Отговори
# 270
Поздравления на БТВ за избора на водещ! Заложили са на чисто ново лице,та и красиво! Ще се гледа определено!
Нова телевизия както винаги се бави с промотирането на предаванията си,като най-вероятно от другата седмица ще подават и те информация.

# 271
Мислех да не го гледам, но заради водещата и Ванко ще дам шанс.

# 272
Изгледах двата сезона на станалото хитово корейско екстремно спортно риалити, Physical: 100
https://www.imdb.com/title/tt25274446/

Изгледахме 1-ви сезон и сега сме до 2ри епизод на 2ри сезон. Препоръчвам го и аз!

Действително с много мерак и пари. Ще пиша без спойлери.
Какво се набива на очи. Положителното:
- Битките са измислени много премерено. Хем да няма зацикляне, хем да не е лесно. Отдавам го на масирано и многократно тестване и настройки.  Това е един показател по който нашите шоута издишат много яко - или дават много лесни елементи или много трудни. 
- Идеята да се играе "до откат" мисля, че не е прилагана в наши шоута, или поне в тези които аз гледам. Примерно нещо тежко се бута насам натам. В един момент някой от състезателите вече изнемогва, не може да бута повече - отпада, другите продължават да бутат напред назад... и така докато остане само един.  Добре де - има я тази идея и при нас но в статичен вариант - нещо тежко се държи на гръб, стомна се крепи с крак, на петички на тънка летва и т.н.
- Правилата са прости, няма как да се объркаш а и няма трудни за контролиране правила от типа "Неделчо изправи кръста".
- Няма абсолютно нищо където да си кажеш - ама това дали е нагласено с цел тоя да загуби, оня да спечели.
-Много културни и спортсменски отношения между участниците (подобно на Максимал)
-Никой не се цепи, че щял да се раздаде на сто и кусур процента.
-Никой не гладува!!!
-Никой няма нужда да вкарва тайно телефонче и т.н.
-Никой не се подиграва на участниците (както в ИВ). Тук всъщност няма водещи.

Отрицателното (няма да съм аз ако няма критика):
-Прекалено много "Ах и ох" в корейско-японски стил.  Аууу, тоя колко е силеееен. Аууу тоя е страхотеееен. Аууу какви мускулииии. Тоя още като го видях и си рекох - само срещу него - НЕ!  Ооооо, той е легендааааа!  Ауу това е крейзииии!  И  все в тоя дух.
- Има голяма доза късмет, така че може да се случи някой (като любимеца на Дяволо, и мой също) да отпадне, а по-напред да стигне друг който ОЧЕВИДНО не е нито по-комплексен, нито по-впечатляващ визуално.
- Жените нямат шанс за финал, както Дяволо вече писа.

Иначе се набива на очи същата тенденция която виждаме в ИВ. Нацепени батки не стават за чеп за зеле.  Окапват. Грамадните мускули се уморяват много бързо. Имаше един с крака като Ники "най-големите крака" и джуки които го правеха да ми напомня на Кубрат Пулев.

# 273
  • European Union
А къде го гледате това реалити?

# 274
  • София
В Нетфликс.
А специално сезон 1 го има и в Замунда и може да се изтегли от там.
Сезон 2 го има по чуждите торенти.

Иначе bTV продължава да лидерства, да видим дали ще се запази тази тенденция и като започне същинския сезон...

Всичко за сина ми на БНТ със скромен дебют в топ 25
Определено Вина беше по-гледания сериал, с рейтинги около 7, което явно е максимума за националната ни телевизия.

# 275
  • Разпиляна във въображението
"Аз обичам България" се завръща с нови капитани - Вергов и Чучков, но отново със Сърчаджиева.

# 276
  • София
Отдавна искам да ви питам и дано да стане по-широка дискусия. 😊
Моля, нека всеки си напише своите любимци от родните риалити формати, които е гледал през живота си. От всички възможни! Simple Smile
Знаете, че преди години имаше супер-успешна анкета относно това и всички резултати можете да видите на 1 стр. в основното мнение, но тук няма да става въпрос за анкета, а всеки да си каже и подреди любимците ей така за себе си, но като мнение в темата.
А пък мина и време, изтърколиха се още доста риалити формати и може да имате и нови любимци. Кой знае... При мен се появиха няколко такива случая. Особения единия беше изключително силен и съвсем пресен.

Както знаете независимо какъв формат гледам винаги си намирам някого за когото да стискам палци, просто за да ми е интересно. Досега не ми се е случвало да гледам дадено шоу и да съм напълно безразличен към всички. Хмм, освен може би последния сезон на Игри на волята? Упс. Мнее, и там си имах моите хора (Силвия повече и Гешев по-малко).

И така, ето и моите номинации (като прехвърлих в спомените си всички риалити формати по телевизия и ютюб, които съм изгледал, а те са много).
Това са хората, които ми се открояват. За тях наистина ми е пукало какво ще се случи и съм преживявал напрегнато за съдбата им в сезона.

