Отговори
# 135
Благодаря за превода, Еве,
Фрага е интересен, но защо Ферит не върна пръстена и не показа, че той скъсва с тази манипулаторка.
Браво на Сейран, взема инициативата и доказа , че е тази която се бори за любовта си. У Дияр е повече чувството за притежание,  отколкото любов към младият мъж.
Очаквам още гадости от озлобената жена.
Сега е време СЦ да акцентират върху един щастлив семеен живот на Сейран и Ферит. Слез толкова раздели и изпитания го заслужават.

# 136
А представяте ли си, Ферит се бъди от комата и Сейран е с бременно коремче и му казва “Ben Halime, Feritçim” 😁

# 137
Благодаря за превода, Еве,
Фрага е интересен, но защо Ферит не върна пръстена и не показа, че той скъсва с тази манипулаторка.
Браво на Сейран, взема инициативата и доказа , че е тази която се бори за любовта си. У Дияр е повече чувството за притежание,  отколкото любов към младият мъж.
Очаквам още гадости от озлобената жена.
Сега е време СЦ да акцентират върху един щастлив семеен живот на Сейран и Ферит. Слез толкова раздели и изпитания го заслужават.

Неговият пръстен също е в ръката му, така че може преди да му даде своя той и е казал да се разделят

# 138
Не знам за вас, но аз не искам всичко това да е било в съзнанието на Ферит по време на кома.
По скоро искам да се изяснят събитията през тези две години, за да са разделени.

# 139
Аз харесвам предложението на GY2023, то е най-логично след тези нелогични събития, които гледахме 10 епизода. А и така любовта на СейФер ще бъде чиста, без тая недомислица кака. Ще имаме бременна Сейран, ох дано. Но каквото и да е заедно да са, това е важното.

# 140
Едно сърчице от Мерт за фрага. 😏❤️

# 141
А представяте ли си, Ферит се бъди от комата и Сейран е с бременно коремче и му казва “Ben Halime, Feritçim” 😁
Според теорията за комата е точно така...Сейран е здрава и бременна ❤️❤️❤️

# 142
  • София
Еве Heart
Фрага е боНба!
Феро спи в кабинета, че не останаха стаи Joy
Чакам изненадите с мисълта, че са положителни.
Емрулах каза преди време, всички както са дошли, така си заминават. Айде дано. Въпреки, че очаквам сега кака да отмъщава.

# 143
Едно сърчице от Мерт за фрага. 😏❤️

Сигурно му омръзна и на него да се прави на влюбен в кака Grinning Тя пък преплюна в този фраг актьорската некадърност на ББК Head Band Нейсе... Дано се разминем без нея вече Stuck Out Tongue Winking Eye

Семих да не е изкарал някой допълнителен курс? Двата фрага са с изключително красиви снимки, във възторг съм Heart Eyes

# 144
Някой разбира ли какво пише на бележката. Аз мисля, че някой друг ще се появи. Може би този от миналото на Дияр. Имам предвид, че наистина ще се окаже в опасност и ще ни се развали кефа от хубавите фрагмани

# 145
Интересно,ако се окаже кома,в кой  момент е изпаднал в такава.Дали след припадъка на Сейран,дали след като го изгони от болницата и се отдаде на алкохол и свалки,дали след заминаването на Сейро.Вярно е ,че има странна промяна в старите персонажи.Страховете и желанията на Ферит се проектират по време на тази кома,но все пак са се случили дадени събитията,които мозъка възпроизвежда по определен начин. Ще видим,заинтригуваха ме последните думи на Ферит.Кака рязко спря да ме интересува.

# 146
  • София

Ферит е изпаднал в кома, когато Сейран припада в 73-та серия. Такава е теорията. Даже тук казват, че се чува звук от апаратурата в болницата

https://x.com/tsi_ala/status/1859340783511560630?t=1uJ39ghG5OQ9dNPW2eNcxw&s=19

# 147
Пакил е чао, Бирса писала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 148
Антония, да не те чува дявола. В никакъв случай. Ако нещо такова измъдрят, сценаристите са в най-голяма опасност. Феновете ще ги линчуват.

# 149
Пакил е чао, Бирса писала Stuck Out Tongue Winking Eye

Аййй най-после Grinning
Заедно влязоха , заедно излязоха от сериала , Синан и кака ни
Еви Heart

Общи условия

Активация на акаунт