“, „Украйна“ и „избори“. А през 2021-ва на първите три места в анкетата се наредиха некнижовната дума „преценям“, „антиваксър“ и „изчегъртване“.
За втори път се представя и класация на най-споменаваните личности в медиите.
Скрит текст:

# 254
  • София
Хах, отговорите в тези две допитвания са потресаващи. Не случайно сме на този хал...

А сега нещо по-ведро, че си изплисках кафето, докато четях тези дълбоко родни проникновения... 😁

Кой да знае? Ти да видиш... И bTV започва добре 2025! 😊
Това са резултатите от седмица 2 за 2025 г. или 06.01 - 12.01

Впечатлен съм и то много приятно от тези 7.7% за Краля на Тълса на Тейлър Шеридан със Силвестър Сталоун.
Топ сериал! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт