Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 661
  • 255
  •   1
Отговори
# 90
Chestit praznik na vsichki!!!Aya stiskam palci za utre,pojelavam ti vsichko da mine dobre!!!

# 91
Честит 8 Март!Сбъднати мечти и весело изкарване!  bouquet

# 92
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАМИ И СКОРО ДА ГУШКАМЕ НАЙ-КРАСИВИТЕ ПОДАРЪЦИ!

# 93
Лелеееееее и аз съм на последното бебче вече - СУПЕР  newsm44

# 94
Честит празник, мили виртуални приятелки  Hug.
Да се все усмихнати и щастливи като разцъвтяващо цвете   bouquet

Искам да питам мамите с опит и тези, които са се замисляли над въпроса - кажете сайт или списък с подходящи бебешки песнички  Blush. Преди малко се събудих с мисълта, че не знам какво да им пея на тия моиите деца и се ужасих - нали трябва да ми чуват нежния глас  Crazy  Mr. Green

# 95
Олелеее, Ая, рано е за песнички, спокойно...Сега на момента със сайтове точно не мога да ти помогна, защото моите с ами в главата.Имаше хубава тема в Детство, където скоро всички ще се прехвърлим, за занимателните песнички.Та там има и заковани теми с линкове-филмчета, песнички-всичко.Когато ти дойде музата и момента-има всичко там, споко!Хайде-настройвай се вече.Успех!  bouquet

# 96
  • Разград-София
Aya миличка в един саит има торенти с детски песнички  - влез или в  data.bg (там търсенето е безплатно този месец) или в DMCA-removal-from-Google - там има само един торент (преди малко проверих ),но предполагам че са хубави песничките! Peace Hug  bouquet

# 97
  • Разград-София
А няма ли и в бг-мама в саита песнички? newsm78
Ти mp3 -ли търсиш или само текстове?
Ако ти харесат торентите надявам се да имаш програма с която да ги свалиш.Ако нямаш мога да ти помогна и с програма.
Целивки!! Heart Eyes Blush
Стискам палци всичко да мине добре утре! Hug Praynig

# 98
Еми_ка, честито ти `последно бебче`  Hug.

Пенелопа, що рано, аз за такива най-прости приспивни песнички говоря - ако мога бих искала да им попея на момците ако са раздразнителни в някой момент - четох, че това много успокоявало бебоците newsm78.

Маргарет, благодаря ти  Hug. Само дето не ползвам торенти, щото не ща да давам достъп до директории от моя компютър  Rolling Eyes.
Иначе, да си призная честно, не съм и търсила  Blush. Просто се събудих с мисълта и репих да попитам ако някой знае  Thinking

# 99

Честит празник,мили момичета,бъдете най-желаните съпруги и най-обичаните мами!

Родена си,за да целуваш устни грапави и нежни личица!
Родена си,за да лекуваш и мъжка болка
и сълзите смешни на малките деца!
Родена си,за да раздаваш,да бъдеш искрена пред всички:
пред длани грапави и малки пухкави ръчички!
Родена си,за да казваш ”мое” за някого,
за нещо да се бориш;
до болка да крещиш срещу покоя
и нежно да говориш,да говориш...

# 100
Ами аз на моята не съм пяла, чак сега пепем-в края на яслата, в градината. Rolling EyesНи за успокояване.Гушках си я за успокояване.Но като имаш желание-погледни в закованата на Нашите деца-там има доста неща, все нещичко ще си харесаш! Hug

# 101
newsm51 Честит празник, априлки! Бъдете много глезени и обичани не само днес, и прекрасни майки! newsm51

# 102
  • Разград-София
Мен ако питате е хубаво да му се говори на бебчето и да му се пее през цялата бременност ....
Бях чела някъде ,че е хубаво защото така бебо свиква с гласа на майката и когато е роди и когато е неспокойно майчиния глас го оспокоява.....
Но това си е  абсолютно мое мнение !!!
Ауа провери нистина в бг-мамма.Знам че има защото съм ги чела и са много убави .Дори да не им пееш ,а да им прочетеш нещо пак има действие  Crazy Heart Eyes  bouquet

# 103
Здравейте мили дами,

ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ И НЕКА ВСИЧКИ МЕЧТИ ДА СТАНАТ РЕАЛНОСТ И ДА ИМАМЕ ЗДРАВИ И ХУБАВИ БЕБЧЕТА

bouquet

# 104
"По времето когато Господ създаде жената вече беше Шестия ден и той работеше извънредно. Един ангел се появи и попита:
- Защо отделяш толкова време за това?
Бог отговорил: - Видя ли плановете ми за нея? Тя ще може да се поддържа чиста, без да се захабява, и няма да е от пласмаса, ще има 200 подвижни части, които могат да се подменят и ще работи, дори ако се храни само с остатъци и диетична кола. В скута си ще може да държи четири деца едновременно, целувката й ще може да излекува всичко - от ожулено коляно до разбито сърце - и ще прави всичко само с две ръце.
Ангелът се изуми от изказванията: - Само с две ръце? Не може да бъде! И това е стандартния модел? Прекалено много работа за един ден! Довърши я утре!
-Не мога! - запротестира Бог- Съвсем близо съм да завърша това  творение, което е така скъпо на сърцето Ми. Тя може да се лукива сама и да работи 18 часа без миг почивка.
Ангелът се приближи и докосна жената:-Направил си я много нежна, Господи!
-Нежна е  -съгласи се Бог - но също така твърда. Нямаш представа какво е в състояние да понесе или да постигне.
- Ще може ли да мисли? - попита ангелът.
- Не само ще може да мисли, но ще може и да разисква и преговаря .
Ангелът забеляза нещо, протегна ръка и докосна бузата на жената: - Ох, изглежда, че има теч в този модел. Казах ти, че се опитваш да вложиш прекалено много на едно място.
- Това не е теч - поправи го Бог - това е сълза!
- За какво служи? - попита ангелът. Бог отвърна:
-Сълзите са нейният начин да изрази радостта и тъгата си, болката и разочарованието, любовта и самотата, скръбта и гордостта си. - Ангелът беше впечатлен:
- Гениален си ,Господи! Помислил си за всичко! Жената е наистина невероятна!

Честит 8 ми март момичета!

Общи условия

Активация на акаунт