Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 604
  • 603
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Просторна, в светли тонове, с прозорец с хубава гледка и опция за вана пред него 😊

# 571
Голяма, светла, топла, с голям прозорец, през който виждам гората. Просторна душ кабина, голяма вана, изобилие от топла вода, мека светлина и усещане за спа.

# 572
  • Бургас
Банята на мечтите ми е просторна,  с удобни и функционални санитарни прибори, GROHE са сред фаворитите ми!

# 573
За мен мечтаната баня е да е просторна, да има вана. Цвета да е светъл и да  се почиства лесно.

# 574
Моята баня-мечта е просторна, с голяма вана и прозорец, от който влиза светлина. В нея има няколко зелени къта със саксийни растения и усещането, че съм близо до природата е това, което прави моята баня истинска мечта. Благодарения на душ системата на Grohe едновременно пестя вода и се къпя сякаш съм под водопад някъде в джунглата. Ето това е моята баня-мечта.

# 575
Чиста, функционална, лесна за поддръжка.

# 576
  • София
Моята мечтана баня е голяма и с вана.
Дано някога я осъществя...

# 577
Голяма,просторна баня. С вана

# 578
Банята мечта е просторна, светла с голямо джакузи.Душ кабината е в отделно помещение.

# 579
Мечтаната ми баня е светло и спокойно място с голямо панорамно стъкло, отворено към природата. Бих искала да има вана, новa душ слушалка от Grohe и отопляем под. Стените да са облицовани с мрамор или дърво, а интериорът – минималистичен и уютен, с растения и ароматни свещи. ♥

# 580
Мечтата ми за баня е в сиво и червено с луксозни материали и облицовки.   Спа функции за релаксация. Топла светлина.

# 581
Голяма, с красиви плочки.

# 582
Функционална, красива и с вана 🥹

# 583
Мечтаната баня е с голямо пространство за вана пред ваната голям прозорец с гледка и отделно душ с параван. Огромно огледало заемащо цяла стена.

# 584
Представям си я просторна, светла, топла и уютна. И най-вече някой друг да я чисти 😊

Общи условия

Активация на акаунт