Отговори
# 210
# 211
  • София
Явно кака е инсценирала нападение и че са й посегнали нещо, така както се държи за корема и едва ходи, поне според снимката.
Пакил съм писала много пъти защо не я харесвам, а тръгнах с добри намерения в началото. Тя не си изигра добре картите, дали имаше някакво нареждане от продукцията или от глупост, не знам.

Интересно инфо, сериалът с последната си серия е на второ място в Египет

В коментарите видях, че и на първо е бил преди две седмици.

# 212
Но само Ферит, макар и с най-много отнесени шамари, оцеля и остана до нашето момиче. 😀

# 213

Е, тя има страхотни данни и за боксьорка. И със сигурност няма да има спорове относно пола й.

# 214
  • София
Аз идвам да ви спамя за комата. Супер много се навързват нещата и с това тит където се чува във фрага и Ферит където спи, все едно отработва Сейран във ваната.
Ще видим, аз и другото съм приела, но тази кома ми е много на дневен ред в момента и ще е много оригинално.
Още нещо:
Ферит: Всъщност искам само да живея като себе си на място, което обичам, с хора, чиито гласове обичам да слушам.

# 215
Аз идвам да ви спамя за комата. Супер много се навързват нещата и с това тит където се чува във фрага и Ферит където спи, все едно отработва Сейран във ваната.
Ще видим, аз и другото съм приела, но тази кома ми е много на дневен ред в момента и ще е много оригинално.
Още нещо:
Ферит: Всъщност искам само да живея като себе си на място, което обичам, с хора, чиито гласове обичам да слушам.
Абе говоря аз, ама никой не слуша 😁😁...Все се отказвате...
Много, много се навързват нещата...Косата на Сейран също...
И да, думите на Ферит в края на фрага са много важни. В последните епизоди Циала казваше, че Ферит чува Сейран, когато му говори...
Настроила съм се за утре.. Ще гърмя конфетите 🙃🙃🙃

# 216
И аз съм привържаник на комата, обаче наистина не чувам нищо в трейлъра..

# 217
  • София

Тук, най-добре със слушалки

https://x.com/tsi_ala/status/1859340783511560630?t=FBNATyz28S6H6plcF4aUfA&s=19

# 218

Тук, най-добре със слушалки

https://x.com/tsi_ala/status/1859340783511560630?t=FBNATyz28S6H6plcF4aUfA&s=19

Много възможно да е от самия фраг, но не мисля че ще е кома, няма смисъл да изкарват Серпил и да вкарват бившия на Бетюл, няма защо Сейран да сънува и него

# 219
  • София
Не е от самия фраг, този звук го няма в предния. Серпил не е сигурно, че е излязла, защото актрисата споделя неща, свързани със сериала и все още е следвана от официалния акаунт, който следва и актьорът, играещ Латиф. Не следва никой друг от актьорите, за които се говори, че няма да участват.
Освен това в кома е Ферит, Сейран стои при него и той чува гласът й. Тя не е болна, а бременна.
С всичко случило се от началото на сезона се обработват ситуации, свързани с Ферит, неговите проблеми и неговите страхове. Бременността е част от тях, същото като на рибата.
Според мен идеята е повече хора да започнат да разбират неговия образ и проблемите му. Това е факт и да не е кома.

# 220
Не е от самия фраг, този звук го няма в предния. Серпил не е сигурно, че е излязла, защото актрисата споделя неща, свързани със сериала и все още е следвана от официалния акаунт, който следва и актьорът, играещ Латиф. Не следва никой друг от актьорите, за които се говори, че няма да участват.
Освен това в кома е Ферит, Сейран стои при него и той чува гласът й. Тя не е болна, а бременна.
С всичко случило се от началото на сезона се обработват ситуации, свързани с Ферит, неговите проблеми и неговите страхове. Бременността е част от тях, същото като на рибата.
Според мен идеята е повече хора да започнат да разбират неговия образ и проблемите му. Това е факт и да не е кома.

Може и да е кома, тогава какъв беше смисълът да гледаме тия глупости 10 серии

# 221
Цитат
Добре де, ако Ферит е в кома, в която се обработват ситуации, свързани с отношенията му със Сейран, как ще си обясним случилото се с другите герои - разочарованията на Гюлгюн, ставащото в семейството на Синан, на баща му с Бетюл и майка й, с изчезването на Халис ага..., Аби и Суна..., че и Айшен ... В комата би трябвало да преминават кадри от неговия живот, но те ни показват в детайли и случки, на които той въобще не е свидетел и се развиват извън конака или болница някаква. Или умните ни сценаристи са решили да преплитат коматозно състояние с реалност??? Много сложно стана. А междувременно човек си живее със страхове и в будно състояние.

# 222
Струва ми се, че глупостите от тези 10 епизода имат смисъл, ако Ферит е в кома. Затова логиката куца. Дадени са всички страхове на Ферит и се преодоляват от него. Те са провокирани от това, че Сейран не му е казала за заболяването, от шока при съобщаването и факта, че Сейран спря да диша и според Ферит умря.

Странно е това с косата на Афра, която взе да расте бързо. Мисля, че Мерт също промени теглото си. В края на 2 сезон понапълня леко, в началото на 3 сезон бе леко закръглен. Сега е поотслабнал, но го обличат с едни пуловери.
Т.е. нашите ГГ връщат вида си от 2 сезон. Като, че ли ще се връщаме в 73 еп.

Но какво ще се случи нататък зависи от решението на сценаристите, а те до тук показаха, че рядко постъпват логично и последователно, те са не предсказуеми.

# 223
Има много обяснения защо е кома. Едно от тези обяснения са страховете н Ферит. И аз така си задавах въпроса защо е тази кома. Какви стртахове има Ферит,защо беше образа на кака. Всичко има логично обяснения. Дори образа на Синан е имало смисъл,нищо ,че минахме през Тарък ,Мезиде и тем подобни . Ферит не може безСейран. Това важи и за Сейран. Кака беше образа на семейството на Ферит в кавички.  Имаше един Туит от първи сезон кадри как Фуат се напи при думите на Асуман за рзвод.  Баща му и майка му бдяха до него.  Ферит колко пъти се напи. Все сам беше. Както каза една наша позната Ферит преоткри себе си покрай Сейран. Стълбата….кога махна Ферит стълбата? А сега в трети сезон пак стълбата.  И така ,аз мн искам да нравим една стая ако се окаже кома     Ще е интресно. Само няма да им простя каква я написаха Сейран в началото. Ужас. С тези сцени кой на кого бил пристанище и още куп думи дето й се сложиха в устата . Но въпреки това Афра си изигра всичко страхотно.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 22:02 от Албенаа

# 224
Аз, доколкото схващам, идеята за комата произтича от непримиримостта Сейран и Ферит да са били междувременно с други хора - Синан и Дияр. От което любовта им се е позацапала.

Общи условия

Активация на акаунт