Отговори
# 195
Как да има рейтинг новия сериал,като вече има сходен на него (Братя и сестри-Kardaslerim),също много тежък филм в който измряха половината главни герои..

# 196
Благодаря за фрага и всички преводи момичета Каката не я виждам да се предаде толкова скоро ама дано Казъм е измислил нещо смислено Мисли момъка мисли

Милна,Дичката неуморни сте Прекрасни стихове

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 14:40 от dterziiska

# 197
  • Пловдив
Благодаря за превода на фрага и всичко, което споделяте мили дами:hibiscus:
Не мисля, че леля  ще се предаде толкова лесно,  въпреки че Бирсената писа, че ще напусне сериала още този епизод.
Момичета честит празник на Вас и вашите семейства!

# 198
Хубаво е че тя сама връща пръстена и повече няма да се върне на нито една от ръцете им..
Дияр да си отмъщава колкото иска.

# 199
Изглежда ни очакват някакви разобличаващи събития и признавам не очаквах да се връщат пръстени още в петък…Подизирам също,че Дияр няма да си тръгне лесно и ще има и нещо друго…
Дано се окаже,че Дияр за Ферит е като Синан за Сейран и да няма избелване,като при Пелин…Така,че не вярвам още да си тръгва Дияр..

Еве,🌹
Ако Дияр си тръгне сега, можем да  очакваме завръщането на Пелин и Сертер. Според теорията за комата, те са инсценирали болестта на Сейран и трябва да си получат заслуженото

# 200
Изглежда ни очакват някакви разобличаващи събития и признавам не очаквах да се връщат пръстени още в петък…Подизирам също,че Дияр няма да си тръгне лесно и ще има и нещо друго…
Дано се окаже,че Дияр за Ферит е като Синан за Сейран и да няма избелване,като при Пелин…Така,че не вярвам още да си тръгва Дияр..

Еве,🌹
Ако Дияр си тръгне сега, можем да  очакваме завръщането на Пелин и Сертер. Според теорията за комата, те са инсценирали болестта на Сейран и трябва да си получат заслуженото

Пелин скоро няма да се върне, нали сега е в Осман, и беше на гости на някакво предаване и беше казала че повече няма да се връща, а за Пакил също не мисля че ще остане, защото майка и писа под поста на Бирсен

# 201
Още снимки от Стар тв

# 202
# 203
# 204
Замислих се за кака Пелин, защо толкова не я харесвахме и ни дразнеше. Ами жената си изигра чудесно ролята и постигна това, което трябваше - да я намразим, да е отрицателен герой.

А каква мислите, че ще е тази голяма изненада. Аз си мисля за събуждане на Ферит от кома. Нали някои чуват медицинска апаратура в края на фрага и на 73 еп. (аз съм от глухите, но пък вярващи)

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 17:32 от ani.zaiche

# 205
Замислих се за кака Пелин, защо толкова не я харесвахме и ни дразнеше. Ами жената си изигра чудесно ролята и постигна това, което трябваше - да я намразим, да е отрицателен герой.

А каква мислите, че ще е тази голяма изненада. Аз си мисля за събуждане на Ферит от кома. Нали някои чуват медицинска апаратура в края на фрага и на 73 еп. (аз съм от глухите, но пък вярващи)

Ами различно струва ми се е отношението към отрицателните герои и даже варира понякога. Едни ги мразим, други ги презираме, трети съжаляваме, а четвърти понякога даже аплодираме. Някои пък ги игнорираме. Синан с качулката примерно не ни дразнеше особено напоследък и просто го игнорирахме. Може би защото вече беше бита карта и почти не присъстваше, макар и все още женен за Сейран. Докато кака, уж само сгодена, пък ни вбесяваше с  пръстените. Идеше ни направо пръсти да режем.

# 206
Защо аз не харесвам Пелин - Сцените, в които плаче, са изключително слаби и будеха само смях у мен, наистина. Драматичните изпълнения просто не смятам, че са нейното нещо. Попадна ми вчера един клип, в който пее, и там стоеше доста по-убедително. Продължавам да смятам, че и образът просто не и подхожда. Личи си разликата с Мерт и това малко или много пречи. Сценаристите също не успяха да изградят един силен и логичен персонаж. Милна, не мога да се съглася изцяло за отрицателните герои - Ифакат е голямо зло, но си я харесвам. 😀 Но особено в последните епизоди сцените с Дияр бяха изключително много и изцяло пълнеж. Нямам проблем със самата актриса. Обича да бъде активна в соц.мрежи, обича да се изявява. Ок, аз просто пропускам и не я гледам.
За изненадата - Този път наистина ще оставя да ме изненадат. Само се моля да е приятно. 😀

# 207
Еве, благодаря ти за резюмето! 😘
И на синго не му се размина. Много готин шамар отнесе от Сейранчето! 😂

https://x.com/ravantarik1/status/1859334242637054251?s=46&t=C9m0 … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 208
нещо става с кака. Да не е от нерви...Вижте лицето й.

# 209
Зайче, просто са забравили да пуснат филтри на Клеопатра и не е фотошопирана. Тя всъщност си изглежда точно така Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт