Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 609
  • 603
  •   1
Отговори
# 525
  • Хасково
Аз си имам мечтаната баня: функционална, практична и удобна. Единствено мога да мечтая да се подобри качеството на водата, че да не е необходимо толкова  усилия за да е блестяща, както я обичам аз.

# 526
Красива, топла, чиста, уютна!

# 527
За мен мечтаната баня цветово комбинира мрамор с пано в дървесна шарка за душовото пространство с черни или медни аксесоари. По възможност да има и хидромасажна вана, в която да релаксирам с огромно удоволствие, наслаждавайки се на питие, ароматна свещ и приятна музика. ☺️💦🚿🛀

# 528
Имам мечтаната баня донякъде- за моя стандарт е почти на 100%: непреходен цвят и стил, вана, отделен голям душ, място за съхранение, не е малка, има и прозорец.

# 529
  • някъде
Просторна, с голям душ, с прозорец, красиви плочки и аксесоари....може и с вана, защото мъжът ми мечтае за това🙂

# 530
Просторна ,светла и чиста.

# 531
Мечтаната баня за мен достатъчно голяма ,с цвят на плочките, който лесно може да се подържа и топла през зимата .Simple Smile

# 532
  • София
Голяма, уютна, светла.

# 533
Мечтаната баня за мен е тази, която сама се почиства. Иначе моята си ми харесва - комбинация от бели, червени плочки и декоративни плочки на красиви цветя.

# 534
В светли тонове с една акцентна стена с релефни плочки и подово отопление. Simple Smile

# 535
Мечтаната баня е просторна, топла с вана и удобен душ.

# 536
Бих искала по-голяма баня с вана. Да мога да си правя вана с различни аромати. За съжаление моята е много малка.

# 537
  • Washington,USA
С вана и голяма.

# 538
Просторна, с душ с различни функции и задължително прозорец на банята.

# 539
Банята ни е много малка, но функционална.
Бих искала обаче да е и място за релакс и домашно спа - да е широка и просторна, с прозорец, т.е. с естествена светлина, позволяваща отглеждането и на растения,  с вана.

Общи условия

Активация на акаунт