Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 658
  • 255
  •   1
Отговори
# 75
  • Попово
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ БЪДЕЩИ И НАСТОЯЩИ МАЙЧЕТА
http://www.kartichki-bg.com/details.php?image_id=1214

# 76
честит празник мили майчета да сме живи и здрави за да  родим най-прекрасните бебчета
исках да ви попитам като казвате че ви болят яйчниците какво имате в предвид? мен снощи ме боля там където са били преди, защото според мен те вече не са там щом матката е избутала всичко нагоре значи и те са някаде нагоре нали? поправете ме ако греша.

аз отивам да стягам багажа и в 13.00 се мятам на влака за софия. надявам се в няделя да се докопам до нет за да почета малко, че сигурно ще сме с нова тема Simple Smile ако ли не като си отида при мама там ще си чета на спокойствие.

пожелавам ви да сте много обичани и глезени на този ден  Laughing   bouquet

# 77
  • София
Честит празник на всички! Нека деня да е слънчев и щастлив, да сме обичани и глезени, но не само през този ден и да имаме най-хубавите и здрави бебенца другия месец.
Стискам палци на Ая утре всичко да мине бързо и неусетно и после да погушка съкровищата и от нас!

# 78
  • Разград-София

Честит 8-ми март мили мои!!!

# 79
Честит 8-ми март, момичета ! Пожелавам ви, много щастливи мигове, здрави бебчовци и послушни татковци  Wink

# 80
Маргарет, радвам се, че наминаваш ! Hug

# 81
  • София
Честит празник, мили дами!

Да сте все така красиви, усмихнати и обичани. Да се сдобиете с красиви и усмихнати бебоци!

Исках да ви подаря лалета, но не се справих с това начинание  Rolling Eyes

На Ая пожелавам успех утре, ще сме с нея мислено.  Hug

Като гледам, май не съм единствената, която се е събудила в рани зори. Нещо не успях да спя като хората (отново). Днес отивам на среща с бебо, нямам търпение  Sunglasses

За предпазването след раждане - аз лично не бих пила хапчета повече  Naughty Тези хапчета ми разказаха играта миналата година, пих ги по медицински причини тогава, но ми се отразиха доста зле. Но пък като ги спрях и забременях толкова лесно  Grinning Иначе мисля да се предпазваме с презерватив в началото, но аз също съм се замислила за спирала, въпреки че не знам дали ще ми стиска да си поставя такава.

# 82
Честит осми март smile3525
Ая стискаме палци утре за леко раждане. Hug
Страчи много ти е сладък зетя направо ти идва  да го разцелуваш.

# 83
  • Попово
За контрацепцията... хапчета не съм пила, но пробвах спирала, сложих я и една седмица след това имах зацапване , после и температура... док го обясни с непоносимост към чуждо тяло. Хапчета така и не се престраших да пия Embarassed ли с презерватив или каквото сабя покаже  #Crazy Party

# 84
На този ден чудесен реших да навестя  дрижките си стари и да им пожелая от сърце само хубави неща,тъй желани и мечтани.Главите повдигнете,куража съберете,багажа подгответе и за сладък бебчо вий се пригответе. Laughing Laughing Laughing
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА newsm51

# 85
Честит 8-ми март момичета!
Тази година най-хубавите осмомартенски подаръци ще ги донесе щъркела, макар и с малко закъснение. Simple Smile

# 86
  • Пловдив
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ
бъдете много щастливи и обичани  Hug
ето ги и лаленцата

докато търсих цветенца поапднах на това http://en.for-ua.com/blog/2006/03/07/165137.html

и аз след малко имам среща с малката госпожица Simple Smile

# 87
  • В една далечна галактика...
Днес училището за бременни в София къде е? На Христо Лулчев ли?

Ая, аз също ти желая всичко да мине колкото е възможно по-леко! Ще видиш, че като си видиш и гушнеш бебоците, всичко ще ти се стори песен и наистина ще ти е леко. Бобоците са истински вълшебници  Laughing

Честит 8 март на тези, които признават този празник! Бъдете много усмихнати и женствени мами!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 88
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК,МИЛИ МАМИ.  bouquetАя,стискам палци и много се вълнувам.Да нагушкаш бебетата и от нас.Денят сигурно ще бъде прекрасен,а аз се чувствам като разглобена-костите на таза ужасно ме болят,нощес като се обръщах в леглото се чуваше пукане,имам чувството,че се разпадам.Сега отиваме с малката ми дивачка на разходка,а на вас ви желая весело изкарване на празника.

# 89

"На мама"

На тебе мила мамо,
поднасям тез цветя
и теб обичам само -
едничка на света.
Без тебе аз какво съм -
цветенце без роса.
Очите твои мили
са ясни небеса.
Сърцето ти е пламък
и извор, красота.
О, сладка моя мамо -
едничка на света. 
 ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ,НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ МАЙЧЕТА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ, ДА БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ,ОБАЯТЕЛНИ И СИЛНИ  ЖЕНИ!!!

И ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт