Отговори
# 285
Нашия Рамо от 84 еп

# 286
Вал, само един въпрос, ако позволиш Smirk

Ферит видя Сейран да се усмихва и разбра, че е щастлива с друг, така ли? Ще помисли човек, че само това е чакал Smirk

# 287
Не бих го нарекла несправедливост. Ядосвам се на "затворените" очи на твоя любимец VAL.
Тази вечер може да го видим смел, но преди това бягаше от проблеми, от отговорност, от собственото си АЗ.

# 288
Дали отново ще чуем песен в изпълнение на Мерт? Нали обещаха музикална изненада 😎❤️‍🔥

# 289
Надали Ив,тук е седнал на стола на Бурджу сигурно

# 290
Еве,в този сериал всеки вярва на това,което е видял.Никой с никого не говори,не пита,не иска обяснение.И Сейран "чула",че той вече е с друга,да не искаш да кажеш,че тя само това е чакала?
Недей така.И двамата си правят собствени изводи,без да си дадат сметка,че може изобщо да не са прави
Ponky,ти така го виждаш,а аз виждам човек,който се опитва да не наранява никой,дори и за сметка на собственото си АЗ
В този сериал един път не видях Ферит да помисли за себе си,винаги беше в полза на останалите
Но,наистина,няма смисъл да споря
Всички знаете позицията ми,няма нужда да се повтарям отново

# 291
  • София
Тази сцена от миналия сезон с дискотеката за мен лично беше най-голямата гадост, която можеше да снимат. И Ферит, който и както да ми го обяснява и защитава за мен не беше прав.

Спирам по тази тема, в Х от сутринта се забавляват. Каква ще е тази изненада, Емрулах подклажда, не сте качвали, с Мерт май имала връзка

Със сигурност има нова музика, да не се окаже вярно песен.

На въпроса, ще ни хареса ли изненадата, това е отговорът

# 292
Значи епизода наистина ще е добър, щом и Мерт си качи история и популяризира серията. Отдавна не беше качвал нищо свързано със сериала

# 293
https://www.instagram.com/reel/DCrT13WI1cC/?igsh=MTI5bXc5eTEwMmZ3ag==

В огледалото се виждат Мерт и Афра...е тя по принцип се вижда и Наги.Това не е ли той като репетира?

# 294
Тя и композиторката на музиката на сериала Гюлдияр сподели фрага май днес . Наистина мкже да има песен ,дали ще е с Мерт ❤️‍🔥🫠

# 295
Защо трябва въобще да спорим, всеки изказва това, което вижда и мисли съответно. В стремежа си да не наранява другите прави точно обратното. Неговото е "Не прави непоискано добро", а човек понякога трябва да е егоист, както му каза и Сейран.

# 296
Ахх, СейФер. Ахх, АфРам.❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

# 297
Eве, екранното време на Ферит е повече, защото ... голямо люшкане при необходимостта да реши какво да прави. И като правило действа първо по навик и по познат му модел, после трябва да поправя нещата. Драма и отидоха 10-тина серии. При Сейран основната черта на характера, която аз съм си извела, е бунтът срещу фалшивите традиции, с/у насилието във всичките му формички. Няма я тая зависимост от рода, която устойчиво се е загнездила у Ферит. Затова при нея нещата се развиват по-динамично. А и "златното момче" е центърът на сериалното развитие.
Между другото, фактът, че Ферит мисли и се занимава първо с всички останали, не го прави алтруист. Защото последиците от действията му не са еднозначни. Спасява едни, наранява други... И е бягство от свободата да бъде себе си. Аз ... да си кажа честно, така и не можах да си харесам мъжки персонаж в сериала. И нямам предвид някакво мачовско поведение, имам предвид някакъв изграден и разпознаваем характер.

# 298
Добър ден!
Чета ви и доста се забавлявам.
Първо анатемосахте актрисата Пелин.
Ами  така й беше ролята. Прочетох доста обидни квалификации за нея и още не мога да разбера   защо е тази ожесточеност. Добре, че погледнах в темата на Мери, където доста балансирано представят нея, а и другите дами от сериала.
А, безапелационното спорене за това колко е лош Ферит вече наистина ме разсмива.
Може би някои са преживяли в реала такъв мъж и сега си изливат чувствата на негодувание.
Образът на Ферит си е това и колкото повече го анатемосвате  толкова започвам да го защитавам в мислите си и не само аз го защитавам, най-вече го прави Сейран.
Защо по-глямата любимка в тази тема толкова неистово иска  така лошия Ферит?

# 299
Разликата е, че Сейран го иска (Ферит), а не ние.
Мерт не защитава образа на Ферит.

Общи условия

Активация на акаунт