Отговори
# 165
Този човек щом напише нещо и ме стресира:

# 166
Здравейте момичета.Пак сме в нова тема.Благодаря на автора и от сърце.Отново си е на мястото.Милна,страхотна си.Изпратих на продукцията някои от твоите стихчета,щом ти ми разреши.Момичета,изпратих им и ваши коментари.Написах им и мнението ми за плагиатството и "паралелите".Много,много неща им написах,но не вярвах,че с кака ще се сбогуваме още в този епизод.Удовлетворена съм.Молих се,поне това за "паралелите" и плагиатството да прочетат.Торпилче се прости със сериала рано,рано,сега изпращаме Синан,Дияр и сие.Надявам се скоро да се простим и с Бетюлче и най-сетне да видим Сейфер рисуващи и с нова марка.Бях им задала въпрос,как Корхан са намерили толкова търпеливи инвеститори които чакат Сейран и Ферит да се разправят с глупости и не си търсят неустойките по договора който подписаха?Защото ние виждаме  Ферит и Сейран да правят всичко друго,но не и да работят и създават съвместни дизайни.Зададох им въпрос и за хапчетата,с които кака тъпчеше Ферит,какви са точно и да видим дали ще се засегне тази тема в епизода.Удовлетворена съм и от това,че най-сетне, в този сериал,един от злодеите си получи заслуженото и то по цивилизован начин,а не чрез "законите на джунглата".Да видим какви ще ги натворят по нататък,но се надявам да не виждаме повече "паралели и меридиани".А нашите Сейфер знаят как да ни развълнуват.

# 167
Red rose 85,може ли подробности на лични

# 168
Red Rose 85, ако има банкова сметка, моля да я изпратите на лс.

# 169
Добро утро, момичета Kissing Heart

Много бисери има из мрежите Grinning

И това исках да сложа, че много ми хареса този паралел Heart Eyes

"Когато дойде деня, ще видиш, Аби. Ще кажа, че това е правилното време. А ти ще ми кажеш: Ех, Ферит, браво на теб, изобщо не го очаквах от теб."

Това време никога не дойде.

"И то със скоростта на светлината."

Така и направи.

# 170
Добро утро, мацки! 🫶
Айде, Рамо прасна едно сърчице на последната публикация на любимата си в инста! ❤🔥

🤍♾🧿🪬🧄

# 171
"Понякога добротата е тиранична. Някои хора изсипват доброта върху теб и ти се давиш."
В тая връзка се сетих за една мисъл на приятел - психолог. Той твърдеше, че няма по-егоистично твърдение от: "Аз те обичам".  А той имаше и личен опит. Ако ти я обичаш, а тя - не, я пресираш и стресираш. Ако тя те обича, а ти - не, тя страда и ти пак си виновен. Та поуката е: показвай, но не говори много, много.  Joy

# 172
Добро утро, момичета! 😊

Новият сериал на Шнура трудно ще оцелее и му предлагам да се съсредоточи върху нашия и да внимават какво ще ни сервират в следващите епизоди.

# 173
Добро утро, момичета! 😊

Новият сериал на Шнура трудно ще оцелее и му предлагам да се съсредоточи върху нашия и да внимават какво ще ни сервират в следващите епизоди.

Вчера дадоха "Рибарчето" в сериала и актьора който играеше Шехмус беше пуснал на телевизора последния епизод и там даваха сцената на Ферит и Дияр, когато той отиде да се разделя с нея и Шехмус изключи телевизора 🤣🤣

# 174
То както Ифакат и Асуман участваха в предния му сериал и Граф Зия беше в нашия. Сериал в сериала.  Добро утро,дами 🤗. Макар и в това дъждовно и ветровито време ви пожелавам един усмихнат ден🤍

# 175
Добро утро и честит ден на християнското семейство! Много забрани имало на този ден, но някои от тях били много строги - да не се работи, да не се консумира месо и да няма интимно общуване. Но няма проблем с последното - него и без това ще го отложим за утре вечер.

Да жалим няма в петък ний за кака
От радост може само да ревем
Затъна тя и с двата свои крака
Дано от нея да се отървем

Прощаваме се утре и с Синан
Ще го запомним с черната качулка
Побъркал се от ревност по Сейран
ялъто дебнещ той от караулка

Ще видим ли СейФер съединени?
Ще видим ли накрая ний халвет?
От чакане сме много уморени
След лошото за хубаво е ред

# 176
  • София
Аз пак съм на вълна кома. Фрага е като за края на сезона. Затварят една много странна страница. И както писаха в Х - този път лошите са хванати от полицията, не са натоварени на контейнер за Мадагаскар.

Скрит текст:
Според мен Бирсен трябва да бъде докладвана за тормоз. Това, което прави в момента не е да първи път, виждала съм я да го прави с още два профила, но сега е много по-озлобена.

# 177
Аз я докладвах Бирса още вчера, дано и други я докладват. Тази жена е болна и злобна в червата.

# 178
Вярвам силно,че е кома вече..
Ако се заслушате в края, наистина ще чуете системи от болницата и байпас.

# 179
Добър ден!
Преди четох и писах, че  дефрибрилаторите са за Сейран, хайде вече да покажат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт