Посрещнете Коледа със стилен ръчен душ от GROHE!

• 8 616
  • 603
  •   1
Отговори
# 480
Стилна, изчистена, в бежовата гама. Плочките искам да са с текстура наподобяваща естествен камък. Аксесоарите, батериите и душа в цвят графит. Център на всичко ще е душа - с термостат и голяма душ пита. Blush

# 481
  • на последния етаж
Голяма, светла, с вана.

# 482
Да няма течове, да не се хлъзгаш и по възможност да има дръжки/ парапетчета за възрастните членове на семейството ни.

# 483
Голяма, красива, стилна и добро налягане на водата, да има джакузи.

# 484
  • София
В мечтаната баня има душ кабина, вместо вана, както е сега и достатъчно място за козметика.

# 485
Мечтаната за мен баня е широка, уютна и функционална. Винаги съм си мечтала за вана, в която да се отпусна след дълъг и натоварен ден.

# 486
Нашата баня е мечтаната ни баня, просторна, със суха и мокра част, достатъчно място за козметика. Харесваме и ползваме продуктите на Грое, които присъстваха в предишния, а сега са и в този дом.

# 487
  • Бургас
Голяма,светла,чиста,функционална и с прозорец.

# 488
Голяма, просторна с много място за съхранение. Голям душ и много топла вода.

# 489
Мечтаната баня е с достатъчно голямо пространство за душ, отделно суха част с хубави мебели, голямо огледало с рамка

# 490
За мен мечтаната баня е в светли тонове, функционална и практична.

# 491
  • Mars Hotel
Просторна, светла, с прозорец и практични шкафове.

# 492
Голяма, светла, с изчистен дизайн. И да се самопочиства 🤭😂

# 493
В меки, пастелни тонове, голям умивалник и още по-голямо огледало. Мечтая и за малка душ-кабина, за да остава банята суха.

# 494
Просторна! В светло, може и бяло, с малки плочки и скандинавски мъх под формата на пита! Мечтаната баня, на която ще й подхожда ръчен душ Grohe!

Общи условия

Активация на акаунт