Отговори
# 255
Ама личности, не защото хората ги определят като някакви значими личности, а защото най-често се използват тези имена в медиите, в търсачките и т.н.? Защото май ако се направи едно допитване, повечето хора ще имат крайно отрицателно мнение към тези имена в класацията.  

Относно думите: На "Тръмп" кое му е новото и модерното? "Дубайски шоколад"... предимно ноември и декември започна навсякъде да изкача. "Санитарен кордон"... на Кики, Ники и Ивчо глупостите. Аз пък искам около тях такъв кордон, ама на̀ Grinning "Безводие" поне за софиянци не важи. По-скоро за Плевен и Шумен... преди пандемията и Перник (източен язовир Студена). Тоест съмнявам се софиянци, участвали в допитването, да са посочвали думата "безводие". "Гунди"... интересно. Догодина може да има "Емил" в тази класация.

p.s. за ТВ класацията ... мисля, че наистина "Кой да знае" е най-гледано в момента, много хора го харесват, а е и в пиков час.  "Колко ми даваш"... не ми се вижда нормално да се повтаря месец, след като е излъчено и пак в същия часови пояс (21.30-22.30 вместо 22.15-23.15), премиерата през октомври и ноември, повторение януари! Ами нека има повторение, ама в друг часови пояс. Същото важи и за "Кажи честно".

# 256
  • София
Е, на първата снимка пиша най-отдолу, 'данни от анкетата' или нещо подобно, явно е имало гласуване.

А на втората снимка се подразбира, че това са личностите най-често споменавани в медиите, но те нямаше да се споменават ако българина не се интересуваше най-много именно от тях. Та то общо взето е същото.

Да не коментирам какво лошо позициониране в моите очи тези т.нар. медии и тези т.нар. журналисти. С някои редки изключения.

# 257
За тази година не знам, но помня, че миналата година през януари в няколко тв предавания гостуваха жените, които са правили тези допитвания (от сайта "Как се пише") и гласуването можеше да стане само през инстаграм и тредс... Аз пък нямам профили там и съответно не можех да гласувам. А впоследствие във ФБ пуснаха някакво гласуване, ама по най-глупавия начин, не направено с Poll функцията, да кликваш на конкретната дума, в анкета и да се отбелязват проценти, а да пишеш долу като коментар. И какво.. аз ще пиша дума "Шенген" примерно като коментар и някой ще ми го зачете за нещо? Как се брои? Много хахав начин на гласуване. И още тогава ми стана ясно каква представителност има тази извадка, та чак ни я навират в очите по всички медии.

(Пишейки това, в момента в "По света и у нас" говорят точно за тази класацията, "Шенген, дубайски шоколад и санитарен кордон са думите на 2024 г, ОМГ)

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 12:13 от diziler

# 258
  • European Union
А според теб кои са? На мен ми звучат точно като думи "описващи" изминалата година.

# 259
  • Вестерос
Аз ще гледам само Ергенът заради задругата Grinning И капките. Бг сериали, други предавания- нямам време.

# 260
Предаването на Николета Лозанова " Къщата на мечтите " тръгва от февруари по нова
https://www.bgdnes.bg/shou/article/19753615

# 261
Чухте ли новата песен на Евгени Генчев?
Оставям линк, за който е любопитен Wink

# 262
Чухме я. Абсолютен комплексар.
Както някой беше писал - Папи Ханс от Али експрес.

Чухте ли новата песен на Евгени Генчев?
Оставям линк, за който е любопитен Wink

# 263
Супер тъпа "песен", Евгени в клипа е още по-грозен от обикновено и ясно се вижда, че няма талант за певец!
Ама гОркия, като се видя, че за нищо не става, сега се чуди за какво да се хване...

# 264
Евгени е много добър пианист, гледал съм го много отпреди Ергенът. И трябваше да си остане само в тази сфера, не да се бута в риалити предавания и да пробва да пее...

# 265
Не мога да коментирам качествата на Евгени като пианист, но с тази т.нар. "песен" удари дъното. Да иронизира и срива достойнството на жена, с която е имал отношения, при това публично, е грозно поведение. И това е меко казано. Ивка Бейби (Бебе, Беби...не знам как е точно) може да е всякаква, но в случая поведението и тази грозна демонстрация на Евгени говорят повече за него, отколкото за нея.

# 266
Нанси Карабойчева ще бъде водеща на предаването "Живот на кантар" . На снимката се виждат и треньорите.
Много я харесвам , категорично не ми е кифла. Дано запази положителното впечатление.

# 267
Това Ванко от Сървайвър ли е ?

# 268
  • Другата България
Тъкмо това си мислех и аз, май е той.

# 269
Той е, да.

Общи условия

Активация на акаунт