Чета ви и доста се забавлявам.
Първо анатемосахте актрисата Пелин.
Ами така й беше ролята. Прочетох доста обидни квалификации за нея и още не мога да разбера защо е тази ожесточеност. Добре, че погледнах в темата на Мери, където доста балансирано представят нея, а и другите дами от сериала.
А, безапелационното спорене за това колко е лош Ферит вече наистина ме разсмива.
Може би някои са преживяли в реала такъв мъж и сега си изливат чувствата на негодувание.
Образът на Ферит си е това и колкото повече го анатемосвате толкова започвам да го защитавам в мислите си и не само аз го защитавам, най-вече го прави Сейран.
Защо по-глямата любимка в тази тема толкова неистово иска така лошия Ферит?
С кое сме обидили Пелин Акил, не съм чела досега някой да я нарича с някакви обидни имена, освен кака което не е обидно, защото тя наистина е кака заради възрастта си, другото нещо което е, тя нали се предполага че е актриса професионалистка значи би трябвало да се съобразява с някои неща свързани със сериала, като например да не качва сценария, което си личеше че беше нарочно, или когато преди трейлъра със сватбата се качи как са и направили сватбената прическа, което си беше почти спойлер, или когато качи годежната си прическа, дори Буче не си е позволявала да прави подобни неща, колкото и да и се дразнехме и да не я харесвахме.

Бомба не ами голяааааааааама бомба с огромна заря на финала ще си имаме.