Отговори
# 240
  • София
Бирсен след статията в коментар е писала, че Пакил е напуснала заради рейтингите

А аз не знаех, че те писали на Самед веднага след сторито със сценария, той се е включил в коментарите, пратили са му и скриншот. Тук е въпросният коментар, че Пелин е качила сценария и сценариста пита какви ги говорят.

# 241
Добро утро, момичета и честит ни Сейферски петък!🥳🌞🥰 Кома или реалност, важното е да се пише интересно и логично! Аз от началото съм за теорията за комата и няма да се откажа, докато не свърши сезона 🙃🙃😉.
Бирсена от злоба се чуди вече какво да напише 😡...Изкара Пакил по главна от главните. Дразни фандома абсолютно целенасочено.
Довечера си пожелавам да имаме динамичен и интересен епизод, пълен със СейФер ❤️❤️❤️.
И дано изненадата, за която говори Емрулах е хубава 😁🥰🥰.

# 242
Добро утро, дами. Акъла не ми го побира държането на Бирсен и след вчера и нещата с Ураз и подобни такива.  Сериала няма да приключи. Помним какво казаха Дирен Емрулах.Аз ви пожелавам днескашния епизод да бъде повече от хубав и един усмихнат ден🌞.

# 243
отностно диабета: младите хора болни от диабет и на инсулин са болни за цял живот, не могат да оздравеят.

# 244
Е да, ама тук става дума за 3 месеца най-разнообразни събития и преживявания на различни места с различни герои. Емрулах отговори съвсем категорично на питанията за кома. Мерт каза, че не харесва Ферит. Ами аз приемам, че няма съвършени хора и съвършена любов и това е. Съвсем друг е въпросът за някои сценарни решения и избори.
Днес четох за любовта на Ерих Мария Ремарк към Марлене Дитрих. Убеден бил великият писател, че тя е голямата му любов, а към края на живота си констатирал в дневника си, че е било просто страст, съпроводена с много скандали, измъчвания един друг, раздели... Видял я след години в едно кафене и написал: "Колко е остаряла", което не може да се каже за една велика любов.

Да, но това дали означава, че Ремарк не е обичал истински Марлене Дитрих или че просто пътищата на любовта са неведоми? Никой не знае как и защо идва, цъфти, прецъфтява, умира или остава вечно жива. Мисля си, че любовта, както и щастието, е чувство на мига, на момента, на настоящето, не на миналото или на бъдещето. Дори да я подхранваш със спомени, значи нея още я има, не си е отивала и обратното, ако си е отишла, спомените са просто факти от миналото. А да я очакваш да се случи в бъдеще е утопия, което не означава, че трябва да спреш да се надяваш, но не можеш и да я преживяваш в аванс. Или както Сейран каза на Ферит, че не знае дали някога отново ще срещне любовта след него, но засега не й се получава. А и проявленията на любовта могат да са твърде разнообразни. Понякога може да е страст, раздели, скандали, дива ревност, а друг път нещо по спокойно като емоции. Някой някога правил ли е такава класификация? А ако приложим констатацията на Ремарк към любовта в нашия сериал, тя не беше ли белязана от дива страст, съпроводена с много скандали, измъчвания, раздели...? Обаче въобще не я отричаме.

# 245
Добро утро...Не само младите хора болни от диабет и на инсулин не оздравяват.Аз съм болна от диабет от много години,на инсулин и с диабетна полиневропатия.Това е до гроб заболяване.Ферит е болен от диабет и така ще е винаги.Може да не ни показваха постоянно че си бие инсулин и че е болен,но това не го прави оздравял.Аз също поддържам тезата за кома.Напълно възможно е да сънува всичко случило се в тези 10 епизода.При това е възможно да ги сънува дори в рамките на няколко дни или месец.
Желая приятно гледане довечера.

# 246
Здравейте, мацки Kissing Heart

От Х - Превод /интерпретация на статията на Бирса/:
- Докато инфлуенсърката, която вече имаше договор за 13 епизода, трябваше да се сбогува след 2 епизода, тя изпадна в немилост още повече заради интервютата и коментарите, които даде едно след друго, провокативните й сторита и нейния "професионализъм" до точката на изтичане на сценария, в резултат на невъзможността да получи това, което искаше.
Неспособността й да понесе разкриването на планираното в началото опортюнистично, манипулативно и коварно лице на героинята й доказа колко некомпетентна е тя в сравнение с истинските актьори, които успяха да напишат името си със златни букви с уменията си, играейки " лоши герои“ в индустрията.
Най-голямата болка в з@дника е, че нито нейната героиня в сериала, нито актрисата, която трябваше да служи на снимачната площадка, където дойде като статистка, не можа да бъде шипвана в реални условия с мъжа в главната роля, под името "актьорска химия". Беше счетено за глупаво да се разшири сюжетната линия и беше премахната от поредицата.

Бирса вярва ли си като пише, че по собствено желание излязла Пакил? Жената, която рекламира рибено масло! Не мисля, че е чак толкова „горда“ и не мисля, че е искала да излезе от сериала.
Ако можеше, щеше да остане до финала. Тя печелеше пари, играеше в много известен сериал, а сигурно си е мислила и каква сцена би могла да има с Ферит на финала Stuck Out Tongue Winking Eye

Върнах се да допиша Sunglasses
Вече стана прекалено дълго, прекалено разтеглено във времето, за да е кома. Изключих напълно тази възможност след първите 3-4 серии.

# 247
Внимание! Изтече още една снимка от 84 епизод 🤣🤣🤣🤣🤣

# 248
Внимание! Изтече още една снимка от 84 епизод 🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

Диче, защо 24, нещо не можах да стопля, не съм си доизпила кафето още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 249
Добро утро
Има и друга причина за напускането на  Пакил .Не била съгласна с развитието на героя и като лош Явно е искала да бъде ангел-пазител на Ферит до безкрай  . Което за пореден път показва , че наистина не е разбрала ролята си Достатъчно е да види възрастовата разлика и защо сценария изисква такава Друг е въпросът , че никой никога и не споменава този визуален факт Корханите , Шанлъто , Сейран , всички са съгласни Grinning  

Относно бизнесът и как и кое ще се продаде  - достатъчно нелепа е  и реалната история и това се вижда по рейтинга

# 250
Добро утро!
Чудесно ще е Ферит да е изпаднал в кома и целия този кошмар да го е проектирал в подсъзнанието си, там няма ограничения за страх, чувство, емоция...комата би оправдала целия този абсурд, но надали.

# 251
  • София
Интересно ми е дали наистина се решили да не излъчват сцените в болницата, доста се коментира из Х.

Иначе снощи, преди статията на Бирса, Пакил пуснала две сторита с местоположението си, явно е чакала да отиде някой журналист и да се оплаква. След като никой не е отишъл се е обадила на приятелката си да лее злоба в интернет.

Не вярвам и да е махната от днес за утре, сценария се пише поне 2 седмици по-рано. Така са си били решили. Друго, което четох в Х снощи е за моментните рейтинги. Продукциите получават разбивки по сцени и явно е обществена тайна, че нейните не се гледат.

# 252
  • Пловдив
Добро утро,  сладурки!
Петък пак дойде и довечера ще е потопим в магията на тези двама любимци!
Спорен ден!

# 253
Здравейте и от мен.❤️ Аз се надявам на силен епизод, който да коментираме тук. Интересно ми е как ще се развият нещата, за да излезнат героите на Джем и Пелин, още повече ако е по-бързо от планираното, а и имам нужда от магията на АфРам и СейФер. Въобще не ме интересува защо Пелин се маха - нито тя, а още по-малко Дияр ще ми липсват. Бирсен също не си струва да се коментира, тя от това само се храни.

# 254
Е да, ама тук става дума за 3 месеца най-разнообразни събития и преживявания на различни места с различни герои. Емрулах отговори съвсем категорично на питанията за кома. Мерт каза, че не харесва Ферит. Ами аз приемам, че няма съвършени хора и съвършена любов и това е. Съвсем друг е въпросът за някои сценарни решения и избори.
Днес четох за любовта на Ерих Мария Ремарк към Марлене Дитрих. Убеден бил великият писател, че тя е голямата му любов, а към края на живота си констатирал в дневника си, че е било просто страст, съпроводена с много скандали, измъчвания един друг, раздели... Видял я след години в едно кафене и написал: "Колко е остаряла", което не може да се каже за една велика любов.

Да, но това дали означава, че Ремарк не е обичал истински Марлене Дитрих или че просто пътищата на любовта са неведоми? Никой не знае как и защо идва, цъфти, прецъфтява, умира или остава вечно жива. Мисля си, че любовта, както и щастието, е чувство на мига, на момента, на настоящето, не на миналото или на бъдещето. Дори да я подхранваш със спомени, значи нея още я има, не си е отивала и обратното, ако си е отишла, спомените са просто факти от миналото. А да я очакваш да се случи в бъдеще е утопия, което не означава, че трябва да спреш да се надяваш, но не можеш и да я преживяваш в аванс. Или както Сейран каза на Ферит, че не знае дали някога отново ще срещне любовта след него, но засега не й се получава. А и проявленията на любовта могат да са твърде разнообразни. Понякога може да е страст, раздели, скандали, дива ревност, а друг път нещо по спокойно като емоции. Някой някога правил ли е такава класификация? А ако приложим констатацията на Ремарк към любовта в нашия сериал, тя не беше ли белязана от дива страст, съпроводена с много скандали, измъчвания, раздели...? Обаче въобще не я отричаме.
1. Истинската любов не остарява и не вижда бръчките, защото включва освен страст и духовна близост.
2. Ако бяха неведоми пътищата на любовта, нямаше да има думи за нея, нямаше да говорим за нея. Непознатото предизвиква хъмкане, възклицания..., или ... мълчание. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт