Отговори
# 285
Аз ще кажа само Неделчо и Любо Жечев, но е много силно вероятно да съм повлияна от поведението им след предаването.
Неделчо го харесвах и в ИВ, но Любо май не ми беше най-големият фаворит в Къртицата. Забравила съм.

# 286
Старт на пролетните формати:
BTV:
"Живот на кантар" - започва на 16.02.2025/неделя/ и ще се излъчва в неделя и понеделник 20:00-22:00;

• "Ергенът" - сезон 4 - започва на 18.02/вторник/ и ще се излъчва във вторник и сряда от 20:00-22:00;

• "Аз обичам България" - започва на 20.02/четвъртък/

• "Бригада нов дом" - сезон 7.
    събота, 20:00-22:00;

• "Помниш ли текста?" - сезон 2 започва на 18.02.2025 /вторник/, 22:00-23:00;

• "Колко ми даваш?" - сезон 2 започва на 19.02.2025 от 22:00-23:00

• "Кажи честно" - сезон 2.
    петък, 22:00-23:00; старт: 21.02.2025

И най-вероятно "Кой да знае" всеки петък от 20.00 ч.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 23:18 от diziler

# 287
Ники Мартинов ми беше любимец от Сървайвър, но някак не го приемам за истински победител в този формат, иначе евала за уменията, които показа.

Много ме беше яд за Андрей от Сървайвър сезон 1, че нямаше късмет да продължи по-напред. Любимец ми е. Също и Дренски от сезон 2 на Сървайвър.
Бо от Сървайвър.
Аз основно Сървайвър съм гледала, затова любимците ми са от този формат.
Ето и моята класация
1. Бо (Сървайвър 6 сезон)
2. Андрей (Сървайвър 1 сезон)
3. Венци (Островът на 100 те гривни сезон).
4. Дренски (Сървайвър 2 сезон).
5. Силвия Радулова (Сървайвър, 3 сезон)

От музикалните формати имам един любимец - Теодор Койчинов (Мюзик Айдъл, 1 сезон).
И моите любимци не са печелили в своя сезон.

# 288
  • София
Освен изброените от вас на мен любимци ми бяха и Любо от Къртицата и Краси от Фермата.

Жорката ми беше любим в ИВ, но след Къщата отпадна, не ме дразни, но и не влиза в класацията. 😁

И аз ги харесвах. Най-много се кефех когато Любо тролеше Жени Калканджиева. Grinning
От сезон 5 на Фермата харесвах много Краси Джунов и Сами Хосни, но не чак толкова, за да влязат в класацията ми. Същото мога да кажа и за Ваня от сезон 2 на ИВ. Беше ми любимка, но като си прехвърля спомените и реално сложа картите на масата също за малко не влиза там. Simple Smile

А все пак нямаш ли си топ?
Идеята е всеки да напише личния си фаворит все пак. 😋
Не мога, много ми е трудно с класациите. Май съм на етапи. Мисля, че най-много съм стискала палци за Бо, но от друга страна ми се искаше и да вземе поне някоя игра. Щеше да е чудесно още малко да се подготви и физически. Любимият ми сезон от нашите Сървайвъри. Все още следя една част от тях и са ми на сърце и от двата лагера.
Ваня Дж също беше супер, Ники Мартинов тпгава харесвах, вече не, така че ми е извън топ 10.

За играта на Любо Жечев вече нямам много спомени, беше преди много години, но изпъкваше интелектуално и помня, че бях твърдо за него.

Мисля, че Миро имаше шанс да стане мой всеобщ любимец в Острова, но избра да не играе.

От Фермата си ми е Краси Джунов. Много стисках палци и на Живка, ама май си беше за тогава.

От Игри на волята са  повечко, но Юлиян си беше първи. От втори сезон и аз много харесвах Любо.

# 289
"Готови за свалка" - премиерно романтично риалити тръгва у нас

Любов, игри и динамични обрати очакват абонатите на VOYO в премиерния британски риалити формат „Готови за свалка“ („Ready to Mingle“)!

Спираща дъха динамика, завладяващи емоции и силен адреналин очакват абонатите на VOYO с новите горещи предложения в каталога на видео платформата.

През януари и февруари VOYO разширява селекцията си с един от най-провокативните световни риалити формати.

Забавното шоу събира 1 необвързана жена с 12 атрактивни мъже, с цел сред тях тя да намери истинската любов.

24-годишната графична дизайнерка София е готова да открие своята половинка, но пътят към щастието далеч няма да бъде лесен.

Сред дванадесетте мъже, които ще се борят за нейното сърце, се крият не само искрени ухажори, но и такива, които вече имат връзка и са дошли единствено заради голямата награда от 50 хиляди паунда на финала.

Ще успее ли София да разпознае кой е искрен в чувствата си и кой играе? И дали любовта ще надделее или стремежа за победа ще обърка всичко?

https://voyo.bg/product/gotovi-za-svalka

# 290
  • Другата България
Скрит текст:
Освен изброените от вас на мен любимци ми бяха и Любо от Къртицата и Краси от Фермата.

Жорката ми беше любим в ИВ, но след Къщата отпадна, не ме дразни, но и не влиза в класацията. 😁

И аз ги харесвах. Най-много се кефех когато Любо тролеше Жени Калканджиева. Grinning
От сезон 5 на Фермата харесвах много Краси Джунов и Сами Хосни, но не чак толкова, за да влязат в класацията ми. Същото мога да кажа и за Ваня от сезон 2 на ИВ. Беше ми любимка, но като си прехвърля спомените и реално сложа картите на масата също за малко не влиза там. Simple Smile
А все пак нямаш ли си топ?
Идеята е всеки да напише личния си фаворит все пак. 😋
Трудно е.
Знаеш, аз съм за вечните втори.
Но вече не мога да кажа, че Юлиян ми е №1.
Мисля, че Момчил го измести.
Но пък те са само от ИВ, към тях задължително прибавям Фифо, естествено.
Мартин също ще запомня, и ме впечатли като играч /Мартин ергенинЪТ/.
Сървайвърите съм ги забравила, Ники Мартинов е класика, но не ми е чак топ. Зоран ми е по топ от него, и Бо от техния сезон, както и Анелия.
Финци от “Фермата“ - топ любимец, евър.
От Гривните знаеш - Влади, Гогов, и Георги.
Стари формати изобщо не се сещам, лелееее....ако нещо се сетя, ще допълня.

Веднага допълвам - ХК - отново вечните втори - Никола, много любим.
Светла също.
“Като две капки вода“ - двамата победители Влади Михайлов и Зомбори - Heart

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 23:44 от Merri_An

# 291
За мен е трудно да отговоря на този въпрос. Че риалититата са много, сезоните им са много.. и то ще стане безкраен списък. Така че по-добре да не започвам.

# 292
  • Вестерос
Въобще нямам топ любимци

# 293
  • София
За мен е трудно да отговоря на този въпрос. Че риалититата са много, сезоните им са много.. и то ще стане безкраен списък. Така че по-добре да не започвам.

Еее, че това е идеята. Виж аз как изброих няколко имена. Отне ми няколко минути, не е кой знае какво.
Като те питат кой ти е най-любимия филм, сериал или роман, дори и да ти е трудно веднага ти изкачат няколко заглавия. Така е и тук. Не е нужно да изброяваш всички, само тези за които си се усетил как си въвлечен и истински им стискаш палци и съпреживяваш. Simple Smile

# 294
Ще включа и Х Фактор, защото двата ми любимци са от там:

1. Славин Славчев - ХФ
2. Дарина Йотова - ХФ
3. Фифо - ИВ
4. Момчил - ИВ
5. Зоран - Сървайвър
6. Раду - ИВ
8. Владо Михайлов - Като две капки вода
7. Неделчо, Морунов от ИВ 3, Генчо и  Жорката от ИВ4, Мастагарков - ИВ 5

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 14:53 от ddarri

# 295
Специално за @Diavolo:
Скрит текст:
СЪРВАЙВЪР
Сезон 1 - Ахмед
Сезон 2 - Финдо
Сезон 3 - Филип Лхамсурен
Сезон 4 - Ива Пранджева
Сезон 5 - Явор Зайн
Сезон 6 - Зоран
Сезон 7 - Павел

БИГ БРАДЪР
Сезон 1 - Виктор и Алиджан
Сезон 2 - Лео Бианки
Сезон 3 - Лили и Борислав
Сезон 4 - Умберто и Самие
Сезон 5 - Никита
Сезон 6 - Марио

БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ
Сезон 1: София и Цончо

VIP BROTHER, BIG BROTHER ALL STARS, BIG BROTHER MOST WANTED ги прескачам, защото са с известни личности и те отиват там с друга цел. Но твърдо подкрепях Кичка Бодурова и Миглена Ангелова, имаше яко булинг срещу тях, необясним за мен. Противният Гъмов не спря да обижда Кичка.

ФЕРМАТА
Сезон 1 - Мустафа и Симеон
Сезон 2 - Галина
Сезон 3 - Франческа и Станислав
Сезон 5 - Нури и Ваня
Сезон 6 - Ваня и Калоян
Сезон 7 - Ивайло
Сезон 8 - Мажена и Радо
Сезон 9 - Костадин, Кенан, Лилия

ИГРИ НА ВОЛЯТА
Сезон 1 - Добрин, Томас, Март
Сезон 2 - Борислав и Ваня
Сезон 3 - Андрей и Симеон
Сезон 4 - Генчо, Аспарух, Гого
Сезон 5 - Виолета, Мария Оряшкова
Сезон 6 - Г.Гешев, Раду, Микяй

ОСТРОВЪТ НА СТОТЕ ГРИВНИ
Сезон 1 - Шериф, Берке (В.Митов и Дзами)

КЪРТИЦАТА
Сезон 1 - Любо
Сезон 2 - Виктория и Сано

АФРИКА - ЗВЕЗДИТЕ СИГУРНО СА ПОЛУДЕЛИ
Сезон 1 - Георги Милков

ЕДИН ЗА ДРУГ
Сезон 1 - Искра и Данчо, Доротея и Димитър
Сезон 2 - Полина и Мохамед, Яница и Момчил, Лейля и Иван
Сезон 3 - Теодора и Генади, Симона и Борислав
Сезон 4 - Димана и Христо, Александрина и Феодор, Надежда и Симеон
Сезон 5 - Галена и Петър, Елизабет и Йордан, Христина и Ивайло

ФЕРМЕР ТЪРСИ ЖЕНА
Сезон 1 - Емил
Сезон 2 - Марин, Петър

ЖЕНЕНИ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД
Сезон 1 - Антония и Атанас, Светла и Стефан
Сезон 2 - Ивана и Мерал

СТАР АКАДЕМИ
Сезон 1 - Даниел

МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ
Сезон 1 - Прея и Георги Кючуков (Mr. Vog)

MUSIC IDOL, X-FACTOR, ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ ги прескачам, че става безкраен празник, а и не съм гледал всички сезони.

LORD OF THE CHEFS
Сезон 1 - Сидония

MASTERCHEF
Сезон 1 - Симеон
Сезон 2 - Евгени
Сезон 3 - Цветомир и Ася
Сезон 4 - Станислав и Николай
Сезон 5 - Радка и Емануел
Сезон 6 - Ивайло, Виолина, Линда
Сезон 7 - Мартин и Мая
Сезон 8 - Осман

HELL'S KITCHEN
Сезон 1 - Дани и Мартин
Сезон 2 - Никола и Варта
Сезон 3 - Реджеп и Соня
Сезон 4 - Валентина и Артур
Сезон 5 - Виолета и Кристиан
Сезон 6 - Славейко и Иван

БЕЙК ОФФ, ПЕРФЕКТНАНТА ВЕЧЕРЯ, ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА, ЕЛАТЕ МИ НА ГОСТИ и др. кулинарни ги прескачам.

КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ
Сезон 1 - Ваня и Играта
Сезон 2 - Дидо
Сезон 3 - Венета

ИНФЛУЕНСЪРСКИ ЛАГЕР
Сезон 1 - Венета и Димов

ДИВИ И КРАСИВИ
Сезон 1 - Йордан

БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА
Сезон 1 - Розалия и Олга

МИС ПЛЮС САЙЗ
Сезон 1 - Гергана и Яна
Сезон 2 - Берислава
Сезон 3 - Моника

DANCING STARS
Сезони 1, 2, 3 и 4 не съм гледал
Сезон 5 - Емрах и Веси; Дара и Джими

ТАНЦУВАЙ С МЕН
Сезон 1 - Метин

VIP DANCE
не съм гледал

MAXIMAL REVENGE, ШАТРА, БЪЛГАРИ НА ТРИ МОРЕТА, ОСТРОВЪТ НА ИЗКУШЕНИЕТО, БЯГСТВО КЪМ ПОБЕДАТА, КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА, МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ не съм гледал или съм гледал частично.
ФОРТ БОЯР го прескачам, гледал съм и трите сезона, но не помня участниците вече.
Да живее уикипедия Grinning

Ако пропускам някое предаване, кажи.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 00:42 от diziler

# 296
  • Вестерос
Леле, е ако ще се включват и други аз много харесвам Лео Бианки, Славин, Рафи, има сигурно още много, много, но хайде да са топ 3. Иначе от Фермата имам доста харесвани, но чак толкова едва ли

# 297
  • софия
Любимци и аз имам много. Сякаш от ИВ са повечето.  Сървайвър харесвах първите сезони, а бяха одавна и ми се губят детайлите и героите ми се сливат. Но със сигурност Светльо Занев от сезона му с Таяк ми е любимецът там и чак ми се ревеше, като си даде "герданчето"..., леле още го помня това Joy

Номер едно и при мен Момчил от ИВ 5.
Жорката ИВ 4. Генчо,  Неделчо и Елизабет ИВ 3. Катя и Йоана ИВ 2. От ИВ 1 - Пламен.

Любо Жечев го харесвах в Къртицата. Сякаш и Рут Колева покрай него харесвах май. Thinking

И други имам де, но тези май най-най.....

# 298
Номер едно и при мен Момчил от ИВ 5.
Да ти бъде "номер едно" човек, който постоянно шмекеруваше и нарушаваше правилата, правеше се на ощипан и... чийтваше нонстоп, в ущърб на другите. Нито е спортментско, нито е коректно.  Очевидно ти е "номер едно" като визия. Ама с тия удари под кръста и андрешковски хитринки... нямам думи.

# 299
  • софия
Е, как Момчи  като визия, бре,  Дизи ....Joy

Нека не спорим за качествата и кусурите баш на Момчил, че темата е друга, но аз точно обратното на това което ти си видял виждах в него. GrinningHands V

Хубаво е да имаме различни любимци. Hands V
Така всеки риалити участник ще си има поне един фен.  Дори и Алекса и Виктория от ИВ 4. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт