Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 677
  • 255
  •   1
Отговори
# 135
Искам да питам някоя от вас пила ли е витамините Supplemaman? Аз до сега съм взимала TopLevure и Centrum, но днес в аптеката една "много компетентна" продавачка горещо ми препоръчваше "Supplemaman". Разгледах листовката и в крайна сметка нищо не взех.

# 136
За витамините - аз съм много доволна от Пре-Натал. Първият месец, в който ги пих имаше ефект върху изследванията ми, особено върху хемоглобина. Дори желязото, което пих от 4-ти месец на сам не ми го вдигна...  Peace

# 137
Честит празник! Много слънчеви усмивки и пролетно настроение!   bouquet

Ауа стискам плаци за утре всичко да мине бързо и безпроблемно! Очакваме новини за момчета!  Hug

# 138
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!

Пожелавам на всички много здраве, късмет и послушни бебчета Hug

За гладенето, някъде четох , че дрешките трябва да се гладят от вътрешната страна и без пара.

Ая успех утре, ще стискаме палци Wink

# 139
Ая, айде официално и аз да ти пожелая успех утре, пожелавам ти всичко да мине възможно най-леко ! Прегръщам те и от сега пращам целуФки на малките сладури !   lovekiss

# 140
smooth ,посъветвай се с лекарката,която досега ти  е следяла бременността.Всяка от нас ще ти даде своето мнение,но не то е важно.Аз например ,бих те посъветвала да си родиш нормално,ако нямаш показатели за секцио.При първото ми раждане имах тесен таз и родих бавно,но нормално,добре че синът ми беше мъничък.Сега вече не съм толкова тясна,бебето пак е малко и не се двуумя въобще -искам нормално раждане.Но предвид обстоятелствата покрай зачеването на твоето бебче и дългите месеци пазене,не мога да те съветвам да родиш нормално.А и ако бебчето е по-едричко или пък както казваш пъпната връв е усукана  newsm78.Не се чуди сама ,ами питай лекарката си-тя ще ти даде най-добрия съвет,поне така мисля.Успех!

Ая,още веднъж-най-лекото раждане,най-сладките бебоци и бързо възстановяване .Скоро да си гушкате юнаците у дома и да им пеете най-хубавите  песни.Стискаме палци и очакваме скоро новини!Между другото -кога през деня е планувано събитието,за да знаем и тогава духом да сме с теб.  Hug  Praynig   bouquet

# 141
  • гр.Варна
Честит празник мили момичета!
Да сте много здрави и обичани от всички около Вас:)

Ние лично ще сме с у нас:)Никъде не ми се ходи:)

Ая,Желая ти много леко да мине раждането и да ти кажа честничко ти завиждам малко затова,че ще видиш вече сладките мъници

Сори,ама ги нямаше в синьо:)

Стискаме палци и чакаме с нетърпение новини от Вас:)

Весело посрещане на празника

# 142
За гладенето, това с парата ми звучи логично да оказва влияние и от двете страни и затова реших да гладя само отвъншната страна, но ще гладя всичко със сигурност поне няколко месеца - не съм решила още колко  newsm78. Иначе, приключих с цалото гладене вече  bowuu, включително и подготвих пакетите за изписване на мъниците  Heart Eyes.

Песнички, намерих разни - ние си имаме една колекция де, ама пусти Гюро да не се прецака - исках да видя какво друго има, та допълних колекцията  Mr. Green. Припомних си мои много любими песнички като Дъга и Улъйбка (нямам го т`ва еръй на клавиатурата  newsm78), поревах си достойно и продължих с гладенето  Blush.

Събитието ще е сутринта, така че няма да чакате дълго за новини  Whistling.

Отивам да ям, че след малко започва да тече ембаргото "без храна"  Rolling Eyes

# 143
Aя, какъв е този рев.....Верно, няма 4 крачета да потупват от вътрешната страна на корема ти, но ще потупват от външната и ще се с усмихват двама юнака с едни такива големи очи. Добър апетит! и всичко да мине като по вода.   bouquet
Като казах по вода, четах, че предлагали вече в София раждане във вода. Някоя от вас замислила ли се е да пробва? Чувам само хубави отзиви, и че било нещо съвсем различно, по-леко и по-безболезнено за майката, и за бебче, защото майката е по отпусната в топлата вана. Това е информация първа ръка от  майки с предишно норламно раждане и второ във вода. Много ме блазни идеята, но трябва всичко да е нормално при приемането в болницата, без да са изтекли водите и без да има усложнения. И ти казват дали може, чак като си вече в родилното.

# 144
  • Пловдив
Честит 8-ми март! Много здраве, любов и бебчета за всички!
Aya, късмет утре Praynig и приятни сънища тази нощ Mr. Green!!!  Hug
Benitta, гледай да устискаш поне до срещата във вторник... Mr. Green

# 145
Хайде, Ая, с теб сме целият отбор и тук и в Проблемно........
Ще те мисля, ще чакам.....Успех! Hug

# 146
  • БГ
аз ще излзиам за разника, Ая стискам палци за утре ,леко раждане  от мен и най-сладките бебета да гушнеш Hug, и ще вляза от офиса за хубави новини! Hug

# 147
Честит осми март, момичета! Много  txtloves и безоблачно щастие ви желая! balloon

Ая, успех утре! Вече чакам с нетърпение новини!

Аз днес бях на преглед. Бебокът е станал 2.100. А аз... 65  Joy... Ужас. Казах и на вас и спирам да мисля за това  Naughty

Прекрасна вечер ви желая! Независимо дали ще е бляскава вечер навън или вкъщи с любимия човек, тя си е ваша!   love001

# 148
Честит празник с леко закъснение Simple Smile Най-хубавите и послушни бебета на всички нас и много любов разбира се!   bouquet

Петя честито бебче с голямо закъснение, да ти е здравичко и послушно, а че ще е голямо късметлииче то е ясно нали е на 27 число   bouquet

Ая не се притеснявай за утре, от теб се иска само да лежиш и да мълчиш Simple Smile ! В майчин се запознах с две момичета, които също имат планирано секцио утре сутрин Simple Smile Много сте, ако това може да ти послужи като успокоение Simple Smile
Аз днес излязох от майчин и утре ще разправям за интересуващите се от условията там и ала бала Simple Smile

Целувки на всички коремчета!

# 149
  • Пловдив
Здравейте момичета! Най после да се включа и аз.

Честит празник на всички бъдещи и настоящи майки! Пожелавам много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти! Нека всички се радват на здрави бебчета, защото това е най-хубавото в живота на една жена.

Съвсем от скоро съм регистрирана и все още разучавам форума, а и интернета ми е малък проблем в момента.
Много ми харесва темата, страхотни сте. толкова положително ми действат само като чета, това което сте писали.
Много ще се радвам да се запозная с бъдещи и настоящи мами от Пловдив, но може би няма да мога да присъствам на мартенските срещи, сега се налага да си стоя в нас и да си почивам. Така казват лекарите, а нали знаете страх лозе пази.
Но сега няма да говоря за проблеми, най-важно от всичко е бебчо да е добре и да се роди едно здраво момченце /ако са видяли правилно:)))/
От сърце пожелавам на Aya безпроблемно раждане, всичко да минава много леко и да бъде една щастлива майка на прекрасни  дечица!!!

Общи условия

Активация на акаунт