Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 674
  • 255
  •   1
Отговори
# 150
  • София
brambar , честито излизане от болницата. Дано сте вече добре с бебо до раждането.

Аз днес също бях в МД на преглед. Разгледах и родилното на 12 етаж. Условията не са крайно лоши. Стаите са с две легла (с пружини) и санитарен възел. Няма ТВ вутре, но бебоците са при майките, като се ползва наистина един бокс за бебетата мецду все стаи. Има и ВИП стаи, които са с едно легло (дървено с матрак), ТВ, санитарен възел и пак бокс за бебетата на две стаи. Цената за ВИП е 35 лв. на ден. Сестрата ми каза, че необходимите неща са... ами всичко което е за другите болници - тоалетни принадлежности, чаша и прибори, памперси за бебо (по 4 на ден, т.е. поне 16), чехли, нощница (въпреки че давали ако нямаш) и др.

Днес засякох изписване на бебчовци, много ми стана мило като ги видях.

Лека вечер, мамчета, и Ая, успех утре  Hug

# 151
Ауа, без притеснения! Hug Всичко ще мине като по вода! Утре по това време бебоците вече ще са около теб,а не в теб! Laughing Ще чакаме новини!  bouquet

# 152
Aya, стискам палци всичко утре да мине като по вода (в което не се съмнявам, познавайки доктора  Peace, знам че си в сигурни ръце) и най-хубавата среща с твоите две малки слънчица! bouquet

# 153
  • на североизток
Честит 8-ми март и от мен, момичета!
Пожелавам ви да сте много обичани и леки и приятни последни дни от бремеността с най-прекрасните бебоци на финала!
Ая, с теб съм!Пожелавам ти всичко да мине бързо и утре по това време вече да се радваш на малките мъже!Ще чакаме новини!
Приятен празник, момичета и лека вечер!

# 154
                           Ая,стискаме палци за утре .Успех,мамче ,чака те първа среща с малките сладурковци.  bouquet
                                            Момичета,моля за помощ!!!!!! Кажете нещо за тоновете на бебетата.При нас леко са ускорени и дъщеря ми вече превъртя .Дайте някакво инфо,споделете опит.Ровя от 19 часа в нета и не намирам никаква информация.То  и аз едвам стоя на краката си вече,че цял ден я убеждавам ,че няма нищо страшно,но дайте някакви линкове /ако има/ да я успокоя с факти.
                                            Благодаря и лека вечер.

# 155
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Aya на мен ми се свива стомаха и ми е много хубаво за теб! Цял ден си мисля за вас с мъжът ти и нямам търпение да дойде този миг и при нас! Силно те прегръщам  Hug и ти пожелавам последно любуване на бебешките ритничета!   bouquet
Всичко ще е наред, то се знае! Чакаме снимки да ги видим тези кандидат зетове!  Joy
Ако не можеш да заспиш, можеш да им изпееш нещо!  Wink
Аз на моето и приказки му чета и песничка за лека нощ му написах и му я пея!  bowuu
 Peace С теб сме, мама 100% свекърва!  Peace
  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 156
Честит 8-ми март момичета  bouquet

Ая с теб сме ...стискам ти палци за утре  Hug

За песничките-като бях бременна с Пепи нямахме още нет,
така че незнаех никакви песнички,единственото което си спомнях беше първия куплет на "Зайченцето бяло"и това само му пeeх цяла бременност.Като се роди беше няколко дни в инкубатор и една вечер,като отидох да го видя страшно ревеше a сестрата я нямаше и аз незнаех какво да правя така ми беше мъчно да го гледам.Но като почнах да пея и веднага се успокои......и до сега си се приспиваме с песнички Laughing

# 157
За витамините - аз съм много доволна от Пре-Натал. Първият месец, в който ги пих имаше ефект върху изследванията ми, особено върху хемоглобина. Дори желязото, което пих от 4-ти месец на сам не ми го вдигна...  Peace
Аз също като Страчи съм изключително доволна от Пренатала. За един месец редовно пиене, хемоглобинът ми се качи с около 9 ед. А и не са тежки-на растителна основа Wink

# 158
  • Пловдив
Влизам само да пожелая на Ая, много сили за тази вечер до срещата с мъниците Simple Smile
наистина е много вълнуващо, а ние сме само страничните наблюдатели, предсатвям си какво бушува в Ая  Hug

Хриси1303, добре дошла официално в априлския отбор. Както решиш за срещата Simple Smile Не се притеснявай, а и думата на док е по-важна от желанието за разходки Simple Smile

# 159
Didia, аз не съм доктор, но не мисля, че е нещо опасно. Ако преди това е пила кафе или кола или дори нещо с малко кофеин, може да се отразява. А може ако и тя е била притеснена адреналина да се е предал на бебчо. По-опасно е,ако тоновете са слаби!  Hug

# 160
и аз се включвам само за  да пожелая още веднъж на Aya ,УСПЕХ и незабравима среща с двата принца!

добре дошла на новата пловдивска мама....каде се скатавате до сега? Hug Simple Smile

# 161
Aya, спокойна нощ и сладки сънища Hug
Ще видиш - утре всичко ще бъде наред и ще си гушкаш малките съкровища!   bouquet
Чакаме новини Wink

# 162
Здравейте,

Ая, всички сме с теб и вярваме че всичко ще е ок.
Чакаме новини за 2 сладки бебока.

bouquet

# 163
  • София
Ауа, успех утре!!! Никакви усложнения и бързо да се вдигнеш накрак след това! И бебетата да са здрави и жизнени, но да са послушни и кротки! И като влезеш в болницата за нищо не мисли и не помисляй какво точно ти правят във всеки един момент. Представяй си бебетата и си свиркай!!!

# 164
  • София
Ая, гуш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт