Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 613
  • 603
  •   1
Отговори
# 495
Мечтаната баня я имам  - нова, чиста, уютна с всичко нужно оборудвана.

# 496
  • Варна
С морски цветове, чиста, светла, просторна.

# 497
Представям си я в розови тонове,но най-важното е да е чиста,да се усеща комфорт като влезеш там,да ти е приятно.

# 498
  • Плевен
Опишете ни как си представяте мечтаната баня

Светли цветове, чистота и удобна за къпане и почистване.

# 499
  • Варна
Мечтаната баня за мен е не много голяма, уютна, с приглушена светлина и модерни акценти. Разбира се, и хубав душ, а защо не и вана за релаксация.

# 500
  • Варна
Банята, която си представям е голяма, в светли цветове. Душ слушалките ги сменяме често, тъй като бързо се захабяват.

# 501
Мечтаната баня за мен е огромно, светло помещение пълно с всякакви глезотии, вана, душ кабина и да е само за мен😁

# 502
Мечтаната баня е с прозорец с гледка, светла и голяма. И да не се налага много често почистване:-)

# 503
Мечтаната от мен баня е широка,удобна,с голяма душ кабина и с място за шкафове, в които да разположа всичко необходимо. И много топла!

# 504
Мечтаната баня е нова баня. Почти всичко е за смяна в нашата баня, нямам специфични изисквания, освен майстора да си свърши работата както трябва.

# 505
  • София
Аз писах вече за мечтаната неизпълнима баня, но сега във втория етап на играта ще пиша за мечтаната осъществена баня, а именно банята в морското ни жилище.
Тя е малко, но успяхме да открием за нея сини плочки с воден ефект, санитарията е комбинация от бяло и плетени кошове за дрехи и панери за козметика. Допълва цялото морско и бохо усещане, което искахме да дадем на жилището ни. И там успяхме да намерим перфектния масажен душ-панел, който ми помага да е пълна почивката ми и лятото ми да е истинско безвремие.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 13:01 от Fever Ray

# 506
Голяма, просторна и със тъмни цветове.

# 507
  • Бургас
Голяма, светла, но и лесна за миене!

# 508
Голяма, просторна с много място за съхранение, голям душ и много топла вода. Simple Smile

# 509
Просторна, с достатъчно шкафчета и добре вентилирана.

Общи условия

Активация на акаунт