Щом АПРИЛ цветята разцъфти, щъркел чакан ще ни навести!

• 11 673
  • 255
  •   1
Отговори
# 165
  • Чехия
Hug Ауа  Hug с цялото си сърце сме с теб ... Hug Hug

Днеска големи ядове брахме изби ни водата в кухнята , а чехите като строили и на два апартамента само един спирателен кран   #Crazy та за малко оставихме съседите без вода..ама по-добре така отколкото да ги наводним ..Екшън..аз си мислех че ще родя от страх..ама мина сега седя и премислям що за куцузки ден беше днес. Confused

Иначе да си кажа честно почти вече изгубих надежда, че всичко ще тип топ преди да се роди мъничето...ще сме малко на наколни условия..Чакаме си още тапетите...и паркета....има да се да се оправя банята...Изобщо работа за целия китайски народ..дано като дойдат майка и татко на помощ април да дръпнем...с ремонта.  Confused

Хайде стига съм се оплаквала...Бъдете здрави и дано сте изкарали Осмо-мартенския ден прекрасно.

# 166
  • Чехия
Добро утро момичета от 3ч. ваше 4ч. сън не ме лови... Shocked
Сега седнах да чета тази темичка:   
 ,, Гласувайте за "Моето прекрасно раждане"!  и все за Ауа мисля... Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171195.msg3381006#msg3381006

# 167
Добро утро мами!
Сутринта запалих кандилцето за Ая и се моля всичко да е ОК.Чакаме новини!

Към съгражданките-познайте на кого се падна талона с намалението на Рени?Като се прибрах вкъщи го видях.Разгледайте сайта или в магазина и ако някой си хареса нещо да ми каже да му го купя, предполагам няма ограничение в количеството.То за дрехи е вече късно, а и са доста некачествени /видяхте вчера как ми падат джинсите  Crazy/, но аз смятам да си взема един сутиен за кърмачки.

Хайде лек ден на всички, аз днес продължавам с последните покупки и утре си чакам фирмата за почистване на прозорците и теракота.От другата седмица започвам да се ослушвам

# 168
  • Разград-София
ДОбро утро милички мои бременни  сладурани!!!Надявам се че сте добре!!!

newsm17 Ауа мила молясе силно всичко да е наред и скоро да гушнеш твоите момчета!Бог да те пази!!Успех!!! Praynig Hug

# 169
Didia, аз не съм доктор, но не мисля, че е нещо опасно. Ако преди това е пила кафе или кола или дори нещо с малко кофеин, може да се отразява. А може ако и тя е била притеснена адреналина да се е предал на бебчо. По-опасно е,ако тоновете са слаби!  Hug
sissi , благодаря ти .През ум не ми е минало,че пи кафе преди да тръгнем за прегледа. EmbarassedА си е и страхлива.

# 170
  • гр.Варна
Добро утро!
От рано съм залепнала на компа с единствената цел да разбера как са мама Ая и двамата й сладурковци:)Дано изпрати известие на някого скоро,че всички тръпнем  bouquet

# 171
  • София
Добро утро и от мен!

И аз веднага се лепнах за компа, за да видя дали няма новини от Ая. И се зачетох с темата за "Моето прекрасно раждане", та и си поревах в ранни зори  Rolling Eyes Embarassed

Хубав ден, момичета  Hug

# 172
Здравейте!   bouquet Много хубав ден на всички!

После ще намина пак да проверя за Ая. Стискам палци!

# 173
  • Sofia
Момичета вижте тук за Ая.  Grinning
От мен честити ви две нови бебчета!  bouquet
И леко раждане на всички и здрави бебчета!

# 174
  • София
БРАВО на мама Ая  Peace Hug Party

Да са живи и здрави бебоците!

Много съм щастлива за Ая.  Hug

# 175
Ехааа!!! Супер! Да са живи и здрави юнаците на мама Ая!    bouquet

Бързо възстановяване Ая!  Hug

# 176
  • гр.Варна
Браво на мама Ая;)
Да са живи ,здрави имного послушни двете мъничета:)

# 177
  • София
Супер. Честити на всички още две априлчета Simple Smile Да са живи и здрави  и да радват мама си и татко си.
Честито и на Ая, която си е направо майка героиня, че успя да ги износи до 9 месец Simple Smile две бебета наведнъж. Бързо възстановяване и много кърма, че ще и трябва  breastfeeding

# 178
ЧЕСТИТИ БЕБЕТА НА МАМА АЯ!!!!
ДА СА Й ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООГО ДА Я РАДВАТ И СЛУШАТ.

ХАЙДЕ МОМИЧЕТА КОЙ БЕШЕ СЛЕДВАЩИЯ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 179
  • София ж.к. Надежда 1
ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО ЗА АЯ  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Живи и здрави да са и малките сладурковци и да ги радват безкрайно много Hug  bouquet

Ая скорошно възтановяване ти желая Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт