Отговори
# 300
Добър ден!
Чета ви и доста се забавлявам.
Първо анатемосахте актрисата Пелин.
Ами  така й беше ролята. Прочетох доста обидни квалификации за нея и още не мога да разбера   защо е тази ожесточеност. Добре, че погледнах в темата на Мери, където доста балансирано представят нея, а и другите дами от сериала.
А, безапелационното спорене за това колко е лош Ферит вече наистина ме разсмива.
Може би някои са преживяли в реала такъв мъж и сега си изливат чувствата на негодувание.
Образът на Ферит си е това и колкото повече го анатемосвате  толкова започвам да го защитавам в мислите си и не само аз го защитавам, най-вече го прави Сейран.
Защо по-глямата любимка в тази тема толкова неистово иска  така лошия Ферит?

С кое сме обидили Пелин Акил, не съм чела досега някой да я нарича с някакви обидни имена, освен кака което не е обидно, защото тя наистина е кака заради възрастта си, другото нещо което е, тя нали се предполага че е актриса професионалистка значи би трябвало да се съобразява с някои неща свързани със сериала, като например да не качва сценария, което си личеше че беше нарочно, или когато преди трейлъра със сватбата се качи как са и направили сватбената прическа, което си беше почти спойлер, или когато качи годежната си прическа, дори Буче не си е позволявала да прави подобни неща, колкото и да и се дразнехме и да не я харесвахме.

# 301
Чудя се дали не трябваше да има само два, но по-дълги сезона и с различни заглавия. Първият да се казва "Златно момче", а вторият "Знатно момиче". Нещо като Том Сойер и Хъкълбери Фин примерно...:smile:

# 302
Снимка на Афи. Не съм сигурна дали е нова.

# 303
Защо да не се радва Мерт на епизода, няма вече да се целува и умилква около кака. И ние сме щастливи поради същото. Радостта е всеобща. Сигурно и Афра се радва. Спомнете си в кафенето в болницата, когато кака го нападаше след снимките, после горкия не смееше да седне някъде, че да не му увисне отново кака на врата.

# 304
Знаете ли момичета,сега като ви чета ми става ясно защо харесах този турски сериал,когато по принцип не харесвах и не гледах турски сериали.Точно защото нито Ферит,нито Сейран,нито пък и който да е от другите образи е съвършен.И тази любов се случи точно между тия несъвършени хора.Да си признаем всички,много са съвършени главните герои в другите турски дизита.Толкова "праволинейни,милички,добрички",чак до глупост и скука.Имаше един сериал по българската телевизия с толкова съвършени главна героиня и главен герой,че имаше една фенка която казваше,тая Мерием искам да я удуша."Срамежливите" погледи и неловки сцени на близост бяха повече от репликите им.Даже любовта на поддържащите роли и химията между тях бяха по-вълнуващи и интересни.Третия човек,обикновено жена,винаги беше по уважаваната и ухажваната от главната героиня и най-вече равнопоставена с главния герой като положение в обществото,но той естествено се влюбва в скромната слугиня.Историята на богатия и бедната,пепеляшка и принца.За сега,моите фаворити си остават "Пълнолуние" с Джан Яман и Юзге Гюрел,естествено нашия сериал и "Три куруша" където "татко Кязъм" е сериен убиец.А и "Мистър грешен" отново с Джан Яман и Юзге Гюрел,но като много сполучлива турска комедия.Така,че искам да гледам такива филми с несъвършени герои,които поради несъвършенството си са много по-интересни и вълнуващи от скучните праволинейни и бели образи.Има една култова реплика в култовия,поне за мен,български филм "Всичко е любов":"Не искам да ставаш нито по-добър,нито по-лош.Бъди си такъв,какъвто си.Въобще всичко в теб ми харесва и не знам какво да правя.И ме прегърни.Хубаво ми е."И най-хубавата:"Аз не те задържам. Аз не искам любов от тебе. Аз, ако исках любов от тебе щеше да стане, като търговия. Любовта нищо не иска. Тя трябва да е като дишането. Вдишваш, издишваш. Навън, навътре без да мислиш. И с нас искам да е така. Да не мисля кога вземам и кога давам.“

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:27 от mimi 65

# 305
  • София
Дуйгу, шефката на basedistanbul е на снимките на Афра, качила е Наги. Преди това Бейза сподели стори, на което се вижда Афра, Милена го е качила

Пелин Акил е обяснявано над 100 пъти защо не се харесва, няма да го пиша пак. Ей, в темата на Мерти е Клеопатра, там който я харесва може да я обсъжда и да й се радва. Там са фенките и на Буче.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 18:26 от MysteryG

# 306
Здравейте и Честит ни Чапкънов и СейФеров  Ден! Heart  
Тази вечер епизода със сигурност ще е бомба  и как иначе СейФер ще се съберат ,а кака ни ще си замине Simple Smile Бомба не ами голяааааааааама бомба с огромна заря на финала ще си имаме. Simple Smile
Пакил и Бирсен да си гледат работата и двете са непрофесионални след като използват социалните мрежи ,за да  си изсипват злобата и неудовлетвореността. Angry
Както и да е  хич няма да се ядосвам   ,а ще се заредя  с хубаво настроение и ще си чакам  епизода с кеф защото най-накрая тия сладки СейФерчета ще се съберат.  Heart  Heart  Heart

# 307
  • София
Фуат е в началните надписи, специално си върнах в ютуб, да съм сигурна

# 308
  • Ямбол
Здравейте мацки.Честит ни нов епизод.
Пожелавам ви приятно гледане.Дано имаме хубави изненади.Да гърмят 🎆 в края на епизода. Да имаме Сейфер❤️‍🔥.Отивам да си сипя винце 😘🥰

# 309
Момичета, може ли връзка за серията с руски превод, моля. Благодаря!

# 310
Пелин какво беше писала - Не може цял един сезон само Ферит и Сейран да гледаме. А отговорът е  - може, ако има кой да напише подходящ сценарий на нивото тези два таланта. В театъра има моноспектакли, в които един актьор държи публиката със затаен дъх 2 часа и повече. И във филмите също може, но изисква освен актьорски и сценаристки талант.

# 311
# 312
Много благодаря за линка.

# 313
Приятно гледане, момичета 🌹

# 314
Еве,благодаря за линка:hibiscus:

Общи условия

Активация на акаунт