Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 678
  • 255
  •   1
Отговори
# 120

Още един порив ми се появи в бременната (все още) глава - изгладила съм всякакви завивки, пелени, кърпи и каквото се сетите без дребосъчковските дрешки и се сетих - и от двете страни ли трябва да ги гладим?  newsm78 Аз си мисля само от вън, ама ако гладенето е за един вид дезинфекция има логика и от двете страни да се глади - а в същото време ми изглежда голяма играчка  Crazy. Кажете, моля  Thinking

Като ги изгладиш хубаво на пара,няма нужда и от двете страни,опитай бельото да огладиш от опаковата страна ,да си спокойна ,че е дезинфекцирано.

# 121
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА   bouquet[/size]

Ето линк с песнички:
http://www.bg-mamma.com/site/content/category/9/18/57/

Ая аз гладя дрехите само от вътрешната страна за дезинфекция. Одеяла, пелени и кърпи от двете страни.

# 122
Ая, искрено ти се възхищавам на самообладанието - и днес мислиш за пране и гладене  newsm10 smile3501. Аз на твое място сигурно щях да се късам от притеснение! Но само си помисли: на следващия 8-ми март щебъдеш обожавана не от един, а от трима мъже  newsm20. Стискам палци за утре и чакам после да споделиш впечатления от болницата, защото и аз (пък и доста други момичета) ще раждам там. Ти във ВИП-стая ли ще бъдеш, или разчиташ на късмет с обикновена?
Педиатър мисля да си избера един от 2-ра поликлиника, която ми е на две крачки. Смятам, че ще ми е удобно, защото там ще трябва да водя бебчо на консултации, имунизации и т.н. А иначе имаме една позната пенсионирана детска лекарка, която е страхотен специалист, но не работи със Здравната каса, само на частно.
За детските песнички - преди време една приятелка ми подари диск с детски филмови песни, които пускам на беби и се опитвам и аз да припявам  newsm57  superuu
Иначе снощи имах три последователни контракции - не бяха обаче болезнени, само ми се стегна много коремът. Рано ми е да раждам, мисля, че са от подготвителните - гледам да не се шашкам!

# 123
  • Пловдив
Ая, на нас на лекцията ни казаха, че гладенето е естетично, не толкова за стерилност. Както каза лекторката, няма смисъл да се изпичат дрешките и после да се приберат в нестерилен шкаф. Та и аз не се тормозя, чак толкова с гладенето.
Сега се сетих ... днес питах док как да различа истинските контракции - та ми обясни, че започват като тежест в кръста и постепено обхващат корема, който се стяга целия и болката е ниско локализирана, а не отстрани или отгоре.

# 124
Момичета, сложих снимките от днес в албумчето... ма сме много хубави бе  Mr. Green
Ая, мисията със твойте снимки е изпълнена  Peace
Аз отивам да поспя малко, че довечера ще купонясваме  Mr. Green

# 125
Ая, на нас на лекцията ни казаха, че гладенето е естетично, не толкова за стерилност. Както каза лекторката, няма смисъл да се изпичат дрешките и после да се приберат в нестерилен шкаф. Та и аз не се тормозя, чак толкова с гладенето.

Това е чудесно! Много мразя да гладя, а и ме е страх да не поразя някоя картинка по малките дрешки. Щом мога да си го спестя, няма да гладя, освен ако нещо не е много смачкано Peace

benitta, за болките много точно са ти казали. На мен също ми обясниха, че са ниски и почти задължително боли и кръста. Били такива, че няма начин да ги сбъркаш с нищо друго.

