Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 608
  • 603
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ммм представям си просторна баня с висок прозорец, през който да влиза дневната светлина, а вечер да се виждат звездите. Едната половина на банята ще бъде суха и уютна, с пухкав бежов килим, огледало и място за обличане и козметика, а другата част ще бъде мокра - душ кабина и задължително голяма вана. Цветово ще бъде в бежовата гама и нежни тъмнозелени акценти.

# 541
Мечтаната баня е голяма, функционална, красива, стилна, удобна с уреди и душ.

# 542
  • Враца
Красива, функционална, блестяща от чистота, светла и просторна.

# 543
Мечтаната баня за мен е с вана, също така стаята да е широка, голяма , с прозорец

# 544
Просторна, светла, с прозорец и практични шкафове.

# 545
Голяма и сама да се почиства.

# 546
Мечтаната баня е с голямо пространство за вана пред ваната голям прозорец с гледка и отделно душ с параван. Огромно огледало заемащо цяла стена.

# 547
Защо в България нямате стенни смесители за вграждане? Или поне не ги виждам в магазините за баня?
Цените също са доста високи в България. Аз пазарувам неща на Грое само от Амазон. По-достъпни са!

# 548
Голяма с вана и прозорец, с мраморен под.

# 549
Чиста, функционална, лилава Simple Smile с цветя и прозорче, място за вана.

# 550
Mечтаната баня e тази, която някой друг чисти Trollface
Иначе - просторна, светла, функционална.

# 551
  • София
Мечтаната баня за мен е просторна, с голям прозорец към градина, с душ-кабина и вана, мраморен плот с мивки и достатъчно място за всички. Цветът е бял.

# 552
Много голяма, бяла с джакузи и телевизор, с мнооого големи прозорци към планината.

# 553
  • Сф
Мечтаната баня е практична, удобна, красива.

# 554
  • Велико Търново
Мечтаната баня  е с изчистен модерен интериор, светла с тъмни акценти  и винаги чиста Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт