Отговори
# 150
Айдеее.....
Каката чао....🥳🥳🥳🥳 Почва мюзикъла й скоро, да ходи там да се изявява 🙃
Ще се събуждаме 🥰🥰🥳🥳🥳🥳

# 151
Изглежда ни очакват някакви разобличаващи събития и признавам не очаквах да се връщат пръстени още в петък…Подизирам също,че Дияр няма да си тръгне лесно и ще има и нещо друго…
Дано се окаже,че Дияр за Ферит е като Синан за Сейран и да няма избелване,като при Пелин…Така,че не вярвам още да си тръгва Дияр..

Еве,🌹

# 152
Изглежда ни очакват някакви разобличаващи събития и признавам не очаквах да се връщат пръстени още в петък…Подизирам също,че Дияр няма да си тръгне лесно и ще има и нещо друго…
Дано се окаже,че Дияр за Ферит е като Синан за Сейран и да няма избелване,като при Пелин…Така,че не вярвам още да си тръгва Дияр..

Еве,🌹

Дияр си тръгна Пелин Акил играеща ролята на Дияр приключи със сериала
Целият пакет на Синан и  Дияр  -баби,  сестри , майки , чичовци  и т.н  излизат
Започваме нови 10 еп Grinning

# 153
Значи,.....каширала съм едно просеко от домочадието  и съм го нарекла да го изровя за момент,в който с кеф ще му отнема тапата.Та,ако в петък се събудим и в събота Пакил изпадне в умиление от сбогуване със сериала, просекото ще бъде ритуално изпито във ваша чест за всички потрошени нерви от тези 10 епизода.

# 154
и аз съм приготвила чаша, понеже не пия алкохол, ще е кафенце, че цяла нощ така или иначе няма да се спи от еуфория. Ха дано не ни пресекат плановете.

Пелин светкавично напуска:

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/pelin-akil-yali-capkini-dizi … eda-ediyor/52241/

# 155
Нали се сещате, че имаме 3/4-ти сезон останал още. 😂 Не вярвам да е само цветя и рози, кой ли ще се появи след това😂

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 23:52 от bellie_ellie

# 156
Усмихната и щастлива съм почти колкото Мерт след поста на Бирсен 😀.

# 157
  • София
Хахаха, май няма да пускам теми скоро Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами каквото и да е, няма да има повече триъгълници.

Още нещо в подкрепа на комата

# 158

Еве,🌹

Дияр си тръгна Пелин Акил играеща ролята на Дияр приключи със сериала
Целият пакет на Синан и  Дияр  -баби,  сестри , майки , чичовци  и т.н  излизат
Започваме нови 10 еп Grinning

Ако наистина се случи🍀 ще пия една текила…шампанското го пазя за бебето на Сейран и Ферит🍾

# 159
Пакил замина, Мерт хареса фрага. Сигурно и на Мерт му омръзна да снимат тези глупости и когато най-накрая си тръгнаха пълнежите той най-накрая хареса фрага

# 160
  • София

На 12-ти октомври го е писал, поне 5 серии са минали оттогава.
Първият трейлър на сезона беше "Няма раздяла" Rolling Eyes

# 161
# 162
Здравейте момичета, отдавна не съм публикувала, но ви чета редовно. Днес ви пиша, за да помоля за помощ. Не знам дали това може да се публикува според правилата и се извинявам че не е по темата.  Мария е момиченцето на мое много близко семейство и се нуждае от животоспасяваща операция. Моля, ако имате възможност да помогнете на малкото ангелче. Благодаря от сърце, бъдете здрави и благословени! ❤ https://pavelandreev.org/campaign/dari-jivot-za-bebe-mariya

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 00:13 от Red Rose 85

# 163
Нали се сещате, че имаме 3/4-ти сезон останал още. 😂 Не вярвам да е само цветя и рози, кой ли ще се появи след това😂

Ако се върнем в началото /края на сезон 2  Болестта на Сейран , комата на Ферит , героите дойдат на "местата" си , Абидин (той ще е Корхан но с друга история  ) и Айшен , причината за състоянието на Ферит (Суна ) ,  ще започне истинската драма Те затова в Х вече са за 5 сезон Grinning
Ясно стана , че Орхан няма да става баща , Гюлгюн отдавна няма къща и е само в Ялъто , остава само мечтания  син на  Кязъм да изчезне Grinning

# 164
Еве  мерси за превода  Flowers Rose
Трейлъра е много хубав и в петък ни очаква бомбастичен епизод  Tada  Simple Smile
Пакил и Джем както дойдоха така и двамката заедно с безполезните им екранни фемилита да си заминават нямаме нужда от тях.  
Теорията за комата ми се вижда невъзможна от известно време ,но пък ако е така и всичко вземе ,че си дойде на мястото и придобие смисъл ще ми е мнооого приятно. Simple Smile
Но важното е ,че с кома или без ,с паралелни вселени или не , СейФер пак намериха път един към друг  Heart    Heart    Heart    Tada    Tada      Tada

https://x.com/SeyFerAfMert/status/1859341445410291991

Общи условия

Активация на акаунт