Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 604
  • 603
  •   1
Отговори
# 555
Не много голяма , но уютна в зелен цвят с мъхове по стените

# 556
  • sofia
Мечтаната за мен баня е много голяма с душ и отделно вана, която да е огромна и да мога да ползвам ароматни бомбички.

# 557
Мечтаната баня е чиста и просторна, с душ кабина и вана, ухаеща на свежи аромати.

# 558
  • София
Мечтаната баня за мен е просторна,в светли тонове,с душ кабина,вана и едно прозорче да има😊

# 559
Мечтая си за голяма баня с масажираща секция на душа.

# 560
Чиста, просторна, с душ кабина и ухаеща на свежо.

# 561
Просторна, зелена баня с изискани мебели.

# 562
  • София
Просторна, светла и практична баня.

# 563
  • София
Здравейте!
Мечтая си за функционална баня, с душ система с нагласяне на температурата на водата, светли плочки и удобна мивка.

# 564
Добре осветена и добра вентилационна система.

# 565
Широка,светла , с голямо огледало и голямо джакузи

# 566
  • Бургас
Газифицирана, тоест много топла и с много топла вода. С перфектна вентилация.

# 567
Мечтаната баня е…….Голяма, красива, стилна и с удобни шкафчета , уреди и душ.

# 568
Мечтаната баня е светла и просторна, има вана и душ панел с различни накрайници. Мивките са 2. Разделена е на мокра и суха част. Лесна за почистване, със стилно и дискретно, но достатъчно място за съхранение на козметика и принадлености.

# 569
Идеалната баня за мен е такава, която отговаря на личните ми нужди, съчетано с дизайн, който ми харесва. На първо място обаче за мен е функционалността, която се изразява в добра организация на шкафчетата и достатъчно място за уредите и козметичните продукти. Също от голямо значение за мен са доброто осветление и ефективната вентилация за предотовратяване на влага и мухъл. Относно есттетиката предпочиитам банята да бъде в тъмни цветове със стилни душ и мебели, модерни функции като интелигентни душове с осветление  и възможност за управление на водата и LED огледала с антизамъгляващи функции.

Общи условия

Активация на акаунт