Отговори
# 570
Охааа, 85😯❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Не очаквах чак толкова, признавам си!! Много са хубавиии!! 😍 И Сейран с червената рокля 🔥

# 571
Това е ...Колективната добра енергия води до Отлични резултати, няма сънища ,всичко вече е в реала ..........браво на искрените и подкрепящите  Сейфер!!!!!!

# 572
Ферит , гледайки цял епизод Сейран в червено
Heart Eyes Grinning

Ако нашите герои в измислицата и в  реалността  са толкова красиви от сезон 1 до  сега , какво ли ни очаква ? Heart Eyes

Скрит текст:
Този спомен се появи и в началото на сезона , а и знаем какво следва след него  Но мисля , че няма да  е в този еп   Нещо като  времето е спряло, откакто Ферит  си тръгна

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:38 от KrasiAnna

# 573
Ти си червена, Сейран

# 574
Подпалиха екраните СейФер! ❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

♾🧄🪬🧿🤍

# 575
# 576
Ферит много правилно й вика "Ти хвана вече каквото трябва,хвана мен на кукичката".
Ама сладури бе😍

# 577

Суна: Сякаш времето изобщо не е минало.
Сейран: В миналото си вярвахме безкрайно.
Ферит: За да започна нов живот с теб, се разделих с жената а която бях сгоден. Ти щастлива ли искаш да бъдеш, или права? И да излезеш права, и да не излезеш, в края на деня ще накарам лицето ти да се усмихне. Сейран, дъще, кога ще простиш на това момче?
Сейран: Не знам, друже Халис. Все още съм много ядосана на внука ви.
Ферит: Къде си видяла, собственика на дюкяна да влиза после?
Сейран: Аз знам, че сме партньори, Ферит.
Ферит: Тогава да влезем заедно. Виждам, че предпочиташ твърдите линии. Във възторг съм.
Сейран: Красиво ли е?
Ферит: Най-красивото нещо, което съм виждал. Ще бъда истински джентълмен, какво ще кажеш? Да напишем историята ни отначало. Остави се на мен. Тогава ще видиш, какво ще направи Ферит Корхан за теб.
Сейран: Тичай!
Ферит: Сейран! Ти вече хвана каквото трябва. Хвана ме на много къса кукичка. Ще завъртя главата ти.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 20:56 от Еванджелин

# 578
Благодаря ти Еве! 😘
❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

# 579
  • Ямбол
Добър вечер мацки.Фрага е топ.Много ми харесват нашите сладурчета.🧿💋
Минавам да почерпя набързо.Днес моята дъщеричка Надежда става на 3 годинки.🥰🥂(Виртуално ви черпя с винцок,мезенце и торта)
Еве благодаря за превода ❤️
Алебенка благодаря за фрага ❤️

# 580
Благодаря, Еве! 🌹

# 581
Прекрасни

Албена благодаря за фрага Еве благодаря за превода

Рокси да ти е жива и здрава щерката

# 582
Оп! Тези дни доста често се случва! 🤘
❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

# 583
Още ли ще я споменават тази зъбла, много неприятно. Навсякъде и блокирам и скривам постовете на лелята.
Крайно неприятно изживяване получих при сбогуването и почти в целия предишен епизод.
И сега някак си ми е трудно да се зарадвам на фрага и на привличането на Сейран и Ферит.
Дано вече никой не обърква мислите им и станат едно нормално и проспериращо семейство.

# 584
Мерт гледа като фраснат Афра в червената рокля. Сигурно е забравил репликите си. А как мига като мишка в трици.

Общи условия

Активация на акаунт