# 126
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ  МАМЧЕТА ! [/b] [/i] [/u]

newsm51

БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ И ОБИЧАЩИ, ДАРЯВАЩИ И ПОЛУЧАВАЩИ ЛЮБОВ И БЕЗКРАЙНО УДОВЛЕТВОРЕНИ , КАТО ЖЕНИ И МАЙКИ!  МНОГО ЗАДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА ОБГРЪЩАТ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!
    БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ   И  НЕКА СИЛАТА БЪДЕ С ВАС !
ПОНЕ ДНЕС СИ ПОЧИНЕТЕ И ИЗБЯГВАЙТЕ ДА  prostor  , А СЕ ЗАБАВЛЯВАЙТЕ НА МАХ 1dating                    

# 127
Ая, искрено ти се възхищавам на самообладанието - и днес мислиш за пране и гладене  newsm10 smile3501. Аз на твое място сигурно щях да се късам от притеснение! ...
Аз се късам от рев  Crazy Mr. Green

# 128
Алина, записала съм се за двойна стая - надявам се да има когато дойде време да ме местят от реанимацията.

Страчи, много ти благодаря  Hug

Ученичките, ма не ви е срам колко сте хубави   bouquet

# 129
Честит празник мили дами ! Да сте много щастливи, обичани и усмихната !!!

# 130

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ.

Ая пожелавам ти успех утре и безпроблемно раждане. Бързо възстановяване и леко майчинство, че с двечки наведнъж ще е трудничко.

# 131
Здравейте всички!
Честит дамски празник от мен!
С пожелания за безпроблемни раждания и много здрави бебета!
Смело напред, главата горе, цялото мъжко съсловие чака на вас!
 Използвам трибуната на форума, да кажа на съпругата ми, че я обичам безкрайно много, гордея се с нея и нетърпеливо чакам да ни дари с нашето малко съкровще!
Скъпа, знаеш че винаги и за всичко можеш да разчиташ на мен! / тя чете редовно, но не пише много, много/.
 Aya, приеми пожеланията ни за много късмет, спокойствие, щастие и здраве в най-значимия ден от живота ти!

# 132
           ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА    bouquet  bouquet  bouquet

# 133
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИТЕ!
На мен лично ми е малко соц този празник, а и го свързвам само с празник на майката.Може пък от следващата година да запразнувам! Thinking

Момичета много съм объркана, относно начина ми на раждане newsm78Както знаете имам планирано секцио, обаче днес на консултацията помолих акушерката да ми измери таза-разширил се е с около 1,5-2 см.,т.е.най-важния показател е станал около 20 см.,което според мен позволява раждане на бебе с нормални размери.По принцип стандартния размер е 21 см. за нормално раждане. Ще видим на ехографа следващата седмица колко кила е станал човека и дали пъпната връв е още увита около вратлето.Много се колебая дали да не се пробвам с нормално раждане, но пък ме е страх за пъпната връв.Засега смятам да спра лекарствата /постепенно/ и да видим какво е рекъл Господ.Вие какво ще кажете?

Много късмет и спокойствие желая на Ая утре! Ще мислим за теб!!!

# 134
Ая,за детските песнички определено човек трябва да е подготвен-аз изпаднах в много смешна ситуация първия път,когато се наложи да пея на дъщеря ми.Та мрънка си нещо бебето,защото му се спи,но е неспокойно и аз решавам,че трябва да му пея,обаче...Оказва се,че не се сещам нито една детска песничка,мисля,мисля,и изведнъж ми изплува в съзнанието не коя да е,а-у дома часовник трака с лъскави стрелчици,тик-так,ставайте дечица.И започвам да пея,същевременно ме напушва смях,че правя детето си на балама,обаче като не ми идва друго на акъл...Важното е в крайна сметка,че детето заспа много бързо,но аз никога няма да забравя случката.А за гладенето на дрехите-аз ги гладих и от двете страни,докато Вики навърши годинка,просто така бях решила,но сега съм в голямо чудене,защото всички ми казват,че няма смисъл,обаче не е честно спрямо децата-не че разбират нещо,но...Още не съм решила,но сигурно ще ги гладя поне в началото,само от едната страна този път.Поздрави и весел празник

Общи условия

Активация на акаунт