Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 610
  • 603
  •   1
Отговори
# 510
Мечтая си за голяма вана или джакузи, в което да влизам с децата и заедно да се забавляваме.
И задължително да си имам душ кабина. Обожавам водата и мога да стоя под душа докато не свърши топлата вода..

# 511
Мечтаната баня е с визията и функционалността на spa и релакс зона, не просто място за поддържане на хигиената.

# 512
Не мога да се оплача от банята ни, но си мечтая за по- топла баня и една хидромасажна вана.

# 513
Просторна, с отделни вана и душ кабина, без никакви прагове по земята, с висящо осветление при мивката и голям прозорец до ваната.

# 514
  • In The Middle Of Nowhere
Просторна, функционална с модерен дизайн и удобства;)

# 515
По възможност по-големичка (поне в мечтите ми), без да има много аксесоари, със светли, меки и естествени тонове, стилна, лесна за почистване, с функционални шкафове и практично подредена.

# 516
  • Бургас
Практична, удобна, уютна, топла, красива, но и лесна за почистване.

# 517
  • София
С вана и голяма душ пита.

# 518
  • Стара Загора
Самопочистваща се, другото са глезотии.

# 519
Комфортна и красива баня - да ти е кеф да си вътре. Да има достатъчно място за всичко нужно.

# 520
Не прекалено голяма, с душ параван, много шкафове и място за съхранение в сухата част.

# 521
Мечтаната баня е оазис на спокойствие – светли тонове, естествени материали като дърво и камък, и големи прозорци за естествена светлина. Централно място заема просторна душ зона с модерен ръчен душ от GROHE, който осигурява усещане за лукс и релакс. Допълват я дискретно осветление, ароматни свещи и мек текстил.

# 522
  • София
Мечтаната баня за мен е такава, в която да влезеш и да не искаш да излезеш...поне не в близките часове!Да запалиш ароматна свещ и да си вземеш вана или дълъг душ!И да излезеш презареден и чист!

# 523
  • Ямбол
Просторна, в топли тонове, с хубава вана и голям душ.

# 524
Просторна , светла баня с хубав душ

Общи условия

Активация на акаунт