1. Ники Мартинов (Сървайвър, сезон 3)
2. Георги Дренски (Сървайвър, сезон 2)
3. Марина (Къртицата, сезон 1)
4. Ваня Джаферович (Сървайвър, сезон 4)
5. Юлиян (Игри на волята, сезон 1)
6. Фифо (Игри на волята, сезон 4)
7. Гого (Игри на волята, сезон 4)
8. Бо (Сървайвър, сезон 6)
9. Елена (Ергенът, сезон 2)
10. Кристиан (Хелс Кичън, сезон 5)
11. Петър (Фермата, сезон 9)
12. Венци (Островът на 100-те гривни, сезон 1)

Забелязвате ли една неприятна тенденция? Ами от 12 човека имам само 3-ма победители (като Венци статистически дори не го сочат като такъв, макар че за мен си е отвсякъде). Това са 25% хора, ужас. И то ако броим пожарникаря, иначе трагедията е пълна. Grinning

И така от този по-широк кръг ще направя финален топ 3 и след това ще подредя всичките си хора (въпреки че съзнавам това е сложно и по-скоро е въпрос на усещане).

Топ 3:
Някак си лесно ми се отключи този топ 3: Фифо, Елена и Бо!
Преди да обявя как се подрежда топ 3, ще подредя останалите ми герои.
Венци няма късмет и това си е. 😀😉 На косъм ми беше да влезе в топ 3, ама просто много сложно човек, много.
Имах и колебание между Ники сървайвъра и Юлката, кой да влезе в престижния топ 5. И двамата са ми на кантар и са ми като скачени съдове, но все пак първата любов ръжда не хваща...

4. Венци
5. Ники Мартинов
6. Юлиян
7. Марина
8. Ваня
9. Петър
10. Гого
11. Георги Дренски
12. Кристиан

И така време е за ТОП 3
Изключително сложно е хора! Тук разликите са буквално нищожни и не съм сигурен, че съм обективен, но това повелява сърцето!

1. Бо! 🤗🧡
2. Елена
3. Фифо

Ами честито на Борислава! Blush

# 277
  • София
Много интересна дискусия би могла да бъде. Да видим какво помня:

1. Фифо (ИВ)
2. Ваня Запрянова (ИВ)
3. Живка (Фермата)
4. Бо (Сървайвър)
5. Елена (Ергенът)
6. Ники Мартинов (Сървайвър)
7. Петър (Фермата)
8. Никола Симеонов (Хелс кичън)
9. Мартин (ИВ и предстоящ Ерген)
10. Юлиян (ИВ)

Направо ги подредих , за да не пиша още една класация.

# 278
На мен от риалититата през последните години ми се откроява само един - Момчил от ИВ.

# 279
  • София
Освен изброените от вас на мен любимци ми бяха и Любо от Къртицата и Краси от Фермата.

Жорката ми беше любим в ИВ, но след Къщата отпадна, не ме дразни, но и не влиза в класацията. 😁

# 280
Още един глас за Любо Жечев (Къртицата). Единственият участник, за когото истински ми е пукало и съм стискала палци да спечели.

# 281
  • София
1. Ники Мартинов
2. Юлиян
3. Гого
4. Момчил
5. Фифо

# 282
  • София
Освен изброените от вас на мен любимци ми бяха и Любо от Къртицата и Краси от Фермата.

Жорката ми беше любим в ИВ, но след Къщата отпадна, не ме дразни, но и не влиза в класацията. 😁

И аз ги харесвах. Най-много се кефех когато Любо тролеше Жени Калканджиева. Grinning
От сезон 5 на Фермата харесвах много Краси Джунов и Сами Хосни, но не чак толкова, за да влязат в класацията ми. Същото мога да кажа и за Ваня от сезон 2 на ИВ. Беше ми любимка, но като си прехвърля спомените и реално сложа картите на масата също за малко не влиза там. Simple Smile

А все пак нямаш ли си топ?
Идеята е всеки да напише личния си фаворит все пак. 😋

# 283
Ха, интересно! Да видим:
1. Юлиян (и при мене първата любов ръжда не хваща 😁)
2. Ники Мартинов (изгледах Сървайвър сравнително наскоро)
3. Силвия (Сървайвър)
4. Жорката (ИВ) Заради него и само заради него Wink се опитах да гледам Къщата на инфлуенсърите, но... не е моето... дори заради Жорката.
5. Любо (Къртицата)... Леле, тази Марина дори не си я спомням, а Къртицата също изгледах сравнително скоро.
От Хелс Китчън почти винаги са печелели моите любимци, но чак да ги включа към тези 5-мата... не. 😊

# 284
1. Юлиан (Игри на Волята, сезон 1)
2. Гого (Игри на Волята, сезон 4)
3. Ники Мартинов (Сървайвър, сезон 3)
4. Никола (Хелс Китчън, сезон 2)
5. Любо (Игри на Волята, сезон 2)
6. Любо Жечев (Къртицата, сезон 1)
7. Алекс Гърдева (Ергенът, сезон 1)

Общи условия

Активация на акаунт