Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 685
  • 255
  •   1
Отговори
# 105
  • София ж.к. Надежда 1
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ НА ВСИЧКИ  Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ая ще ти стискам палци и ще се моля всичко да мине добре Praynig Praynigмного,много успех миличка Hug Praynig Praynig Hug  bouquet

# 106
Честит празник на всички! Пожелавам ви приятни емоции за напред, и да сте заобиколени само от слъчеви хора![/color]
Стискам палци на Ая за утре, всичко да мине като по вода, и скоро да ни съобщиш хубавите новини  Wink. Не мога да повярвам, че утре ми е последния работен ден, толкова бързо мина времето. Надявам се като излезна в болнични и заслужена почивка, да мога да се включвам по често, засега едвам успявам да ви изчета, но признавам че много полезни неща научих покрай вас момичета, за което благодаря   bouquet

# 107
Честит 8-ми Март момичета! Пожелавам на всички леко раждане и много много радости, които тепърва предстоят!    bouquet

# 108
  • БГ
МОМИЧЕТА ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet smile3525

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 10:52 от tevolere

# 109
Честит празник, милички  preggo !

Нека говорят, че бил комунистическа измислица - важното е да има поводи за празнуване! И както казва класикът Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече!"  Laughing Sunglasses
Прегръщам ви и ви желая чудесен ден! babydust7

# 110
АЯ , пожелавам ти утре всичко да мине много бързо и лесно и скорошно възстановяване, за да можеш да им се радваш на бебоците. Ще стискаме палци и всичко най най от все сърце!

# 111
Честит 8ми март!
Милички, бъдете просто жени! Това е нашата слабост и нашата сила! Бъдете обичани и обичайте, но не само на този ден, а и на всеки друг!

Защо плачат жените? Малко момче попитало майка си, „Защо плачеш?" „ Защото съм жена!", отговорила му тя „Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „И никога няма да разбереш"

По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?" „Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.

Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.
Най-накрая попитал Господ:„Господи, защо жените плачат толкова лесно?

Господ отговорил: „ Когато създавах жената, тя трябваше да е специална.

Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни за да даряват удобство. Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.

Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си .

Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро за да защити сърцето му.

Дадох й мъдрост за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.

И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда. „ Виждаш ли, сине.", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата.

Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."

# 112
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА!!!

# 113
  • Пловдив
Ая, за песничките - аз от доста време съм на тази вълна.
Винаги съм си мислела, че ще ми е неловко да си говоря с корема, а камо ли да му пея. Но изведнъж беба сама си го поиска Simple Smile Някакви странни пориви да и тананикам нещо. Не, че съм голяма певица, ама на бебка явно си и харесва - започва да се шава Simple Smile
Аз не успях да намеря приспивни песнички и за това с някои по мелодични и нежни, дори от фолклора вършат работа Simple Smile
Иначе намерих разни текстове на детски песнички и лека полека си припомних репертоара Simple Smile

А за прегледа... малко сме по-дребнички, но док каза, че няма страшно. Добре сме. Главичката вече е слезнала в таза и чакаме кога ще ни дойде момента Simple Smile
ааа и все още се в женски пол Simple Smile

# 114
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  bouquet  bouquet  bouquet
 Нали сме си щастливки, че бебенца чакат да ни се усмихнат на живо.....Но от както настъпи китайската нова година, познати и приятели все ми повтарят, че 2007 година е много благоприятна за раждане на бебета - подилите се през годината на огнената свиня/глиган ще са много късметливи и надарени дечица  newsm68 Two Hearts 1swing smile3523 smile3529 smile3510. На всички го пожелавам, и най-вече здрави ! Това като допалнителен повод за усмивки.
а така http://fun.notrial.info/if_women_controlled_the_world/ един приател днес ми честити 8ми март  Laughing Grinning Laughing
Усмихнат ден на всички Simple Smile

# 115
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ И МАМИ - БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ!
Бъдете красиви като цветята!
Бъдете загадъчни като луната!
Бъдете чисти като сълзата!
Бъдете усмихнати като децата!
Бъдете обичани, бъдете жени!
newsm51  newsm51  newsm51  smile3525  smile3525 smile3525

# 116
Честит 8-ми март и от мен!
Да сте живи и здрави, обичани и щастливи!

На Ая пожелавам лесно и безпроблемно раждане утре. Да гушнеш най-красивите и здрави бебчета на света. Ще чакаме новини с нетърпение!

# 117
Бенитка, айде не остана - ще те чакаме  Hug

Алекси, това искрено ме разсмя - още си седя нахилена - много е яко  Mr. Green

Още един порив ми се появи в бременната (все още) глава - изгладила съм всякакви завивки, пелени, кърпи и каквото се сетите без дребосъчковските дрешки и се сетих - и от двете страни ли трябва да ги гладим?  newsm78 Аз си мисля само от вън, ама ако гладенето е за един вид дезинфекция има логика и от двете страни да се глади - а в същото време ми изглежда голяма играчка  Crazy. Кажете, моля  Thinking

# 118
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ !!!  smile3525

От все сърце ви пожелавам букет от любов и красота, поръсен с капчици щастие, които всички вие очаквате (а някои вече имат)!!!

# 119
Ая, нека утре бъде най-щастливият ти ден- леко раждане и да гушнеш две здравички и кротки беборанчета newsm30 newsm30!!!

За детските песнички-аз си ги свалих от заглаваната страница на Бгмама-в Свободно време-песнички.Даже руските много си ги обичам и от време на време му слагам слушалките на корема да си слуша dazzler1.

Общи условия

Активация на акаунт