Отговори
# 315
Разликата е, че Сейран го иска (Ферит), а не ние.
Мерт не защитава образа на Ферит.
Нещо смесвате реала със сериала. Мерт не съм чела да е толкова критикуващ образа. В интервюта доста точно и лаконично обясняваше неговия характер, но пък изигра ролята на Ферит блестящо.

# 316
  • София

Нещо смесвате реала със сериала. Мерт не съм чела да е толкова критикуващ образа. В интервюта доста точно и лаконично обясняваше неговия характер, но пък изигра ролята на Ферит блестящо.

Има изрязана част от интервюто при Ибрахим Селим, снимана от човек в публиката. Никак даже не харесва Ферит.

# 317
Anileda12, нали ти е забавно и се разсмиваш? Какъв ти е проблема не мога да разбера?

# 318
Проблемът е, че не харесваме Пелин и си позволяваме да го изразим. Не искам да си губя времето и отново да обяснявам защо не харесвам таз китка, просто се радвам, че я махат от сериала. 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Приятно гледане, момичета. 🥰

# 319
Момичета, да се върнем на темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Според вас, как ще върнат Фуат?

# 320
Момичета, да се върнем на темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Според вас, как ще върнат Фуат?

Някой ще го сънува според мен

# 321
За Фуат ще е голяма мистерия. Някакъв фокус. Това бе огромен удар за Ферит. По-скоро това бе момент, в който бе подходящо да изпадне в състоянието, в което бе, когато чу по телефона Сейран и странно, че това не се случи.

# 322
Написан е в титрите при основния състав, това предполага дълго пребиваване.

# 323
Anileda12, нали ти е забавно и се разсмиваш? Какъв ти е проблема не мога да разбера?

Нямам проблем. Розсмивам се  защото има зацикляне в негатив към герои, извън Сейран.
Спомням си, че сериалът беше определен като психодрама. Можеше да се разшири дискусията и за другите герои, но не само се обсъжда повече лошият Ферит и добрата Сейран. Да ги определя по този детски начин.
Доколкото разбирам в темата пишат и психолози, или греша  не знам, но ако има такива , то щеше да ми е интересно да правят анализи и на другите герои  с техните вини  грешки, прошка и т.н.

# 324
Тук също е с превод на Сабина:     https://turoktv.com/8732-zimorodok-seria-84.html

# 325

Нямам проблем. Розсмивам се  защото има зацикляне в негатив към герои, извън Сейран.
Спомням си, че сериалът беше определен като психодрама. Можеше да се разшири дискусията и за другите герои, но не само се обсъжда повече лошият Ферит и добрата Сейран. Да ги определя по този детски начин.
Доколкото разбирам в темата пишат и психолози, или греша  не знам, но ако има такива , то щеше да ми е интересно да правят анализи и на другите герои  с техните вини  грешки, прошка и т.н.

Пак ли провокации ... Айде отложете прококацииге за неделя например. Сега имаме по-интересни работи. Приятно гледане!

# 326
Здравейте!

Тъкмо сколасах/каква хубава българска дума  Mask / с вечерята и сядам да гледам.
Еве, мерси за линка.
Ох, не можах да ви изчета, от телефона в службата не мога, че много хора около мен. Утре ще наваксам.
Приятно гледане!

# 327
Не знам какво са измислили за Фуат , но погледнете само в какво положение сме Grinning

Единият е  в евентуална кома или паралелна вселена , другият е  призрак и се завръща Grinning
Хичкок ли ще гледаме Kissing Heart

С облекчение ще изпратя кака ни най-после Grinning

# 328
Кака се държи като ощипана госпожица, в старанието си да предизвика интерес. Не й прилича...

# 329
Язък за толкова изписани теми, а уж сме четени/изчетени.

Ха, Ферит прибира каката в ялъто.

Общи условия

Активация на акаунт