Отговори
# 180
В първия момент се ядосах, че Ферит отново е слаб и не се е разделил с кака, а я чака тя да го направи, като страхливец. Но той е прав, защото тя винаги ще намира начини да го манипулира, за да не се разделят. Единствения начин това да стане без проблеми е тя сама да се откаже и той го постигна (хитро). Тя доброволно сама се отказа от брака. Дано да спре до тук, но ме съмнява.

Бих се радвала за кома, както няколко пъти писах, искам чиста и неопетнена СейФер любов. Но не с някаква простотия да ни уверяват, че в 1 серия нищо не е станало, че кака просто се е разсъблякла. А с дрехите по пода са се замярвали.

# 181
В първия момент се ядосах, че Ферит отново е слаб и не се е разделил с кака, а я чака тя да го направи, като страхливец. Но той е прав, защото тя винаги ще намира начини да го манипулира, за да не се разделят. Единствения начин това да стане без проблеми е тя сама да се откаже и той го постигна (хитро). Тя доброволно сама се отказа от брака. Дано да спре до тук, но ме съмнява.

Бих се радвала за кома, както няколко пъти писах, искам чиста и неопетнена СейФер любов. Но не с някаква простотия да ни уверяват, че в 1 серия нищо не е станало, че кака просто се е разсъблякла. А с дрехите по пода са се замярвали.

Актрисата си тръгва, но не мисля че всичко е кома а си е напълно реално, ако е кома тогава защо ще вкарват бившия на Бетюл, няма смисъл да го вкарват, а и не мисля че толкова време ще ни карат да гледаме едната кома

# 182
Не знам каква е тази кома 10 серии. 😵‍💫 Според мен кома няма и всичко си беше истина, но като съберат окончателно СейФер ще забравя за 10-те серии и ще се правя, че е било кома. 😄

# 183
Аз се моля сценаристите най-сетне да излязат от комата си и да получат някакви "проблясъци".Ако не могат да продължат историята на Сейфер да си вземат лаптопите и друм.Да дойде само един,но качествен.

# 184
Влязох да видя отзивите за фрага в акаунта на канала в Х и гледам много реклама на новия сериал, а нашия само една. Хей тези да не го затрият сега, че наистина края приличаше на край на сезон.

# 185
Влязох да видя отзивите за фрага в акаунта на канала в Х и гледам много реклама на новия сериал, а нашия само една. Хей тези да не го затрият сега, че наистина края приличаше на край на сезон.

Няма да го затрият, защото в момента нашия сериал им печели парите заради продажбите, а докато другите стигнат продажбите на "Рибарчето" ще трябва известно време, дори не се знае колко ще продължат другите им проекти, ако заминат сериалите им ще остане само "Рибарчето", а като гледам вече май онова за бездомните заминава, ако продължат да им падат рейтингите

# 186
Бездомните са бита карта. Снощи половината им зрители, че и всичките сигурно, бяха от фандома на Рибарчето, които чакаха фрага. Аз също бях една от тях. Ама то такава мъка в този сериал, такава депресия... Не знам кой би имал желание да го гледа Rolling Eyes

# 187
Red rose 85,може ли подробности на лични
Изпратих ти съобщение, Благодаря ти ❤

# 188
Red Rose 85, ако има банкова сметка, моля да я изпратите на лс.
Здравей Stasha_s, семейството е в болница в Турция, писах им защото и други хора ми писаха, само чакам да ми потвърдят, че мога да споделя лична банкова сметка и ще го направя веднага щом ми потвърдят. Не сме се сблъсквали с подобни ситуации и не знам как е най-добре. Извинявам се за което. Линка който споделих е на фондацията, която набира средствата. https://pavelandreev.org/campaign/dari-jivot-za-bebe-mariya Благодаря ти ❤

# 189
И аз ще се включа, пуснете банковата сметка тук, моля!

# 190
Снощи реших,все пак,да надникна в новия сериал на ОГМ.Трагедия.Дали успях да изгледам и 15 мин.от него,не знам.Пълни фантасмагории и глупости.Все си мислех,че на "Рибарчето" новите сценаристи не стават за нищо,но имало и по зле.Този Онур наистина ли не може да си подбере качествени сценаристи и сценарии?Дано го добутат поне до 4-5 серии,ама....Моля се само филма с Мерт да не е нещо подобно,че пак той ще го изнесе на плещите си.

# 191
Red Rose 85, ако има банкова сметка, моля да я изпратите на лс.
Здравей Stasha_s, семейството е в болница в Турция, писах им защото и други хора ми писаха, само чакам да ми потвърдят, че мога да споделя лична банкова сметка и ще го направя веднага щом ми потвърдят. Не сме се сблъсквали с подобни ситуации и не знам как е най-добре. Извинявам се за което. Линка който споделих е на фондацията, която набира средствата. https://pavelandreev.org/campaign/dari-jivot-za-bebe-mariya Благодаря ти ❤

Само да кажа на тези, които се интересуват Stuck Out Tongue Winking Eye Ако последвате линка, там може да се плати с карта, пайпал или банкова сметка.

# 192
  • София
Новият сериал доста е вдигнал тотала, явно и към тях е насочен.
Относно комата, ако се окаже това, което и аз вече много сериозно си го мисля, ще поканя една позната от Х да направим стая и да я обясни, ще пусна и запис. Всъщност тази теория много добре обяснява всичко до момента. ОГМ имат достатъчно време и серии, че да я разтягат. Аз също я бях отхвърлила, но след този фраг и супер мистериозните снимки в болница пак си мисля, че е това.

# 193
Пуснаха озета и снимките към епизода,нашите една снимка имат само

# 194

Кака каква е Кума Лиса Grinning

Общи условия

Активация на акаунт